PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Dec 2010, 00:22

se simte mana ajvps si "federatia lui peste".
deci nu se simte, e evident si e doar mana agvps aici
apsalba si-a pierdut din nuri, nici una din asociatiile lui nu va face punctajul minim de 70 de puncte
e cu dedicatie, fa o simulare de punctaj, agvps-urile sunt din start avantajate, au active mari, au masini, au personal angajat si au vandut binisor permise
si mie imi rezulta din text, desi nu explicit ca atata timp cat nu figurezi in registrul asociatiilor, nu poti elibera nici macar permise
iar ca sa te inscri in regsitru trebuie sa depui cerere de inscriere SI de eliberare a autorizatiei... si vezi ce acte sunt necesare (anexa5)
deci nema ape,nema vandut permise, sah mat
baieti, daca se aproba, va felicit de pe acum pentru calitatea de vajnici membri AGVPS pe care o veti avea de la anul.
pentru ca , n-asha, desi sunt obligate sa vanda permisele la valoarea nominala, ei le vor vinde doar membrilor...ca si pana acum
deh, nu v-a placut modelul european
ne intoarcem in timp la partidul unic
Ultima oară modificat 01 Dec 2010, 00:30 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Dec 2010, 00:23

Tavi scrie:
se simte mana ajvps si "federatia lui peste".
deci nu se simte, e evident si e doar mana agvps aici
apsalba si-a pierdut din nuri, nici una din asociatiile lui nu va face punctajul minim de 70 de puncte
e cu dedicatie, fa o simulare de punctaj
lasa astea bre, ia zai , mai faci taimenu? :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Dec 2010, 00:53

Agvps o sa aibe grija de prietenii vechi,vor trai si ei pe langa ramasitza asta comunista,nu?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Dec 2010, 08:29

eu nu stiu sa aiba asemenea prieteni
Musca 13

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Dec 2010, 09:03

...stati relax baieti , ca se rezolva
...mai punem de-o petitie.... :oops:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 01 Dec 2010, 11:33

Am o intrebare... Daca o apa curgatoare lipseste din Zonele de pescuit recreativ sportiv prevazute in tabel se poate pescui fara permis pe apa respectiva? :roll:
caz concret: in jud Arad din tabel lipseste raul Teuz cu baltile aferente. E adevarat ca pe o anumita portiune raul seaca in perioada de vara. Dar baltile de la beliu si raul de la cermei in aval nu seaca. iar potential piscicol este suficient, pacat ca pestele s-a rarit
http://maps.google.ro/?ie=UTF8&hl=ro&hq ... 3,45.227,0

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Dec 2010, 14:49

Prieteni pescari, fanica ffff mica a aruncat bolovanul si acum rade de cei care se chinuie sa-l scoata.Daca permisul ANPA este valabil pe tot teritoriul tarii totul este ok.
Am auzit ca deja ffffff da cu ......subsemnatul. Hai PA PA

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Dec 2010, 15:13

jhonny scrie:.Daca permisul ANPA este valabil pe tot teritoriul tarii totul este ok.
este mai mult decat OK, este perfect.
veti pescui fericiti peste tot, cu cartonasul ANPA in buzunar. eliberat de AGVPS, la pachet cu incasarea cotizatiei de membru. pe malul apei veti gasi aceiasi japcari, parasutisti si plasari care vor evolua nederanjati de nimeni.
Cel mai probabil nu veti prinde nimic si nici controlori din 3 in 3 kilometri nu veti vedea.
Dar astea sunt amanunte, esential e ca permisul ANPA este ieftin si este valabil peste tot. URAA!

pe bune, nu-mi dau seama daca voi nu realizati ce vi se pregateste sau va convine situatia.
Musca 13

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 01 Dec 2010, 15:40

Din pacate am avut oarecum dreptate, si in timp ce unii comentau despre petitia celor de la musca13, altii (FFF si compania) au muncit nestingherit...si acum se anunta ape cel putin "tulburi" pentru pescari...
Desi aparent totul e lapte si miere, tavi cam are dreptate...

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Dec 2010, 16:34

Nu este legal sa ne facem singuri dreptate.Organele statului trebuie sa execute controale si sa ia masuri legale. Asa este in statul de DREPT. Asa ca rabdare, deocamdata sa rezolve cu chelu si fatulo.....etc. Rabdare..monser.

Scrie răspuns