of, trist, chiar nu se vrea a intelege
deci in vremuri de demult sunt sigur ca si la cei de "dincolo" se platea pe apa
in vremuri de acum avem 2 diferente majore intre AIA si NOI
1. aia baga pesti cel putin o data pe luna pe rau ( io asa stiu ca am pescuit personal pe un rau cu pestravi in AU unde mi s-a zis ce si cum )
2. aia vin in control pe apa, adica nu vin in control ca au sau nu au chef, e jobu lor, undeva pe sectorul de rau ii plasata o cabana si e unu/unii care shad acolo 8-12 ore dreq stie, aia populeaza, aia se plimba pe rau, aia amenajeaza, fac ce e de facut
3 - bonus. la aia nu e nevoie de politie, jap amenda si gata, nu discuti, nu negociezi
4 - bonus. dupa mine e un job bine platit si chiar un job frumos in the wildness
Si da, asociatia respectiva primeste plata online, distribuie permise la benzinarii etc.
Acu io intreb asa , de ce sa platesc io un serviciu care nu e justificat
Zi tu pescuitorule, explica-ne tu cum are AJVPeSeul Fagaras balta privata la Beclean cu acces interzis unde isi baga peste pentru mahari
Si normal ca sar de *** in sus mai Tavi, pentru ca AJVPS Sb anunta posibilitatea de plata online

adica asta a venit asa, noi deja ne-am cujetat cum sa facem mai multi bani si mai repede in noile conditii? si tu vi si zici, ah, mijto c av-ati gandit la asta
Si ca bonus, is cocotati 10 insi pe ditamai intinderile de apa

fi serios