PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 20:43

Vali si eu vreau sa fie peste in apa.
Cred ca 99,(9)% din cei de aici vrem asta, cu o singura exceptie pentru care acest aspect e neglijabil, nu-l auzi vorbind despre asta, va las sa ghiciti cine e personajul.. :twisted:
Noi nu avem salbaticii ca Laponia unde nu trebui sa faci nimic ca sa fie peste, de exemplu...
Iar pe restul apelor scandinave probabil ca statul sau altcineva isi face treaba bine, nu stiu care e explicatia
Dar eu te-am intrebat altceva...
Cum facem concret sa fie peste in apa aici, in Romania?
Eu unul sper sa se mai poata intoarce ceva pina la aplicare
Ce anume?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2011, 21:09

Ce sper eu???

Sper sa le vina odata mintea la cap celor ce au haturile in mina si sa gaseseasca o modalitate (suedeza, de ce nu) sau maghiara ..aia in care sau dat lucii de apa asociatiilor care INTRADEVAR AU POTENTA sa faca cele scrise in caietul de sarcini ,nu doar din PIX sau la interes asa cum este acum.

Pare greu de realizat dar cred ca nu este daca intradevar iti doresti asta ca natie ....

Nu cred ca AMPA a bagat ceva inapoi din banii incasati anul trecut pe cartonasele alea .....de aia nu este PESTE in ape si nici nu va fi ,atita tipm cit AMPA este doar o agentie care colecteaza banii pt. bugetul nu stiu cui..

Si mai trebuie o legislate pe masura si organe care sa le puna in aplicare ....
dar atita timp cit pescarul roman ramine VACA de Muls a statului Roman prin interpusii lui ,AMPA si AGVPS nu are sa iasa nimic bun. :oops: :oops: :oops:

Trist frate Tavi dar din pacate adevarat.

Stii ce asi propune eu ...o solidaritate pescareasca care sa constea in faptul ca nici unul dintre noi sa nu-si cumpere Permise AMPA in 2011 ...un fel de greva fiscala care coroborata cu organizarea unui comitet de initiativa formata din pescari priceputi in regulamente si legi care sa propuna Ministerului de resort un proiect de lege pt. pescuit care sa corespunda cu cerintele unei legi a pescuitului de tip european.

Dar cum toate astea nu pot fi decit niste amarite de vise ale unui impatimit de pescuit ....traiesc cu speranta ca va fi cindva si in RO o lege a pescuitului sportiv care sa se respecte si sa multumeasca pe toata lumea :oops:

Sper sa fiu si eu printre cei ce vor prinde in viata o asemenea lege. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Feb 2011, 21:38

Vali,
nu am luat-o la modul tendentios, in fond e o intrebare posibila pe care o poate pune oricine, indiferent de intentia pe care o nutreste ! Numai ca e ambigua in sensuri, si daca vrei sa te satisfaca un raspuns e bine sa specifici ce vrei sa evidentiezi prin asta sau ce aspect urmaresti sa ti se clarifice !
deci daca e necesar si intrebarea se refera “la noi si la altiiâ€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 21:43

ei asa da...
Un proiect de lege...
Ne apucam de treaba?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Feb 2011, 23:34

tot stau si ma gandesc si-mi aduc aminte de un topic celebru:

AGVPS odihneasca-se in pace !

Bun sfat Popescule ! uite ca s-o odihnit intre timp !

dovada ca acu iar e fresh, gata sa-si intre in paine ! :D

Numa' tu Popescule... n-arati prea bine ! esti cam palid, pari surmenat !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Feb 2011, 23:44

La ANPA se fac niste presiuni de ne imaginat asupra comisiilor de evaluare de catre :Oameni politici , Oameni de afaceri ,etc
Toti vor sa-si favorizeze interesele .De acea nu s-a ajuns la nici un rezultat si nu s-a afisat pe sait lista cistigatorilor .
In orice situatie vor fi o gramada de contestatii .In nici un caz nu as vrea sa fiu in locul lor.
Pacat ca nu pot sa spun mai multe .
Poate dupa terminarea circului creat de OM si Procedurile de atribuire al apelor catre Asociatii voi spune mai multe fara a crea probleme unor functionari corecti din ANPA , care doresc respectarea legii .

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Feb 2011, 23:52

APSHD scrie: Poate dupa terminarea circului creat de OM si Procedurile de atribuire al apelor catre Asociatii voi spune mai multe fara a crea probleme unor functionari corecti din ANPA , care doresc respectarea legii .
si eu vreau sa se respecte legea si procedurile.
sigur fnpsr v-a disparea cu autointitulatul
cred ca voi apshd sunteti singurii care veti supravietuii

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 23:53

apsalba scrie:Miercuri 23.02.2011 fnpsr a fost convocata oficial pentru a purta discutii cu privire la modificarile ordinului nr. 15/2011 si a revizuirii modului cum a fost intocmit registrul asociatiilor de pescari sportivi.
Flyfishing Club Musca 13 sponsorizeaza FNPSR cu o pancarta pe care scrie ANPA/Minister. Pancarta va fi folosita de nea Fane la autostop.
De asemenea speram ca pancarta/panoul ii va fi de folos la realizarea punctajului necesar pentru a primi autorizatie.
Musca 13

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Feb 2011, 00:00

si pentru ca iarna e pe vine, eu donez o barca personajului, pentru a ajunge in termenul contestatiilor.
3F am doua vesti ptr tine : una buna si una rea
vestea buna :ai barca in dotare (doar te prezinti cu ea in spate la ANPA)=>te ajuta la punctaj
vestea rea : e ca am pierdut vaslele.(dar astea nu se pun la punctaj asa ca nu conteaza)
drum bun sau cum se zice vant la pupa
:D :D :D :D

ps:daca mai gasesti vreun aplaudac(din aia din comisiile de premiere la concursurile cu premii neacordate) sa il angajezi (nu de alta dar sa mai iei puncte,poate faci maxim)sa te impinga pana la ANPA te scoti.
asta e adresa ca sa o introduci in GPS ca barca are si de ala:
Contact
Adresa: B-dul Carol I,nr.2-4, sectorul 3, Bucuresti (sediul Ministerului Agriculturii si Dszvoltarii Rurale)
Programul de functionare: 08,30 - 16,30
si vezi ce limba vorbesti ca uite e dszvoltat ca tine

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 22 Feb 2011, 06:18

ca tot se lauda unii, care ar fi acele asociatii independente care au facut repopulari si amenajari pe rauri si amendat braconierii ?
si cam cat credeti ca ar costa o iesire impreuna cu jandarmii sau politia pentru un control de cateva ore pe un rau, sau o repopulare, are idee cineva ? sa vad si eu ce asociatii i-si pot permite financiar acest lucru,
si nu mai comparati romania cu suedia, austria, italia, s.a.m.d., ca sigur nu vreti sa platiti o taxa ca la ei,
de la agvps sau un ajvps nu este nimeni pe forum ?

Scrie răspuns