Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
storm fish
- veteran

pescuitorul scrie:dar cine mai vorbeste de cotizatii de membru pescar?
vrei sa pescuiesti pe o apa platesti tarif de acces.daca vrei sa te faci membru e altceva.
asadar importante sunt tarifele de acces .dupa mine cotizatiile nu prea mai au rol.
Daca ar sti toti pescarii legea cum o stim noi nu ar fi problema.ANPA+Tarif acces si gata.Noi stim ,dar marea majoritatea se supun presiunilor create de ajvpsei.
Majoritati pescarilor le este mai usor sa plateasca cotizatie de membru la asociatia care detine mai multe ape in administrare.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
semlecangheorghe
- veteran

Pai ce alta alternativa ar avea??Daca o apa este data in adm. cuiva ,eu ca simplu pescar ce alternativa am,daca vreau sa pescui acolo,decit sa ma fac membru in acea asociatie??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Tavi
- veteran

gheorghe, tu ai citit ordinul ministrului?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
pescuitorul
- veteran

problema e simpla.
vrei sa pescuiesti pe o apa?te uiti pe site-ul anpa unde va scrie cine o gospodareste si ce tarife are(anual,lunar sau sapt)respectiva asociatie.
eu dupa mine nu mai exista cotizatii de membru.sau daca exista sub alta forma dar nu mai poti obliga pe nimeni sa se faca membru.asta e ideea acestui ordin.toata lumea are acces dar plateste.
-
storm fish
- veteran

Vezi"pescuitorule",daca Gheorghe nu stie d'astea....ce facem atunci cu tzatza Floarea si Ionel de la butelii?Oamenii merg sa plateasca nu stau sa citeasca ordine si regulamente.In plus se mai gaseste si cate un ajevepeseu local care striga pe balta:"cine nu este membru' la noi,il ardem rau la buzunar anu' asta".Atunci marea majoritate face culcat si plateste.
ehee si pescuitul asta...
p.s. Eu as da examen ca la scola de soferi,macar legislatie fara proba practica.Serios o zic p'asta

.
Numai bine si fire zbuciumate.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
Tavi
- veteran

acum intreb si eu...
tariful de acces e pe zona de pescuit
o cotizatie de membru ar putea sa-ti dea dreptul sa pescuiesti pe toate zonele pentru care asociatia are autorizatie.. nu? sau, eventual la un tarif redus... pana la 0
asta ar putea fi sensul si avantajul sa fii membru intr-o asociatie care are mai multe zone de pescuit
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
pescuitorul
- veteran

storm xxx scrie:
p.s. Eu as da examen ca la scola de soferi,macar legislatie fara proba practica.Serios o zic p'asta

.
Numai bine si fire zbuciumate.
pai daca o pui asa cu siguranta nu mai ajunge tzatza floarea pe balta.si poate ar fi o ordine mai mare daca s-ar da examen.ar fi mai constienti(unii) de niste lucruri pe care le fac.
eu sunt perfect de acord .
ps:dar ce facem cu fane ca sigur nici el nu trece si nu mai poate fi reprezentantul tuturor.asta ii ca ala al rromilor.autointitulat parca.

-
IlieNeamt
- veteran

-
Tavi scrie:acum intreb si eu...
tariful de acces e pe zona de pescuit
o cotizatie de membru ar putea sa-ti dea dreptul sa pescuiesti pe toate zonele pentru care asociatia are autorizatie.. nu? sau, eventual la un tarif redus... pana la 0
asta ar putea fi sensul si avantajul sa fii membru intr-o asociatie care are mai multe zone de pescuit
Din cate stiu in criteriile de evaluare exista si asa ceva :
Eu daca vreau sa merg sa pescuiesc pe o apa din alt judet o zi sau doua normal ca nu-mi convine sa platesc cotizatie ca sa devin membru ci tariful pentru o saptamana.
Is curios in Piatra-Neamt ce tarife va percepe AJVPS-ul. Cotizatia pentru un membru nou cu tot cu permis ANPA & stuff ajunge undeva la 150 de ron din cate stiu ..
www.pentrupescuit.ro
-
RYOBI
- veteran

oricum daca o sa ia AGVPS grosul apelor fi sigur ca o sa umfle potul ca de fapt asta urmaresc

-
nucus
- veteran

bani putini de la multi pescari vor fi in mod sigur mai multi decit bani multi de la putini pescari !

.