PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 01 Dec 2010, 16:36

attilaf scrie:Din pacate am avut oarecum dreptate, si in timp ce unii comentau despre petitia celor de la musca13,...
Da ma, dar noi nu urmaream decat "bani, bani si iar bani"... :lol:

si oricum, eram o minoritate "insignifianta" ! da' las' ca acum vom fi o majoritate reprezentativa de fosti si viitori membri AGVPS ! :twisted:

eu pana la urma ma pot impaca cu orice gand, chiar si cu asta ca n-am incotro ! Mai nasol e ca acum va trebui sa ma reorientez, sa fac bani din altceva ... Pacat ! ...si asa speram sa pun mana pe niste ape, sa ma mai scoata din datorii ... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 01 Dec 2010, 16:42

dragi colegi, cred ca o sa ma alatur tagmei braconierilor. Daca totul e bine, in 2011 voi face max 10-15 zile de pescuit in tara si probabil majoritatea pe niste ape care nici macar nu apar in tabelul din proiect
Asa ca e dezastru ceea ce vad ca se intampla... Cand credeam ca o sa scapam de ajvps hop ca o fi musai sa ne "reimprietenim" cu ei

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 01 Dec 2010, 18:01

Se pare ca acest guvern le-a facut cel mai frumos cadou AGVPS-ului....TOTI PESCARII din Romanica la pachet.Nici PSD-UL care este cel mai mare sustinator al
AGVPS nu a avut tupeul nesimtit sa le faca asa cadou
:help: :lol1: :explode:

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 01 Dec 2010, 21:40

luci_t scrie:Am o intrebare... Daca o apa curgatoare lipseste din Zonele de pescuit recreativ sportiv prevazute in tabel se poate pescui fara permis pe apa respectiva? :roll:
Asi vrea sa fie asa, dar din pacate nu cred. Sunt poate unele omisiuni (nu cunosc " Raurile Romaniei"- pot sa le imprumut "Monografia hidrologica" din colectia personala :lol: ), altele sunt considerate zone de refacere, etc, etc.....
Exemplu: raul Viseu din judetul Maramures nu este nominalizat, oare la ce categorie se incadreaza?
Imagine

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 01 Dec 2010, 21:44

vasilepop_65 scrie:
luci_t scrie:Am o intrebare... Daca o apa curgatoare lipseste din Zonele de pescuit recreativ sportiv prevazute in tabel se poate pescui fara permis pe apa respectiva? :roll:
Asi vrea sa fie asa, dar din pacate nu cred. Sunt poate unele omisiuni (nu cunosc " Raurile Romaniei"- pot sa le imprumut "Monografia hidrologica" din colectia personala :lol: ), altele sunt considerate zone de refacere, etc, etc.....
Exemplu: raul Viseu din judetul Maramures nu este nominalizat, oare la ce categorie se incadreaza?
as prefera sa nu fie asa ci apele sa fie pazite, iar plasarii indepartati

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Dec 2010, 21:48

as declara asta unu din cele mai patetice si haioase topicuri care se repeta an de an pe rapitori.ro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tabara "hai sa facem ceva" vs tabara "nu mai are rost bre, ca tot cum vor ei fac" vs tabara "ofuscatii pe sistem" vs AGVPS vs Stefan Popescu

:lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Dec 2010, 23:50

pikeman,
tu unde te regasesti??

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Dec 2010, 23:54

adiwolf scrie:pikeman,
tu unde te regasesti??
unde mi's obosit si am chef de mijto

sau unde imi strang 700 de E ma duc 2 saptamani, imi fac damblaua si viu inapoi, nu mi foame de pesti, mi foame sa ma doara mana de driluri, acolo ii adrenalina, cati bani crezi ca bag pe 14 iesiri la olt? sau pe una la Dunare la Cazane, sau pe bashinile alea de concursuri

chis pe tot, ce crezi ca in 20 de ani AJVPS SI Tritza Fanitza o sa se spele cu apele astea de kkt si cu tentativele lor de a strange bani de la fraieri :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Dec 2010, 23:55

P.S. mai bine investeam timpu cheltuit pe postarile in topicu asta in ceva constructiv

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Dec 2010, 01:00

voi ati schimbat ceva?

sau eu?

de 5 ani...nu
bre, nu reusim individual sa facem ceva si vreti colectiv :lol: :lol: :lol:
ia dati voi toti drumu la pesti, si o sa vedeti ce bine ne va fi...a, nuu ca ii ia aia cu plasele, mai bine ii iau si io acasa, poi asa :oops: daca toti de pescuie dau drumu la pesti tot zic ca iese a buna, si dau 80 de lei la ajps fara controale, ma pis pe ei sincer, daca stiu ca toti langa care pescui fac gestu asta , e ca si cand le-as da peste nas, aici nu am cu cine, nu acolo sus...cand ne-om schimba pe noi , ii schimbam si pe altii, pana atunci , ****, sau vrei sa zici tu ca unu nu se umple de rusine daca scoate punga cand 20 langa el au dat drumu la pesti???

poi iti zic io ce ne uneste acu , SACOSA fratilor, da da, poi daca io cu tine nu ne cunoastem, si cu inca 20 dar io te vad ca dai drumu la peste, asa ca si mine , poi atunci nu ne suntem pretini ca avem aceleasi idei? si daca tu te superi pe unu ca tine o fatza, oare nu ma supar si io pe el, sau nu comentez si io? poi comentez ca mi-esti drag si nu te las la greu :wink:

Scrie răspuns