Ce sper eu???
Sper sa le vina odata mintea la cap celor ce au haturile in mina si sa gaseseasca o modalitate (suedeza, de ce nu) sau maghiara ..aia in care sau dat lucii de apa asociatiilor care INTRADEVAR AU POTENTA sa faca cele scrise in caietul de sarcini ,nu doar din PIX sau la interes asa cum este acum.
Pare greu de realizat dar cred ca nu este daca intradevar iti doresti asta ca natie ....
Nu cred ca AMPA a bagat ceva inapoi din banii incasati anul trecut pe cartonasele alea .....de aia nu este PESTE in ape si nici nu va fi ,atita tipm cit AMPA este doar o agentie care colecteaza banii pt. bugetul nu stiu cui..
Si mai trebuie o legislate pe masura si organe care sa le puna in aplicare ....
dar atita timp cit pescarul roman ramine VACA de Muls a statului Roman prin interpusii lui ,AMPA si AGVPS nu are sa iasa nimic bun.
Trist frate Tavi dar din pacate adevarat.
Stii ce asi propune eu ...o solidaritate pescareasca care sa constea in faptul ca nici unul dintre noi sa nu-si cumpere Permise AMPA in 2011 ...un fel de greva fiscala care coroborata cu organizarea unui comitet de initiativa formata din pescari priceputi in regulamente si legi care sa propuna Ministerului de resort un proiect de lege pt. pescuit care sa corespunda cu cerintele unei legi a pescuitului de tip european.
Dar cum toate astea nu pot fi decit niste amarite de vise ale unui impatimit de pescuit ....traiesc cu speranta ca va fi cindva si in RO o lege a pescuitului sportiv care sa se respecte si sa multumeasca pe toata lumea
Sper sa fiu si eu printre cei ce vor prinde in viata o asemenea lege.