daca nu ne scapa pipi?Fario_nebunu scrie: acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim,
sau daca ne pufneste rasul? o sa creada ca glumim...
in rest e ok
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca nu ne scapa pipi?Fario_nebunu scrie: acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim,
Fario_nebunu scrie:Facem si noi un mting mare in Bucuresti cum au facut politistii aia de au aruncat cu chipiele in curte la Base? Ne adunam intai la Guvern si aruncam cu vechile permise ANPA in curte sa le vada Boc apoi ne incolonam si mergem la sediul ANPA si acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim, apoi ne infuriem si navalim in curte, vopsim zidurile, aruncam pe geam computerele si fisierele, batem paznicii si secretarele, ruprem hainele de pe directori pana ne inhatza mascatii. Garantat vor vorbi de situatia pescuitului sportiv la noi alde CTP-ul, Turcescu si desigiur Dan Diaconescu. Mafiotii din guvern si ANPA vor avea dupa aia maaaari dirficultati se mai faca ce vor cu apele si nervii nostri. Ce ziceti de idee?
mah, ideea este buna si subscriu la ea, dar.........Fario_nebunu scrie:Facem si noi un mting mare in Bucuresti cum au facut politistii aia de au aruncat cu chipiele in curte la Base? Ne adunam intai la Guvern si aruncam cu vechile permise ANPA in curte sa le vada Boc apoi ne incolonam si mergem la sediul ANPA si acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim, apoi ne infuriem si navalim in curte, vopsim zidurile, aruncam pe geam computerele si fisierele, batem paznicii si secretarele, ruprem hainele de pe directori pana ne inhatza mascatii. Garantat vor vorbi de situatia pescuitului sportiv la noi alde CTP-ul, Turcescu si desigiur Dan Diaconescu. Mafiotii din guvern si ANPA vor avea dupa aia maaaari dirficultati se mai faca ce vor cu apele si nervii nostri. Ce ziceti de idee?
pt ca boul vacii le-a dat autorizatie la toti si se mandreste cu asta, cica i-a introdus pe toti in legalitatedanv scrie:Salutare,
Prea putin ma intereseaza soarta permiselor pe 2011 (desi m-am implicat destul de mult in treaba asta pe 2010), cat ma intereseaza ce imi spunea un reprezentant ANPA cand am intrebat de ce si lacurile de acumulare din nordul judetului Valcea sunt pline de braconieri cu autorizatie, si anume: "Numai cine nu a vrut autorizatie, nu a primit !!!"
Ghiciti cum va fi in 2011?
Numai bine,
DanV
Pai sa nu patim ca mister Julian Assange de la Wikileaks arestat ptr ca a avut relatii sexoase cu 2 tipe pe....nepregatite! Or cum sa le pregatim in inghesuiala aia?adiwolf scrie: mah, ideea este buna si subscriu la ea, dar.........
trebuie neaparat sa batem si secretarele??![]()
ma gandesca ca daca am face si altceva poate am avea si noi si ele o bucurie de sarbatori.
acuma depinde de imaginatia fiecaruia![]()
Lasa ca venim cu pipi in sticle, metoda Bivolaru, ca sa fim siguri ca avem cu ce uda zidurile! Colectam timp de 3 zile. E bine acum?Tavi scrie:daca nu ne scapa pipi?Fario_nebunu scrie: acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim,
sau daca ne pufneste rasul? o sa creada ca glumim...
in rest e ok