eu nu pot sa inteleg de ce ati sarit de *** in sus cu plata in cont...
mai explic odata poate se intelege, daca nu, nu
asociatia poate decide ca iti ia banii pe apa sau nu, in acest moment legea nu o obliga sa faca asta
Pe sistemul vechi, nu era un deranj sa le faci o vizita odata pe an, iti luai permisul, plateai cotizatia si aveai liniste un an. Dar acuma sunt tarife saptamanale sau lunare pe fiecare zona de pescuit nu ai un permis national valabil peste tot. Deci daca vrei sa pescuiesti pe mai multe ape si asociatiile respective
nu vor sa te taxeze pe apa ai o problema in a umbla dupa ele sa le dai banul, nu?
Asa ca mi se pare de bun simt sa iti ofere o rezolvare a acestei probleme.
- plata in cont: on line daca ai internet banking; daca nu ai, te duci la banca de la fiecare colt de strada si depui in cont sau faci ordin de plata;
- plata la benzinarii, pensiuni de pe malul apei, posta, magazine de pescuit, etc;
Sunt variante pentru toata lumea alegi sa platesti cum iti e mai usor.
Ia mergeti voi pe o apa de afara fara sa aveti dovada ca ati achitat taxa sau tariful zilnic si spuneti ca voi vreti sa fiti taxati pe apa...vedeti ce se intampla.
Voi credeti ca polonezii aia de tampiti au facut sistemul asta? Si o gramada de alte tari care au taxe zilnice/saptamanale/ lunare pe fiecare apa? Platibile si on line? Cati dintre astia accepta taxarea pe apa?
Taxarea pe apa are avantaje si dezavantaje. Nu am spus ca sunt impotriva ei.
Nu pot sa inteleg de ce nu ne uitam la altii sa vedem cum dracu fac ei de au ape cu pesti si ne tot cramponam de trecut si vrem sa inventam noi roata si o dam in bara de fiecare data.
Eu propun sa nu mai platim dinainte nici rovinieta, nici RCA, nici taxa de autostrada.
Vrem sa fim taxati la fata locului domle.