PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Dec 2010, 00:06

Fario_nebunu scrie: acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim,
daca nu ne scapa pipi?
sau daca ne pufneste rasul? o sa creada ca glumim...
in rest e ok
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Dec 2010, 13:52

Fario_nebunu scrie:Facem si noi un mting mare in Bucuresti cum au facut politistii aia de au aruncat cu chipiele in curte la Base? Ne adunam intai la Guvern si aruncam cu vechile permise ANPA in curte sa le vada Boc apoi ne incolonam si mergem la sediul ANPA si acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim, apoi ne infuriem si navalim in curte, vopsim zidurile, aruncam pe geam computerele si fisierele, batem paznicii si secretarele, ruprem hainele de pe directori pana ne inhatza mascatii. Garantat vor vorbi de situatia pescuitului sportiv la noi alde CTP-ul, Turcescu si desigiur Dan Diaconescu. Mafiotii din guvern si ANPA vor avea dupa aia maaaari dirficultati se mai faca ce vor cu apele si nervii nostri. Ce ziceti de idee?

A doua zii toti participantii ar da cu subsemnatul la Parchet . :lol1: :datz: :help:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Dec 2010, 14:32

revin cu o intrebare:
apele care nu sunt cuprinse in tabelul din anexa sunt libere la pescuit (a se citi braconat) sau nu fac parte din apele din ro??
Aici se gaseste anexa cu apele din tarahttp://www.maap.ro/pages/l52/ordin-pescuit-spo ... rmise-pesc uit.pdf
PS nu am gasit expresia"si afluentii lor" care ar da un alt context apelor cuprinse in anexa

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Dec 2010, 20:58

Fario_nebunu scrie:Facem si noi un mting mare in Bucuresti cum au facut politistii aia de au aruncat cu chipiele in curte la Base? Ne adunam intai la Guvern si aruncam cu vechile permise ANPA in curte sa le vada Boc apoi ne incolonam si mergem la sediul ANPA si acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim, apoi ne infuriem si navalim in curte, vopsim zidurile, aruncam pe geam computerele si fisierele, batem paznicii si secretarele, ruprem hainele de pe directori pana ne inhatza mascatii. Garantat vor vorbi de situatia pescuitului sportiv la noi alde CTP-ul, Turcescu si desigiur Dan Diaconescu. Mafiotii din guvern si ANPA vor avea dupa aia maaaari dirficultati se mai faca ce vor cu apele si nervii nostri. Ce ziceti de idee?
mah, ideea este buna si subscriu la ea, dar.........
trebuie neaparat sa batem si secretarele?? :?
ma gandesca ca daca am face si altceva poate am avea si noi si ele o bucurie de sarbatori.
acuma depinde de imaginatia fiecaruia :wink: :D

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 08 Dec 2010, 22:19

Depinde, daca-s cateva bucati ca cea care m-a "servit" pe mine anul asta cu patalamaua ANPA o sa cam vomite protestatarii. Vrei sa nu intre friptura cu gandul la ce-ai patit?
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

danv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danv » 10 Dec 2010, 16:12

Salutare,

Prea putin ma intereseaza soarta permiselor pe 2011 (desi m-am implicat destul de mult in treaba asta pe 2010), cat ma intereseaza ce imi spunea un reprezentant ANPA cand am intrebat de ce si lacurile de acumulare din nordul judetului Valcea sunt pline de braconieri cu autorizatie, si anume: "Numai cine nu a vrut autorizatie, nu a primit !!!"

Ghiciti cum va fi in 2011?

Numai bine,
DanV

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2010, 19:48

danv scrie:Salutare,

Prea putin ma intereseaza soarta permiselor pe 2011 (desi m-am implicat destul de mult in treaba asta pe 2010), cat ma intereseaza ce imi spunea un reprezentant ANPA cand am intrebat de ce si lacurile de acumulare din nordul judetului Valcea sunt pline de braconieri cu autorizatie, si anume: "Numai cine nu a vrut autorizatie, nu a primit !!!"

Ghiciti cum va fi in 2011?

Numai bine,
DanV
pt ca boul vacii le-a dat autorizatie la toti si se mandreste cu asta, cica i-a introdus pe toti in legalitate :evil:
doamne ce cretin, doamne cat urasc eu institutia ANPA si angajatii ei :evil:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Dec 2010, 21:55

adiwolf scrie: mah, ideea este buna si subscriu la ea, dar.........
trebuie neaparat sa batem si secretarele?? :?
ma gandesca ca daca am face si altceva poate am avea si noi si ele o bucurie de sarbatori.
acuma depinde de imaginatia fiecaruia :wink: :D
Pai sa nu patim ca mister Julian Assange de la Wikileaks arestat ptr ca a avut relatii sexoase cu 2 tipe pe....nepregatite! Or cum sa le pregatim in inghesuiala aia? :lol: Poate ca si sotii secretarelor ar avea sarbatori fericite ca ar scapa de obligatia de a le face fericite pe grasele si mustacioasele alea transpirate de la ANPA! Cele mai urate femei din Ro, zici ca aia de le-au angajat sunt gay si vor sa se razbune pe genul feminin! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Dec 2010, 21:56

Tavi scrie:
Fario_nebunu scrie: acolo intai urinam pe gard ca sa vada aia ca nu glumim,
daca nu ne scapa pipi?
sau daca ne pufneste rasul? o sa creada ca glumim...
in rest e ok
Lasa ca venim cu pipi in sticle, metoda Bivolaru, ca sa fim siguri ca avem cu ce uda zidurile! Colectam timp de 3 zile. E bine acum? :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 10 Dec 2010, 22:22

Fario_nebunu scrie: Lasa ca venim cu pipi in sticle, metoda Bivolaru, ca sa fim siguri ca avem cu ce uda zidurile! Colectam timp de 3 zile. E bine acum? :lol:
mai FARIO sa zica cineva ca nu esti NEBUNU !
deci cind udam ANPA ul cum zicem ? ,, PRIMITI CU STROPITUL "?
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns