PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Feb 2011, 14:44

:D :D :D

si atentie , banii respectivi sunt de la bugetul public
cu alte cuvinte oile platitoare l-au subventionat indirect sa cumpere brelocuri ,pixuri , sepci , panouri ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 24 Feb 2011, 14:51

ok
Discutile despre pescuit se fac intre pescari.Poate de asta merge si asa rau(legi proaste facute pe genunchi)tara,se implica in "fabricarea" legislatiei oameni care nu se pricep.
Aia cu parazitii,recunosc a fost cam dura.Imi cer scuze.Ar trebuii gasit totusi un termen care sa defineasca un ong care strange banii si ofera mai nimic.
Numai vaicareli ca nu pot face fata braconajului,lipsa banilor etc.
Sustin varianta cu desfintare pana ce ma va convinege o asociatie sau agentie ca isi merita banii veniti de la pescari,indiferent de suma cotizata de acestia.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Feb 2011, 14:57

Tavi, o dai de gard dar las-o asa cum a cazut ( ca vad ca umbla vorba asta)

De la mine din birou se vede altfel:

Io GIGI CANUTZA imi fac balta privata , booon, amu io tre sa fac ceva treaba la ea, sa amenajez, sa bag un peste, sa pun un paznic, sa aduc neste cani sa manance din braconieri...d'astea. Ma si cum am io balta asta asa , bag mana sub chipiu , il dau mai acatarii pe o ureche ,scarpin puricii de sub el si zic "PTIU BATA-MA PROSTIA , CA IE DE CHELTUIALA" dar imi vine ideea salvatoare. Ia sa chem io oamenii la balta mea sa prinza 3 fatze care is in ea, sa le zic ca pe langa PETul cu care au venit si ala de era deja pe jos e al lor si stau io de peaza cateva luni. Si iote asa am umflat buzunaru cu cei 2 chitaci care ii aveam deja in balta fara sa fac nimica.

Amu io GIGI CANUTZA ma numesc AJVPS Fagaras, cu bune si rele io am primit MOCA baraju de la Oltet de exemplu. Ia sa fac io la fel :lol: :lol: :lol:

Ma da la anu, ii musai sa continui, doara ii pacat din banii de i-am adunat sa care cumva sa populez , sa fac control sau mai cine stie ce. Vorba aia, care vor sa pescuie or veni si asa :twisted:

cam cand vrei sa ceri taxa pe un serviciu, intai te cam asiguri ca il oferi...nu? :lol: :lol: :lol: deci calculele tale e inutile

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Feb 2011, 15:21

storm xxx, ok peace
pikeman, de la tine din birou, ca tot ai vedere buna de acolo, care ar fi solutia?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Feb 2011, 15:40

Zone de pescuit ANPA sau ANAR?

HG 632/2007

Am si o comunicare oficiala de la ANAR in acest sens. O fi buna in instanta?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Feb 2011, 16:07

coane Fanica nu dai nimic din casa ? sau nu te-au primit ieri la discutii ?
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Feb 2011, 16:10

taicanoe scrie:coane Fanica nu dai nimic din casa ? sau nu te-au primit ieri la discutii ?
Ba da. Dar fiecare are punctul lui de vedere.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 24 Feb 2011, 16:17

Si totusi, imi zice si mie cineva despre tarifele ajvps?? Am sunat pe ici, pe colo dar am primit numai informatii evazive....
Peste toate, credeti ca mi-a raspuns ANPA la mail-ul in care ceream lista cu preturile la care s-au castigat apele???
RX6 & Daiwa SS owner!

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 24 Feb 2011, 16:31

fanelul scrie:Si totusi, imi zice si mie cineva despre tarifele ajvps?? Am sunat pe ici, pe colo dar am primit numai informatii evazive....
Peste toate, credeti ca mi-a raspuns ANPA la mail-ul in care ceream lista cu preturile la care s-au castigat apele???
Mai ai si tu putina rabdare. O sa fie publicate de ANPA pe website in cateva zile. Si nici nu stiu la ce o sa-ti trebuiasca. N-ai auzit ca apsalba o sa castige procesul cu ministerul agriculturii si n-o sa se mai plateasca niciun tarif de pescuit?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 24 Feb 2011, 16:33

apsalba scrie:Zone de pescuit ANPA sau ANAR?

HG 632/2007

Am si o comunicare oficiala de la ANAR in acest sens. O fi buna in instanta?
O sa fie foarte buna coane Fanica. Dar nu pentru tine ci pentru minister.

Scrie răspuns