PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 21 Feb 2011, 17:17

Presupun ca sa obtina punctaj mai mare au optat pentru tarifele cele mai mici ce vor fi afisate si pe site-ul anpa-ului.
www.pentrupescuit.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2011, 19:25

Tavi scrie:
valistrati scrie:
Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat. :D
Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?

Care e diferenta intre unii si altii ? Ca eu unul no inteleg.... :oops:
Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.
Unii si altii e cam general Tavi draga .. :wink:

Ce comparam ceea ce ati facut voi ca si club cu ce a facut AJVPS-ul? :roll: :roll:

Sau ce a facut AJVPS-urile in cei 52 de ani?

Sau ce au facut asociatiile ce au vindut anul trecut permise fata de cine ..de voi , de AGVPS sau de Apsalba???

E foarte complicata comparatia ... :oops: :oops:

Personal nu agreez deloc intoarcerea la permisele eliberate cu marinimie si OBLIGATORIU prin AGVPS-uri asa cum prevedea ordinul ministrului....iar vrajeala cu punctaje pe asociatie si bla ,bla, bla -urile scrise era doar sa se adoarma simturile celor slabi de inger ....

Scuza-ma Tavi draga ,dar ordinul asta nu ma convins ca se voia a fi ceva BENEFIC,TRANSPARENT si in FAVOAREA pescarului si pescuitului ....din contra . :oops:

Ma gindesc cu groaza ca daca iesea odinul asa cum se dorea ,adica TINTA spre REVIGORAREA FINANCIARA a AJVPS-urilor din tara ce tarife cu regim special (de mic :lol: ) ne astepta . :twisted:

Nici nu vreau sa ma gindesc ca s-ar putea sa ne intoarcem in ERA de maxim MONOPOL al AGVPS-urilor .... :twisted:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Feb 2011, 19:47

valistrati scrie:
Tavi scrie:
valistrati scrie: Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?
Care e diferenta intre unii si altii ? Ca eu unul no inteleg.... :oops:
Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.
Unii si altii e cam general Tavi draga .. :wink:
Ce comparam.... l?
E foarte complicata comparatia
Vali, vad ca raspunsul lui tavi, scurt si simplu nu-ti place !
zi-mi mie in ce sens intrebi care e diferenta intre unii (adica noi) si altii (adica ajvps, fnpsr, etc), si la ce se refera raspunsul pe care vrei sa-l primesti, sau ce vrei sa scoti in evidenta prin intrebarea asta ?
Ca-ti raspund eu !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:01

Tavi scrie:gheorghe, tu ai citit ordinul ministrului?
tavi,in mare stiu ce zice ordinul..Sint in ceata nitel pentru ca fiecare vine cu propria viziune asupra acestuia...fiecare intelege ce vrea..Eu am intrebat frumos pe storm xxx,ce alta varianta am.Ca asa am inteles ca administrarea unor ape va fi data in administrarea unor asociatii pe baza de punctaj.Sau poate n-am inteles io bine,ca deh ,expertii in legi is altii.M-as fi bucurat sa ma lamuresti tu ,daca binevoiesti a te cobori la nivelul meu..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2011, 20:03

Miki, raspunsul lui Tavi eu nu l-am inteles nu ca nu-mi place ...poate sunt eu mai tont , ce sa zic .

Acuma sa vrei tu sa mi-l traduci e putin cam ciudat dar fie , tradu-l poate inteleg si eu
:oops: :oops:

Intrebarea mea se referea STRICT la: de de crede TAVI ca ordinul "initial" era mai bun decit cel de anul trecut de exemplu...

Si daca crede intradevar ca in forma data asociiatiile care doresc sa vinda permise si in 2011 au intradevar potenta de-a face macar 10 % din ceea ce nu sa facut in 52 de ani pt. ape,adica paza, polpulari , curatenie ..etc.cu atit mai mult AGVPS-urile pt. care era dat ordinul cu DEDICATIE .

Simplu ....nu era nici o referire tendentioasa la voi ca si club cum am impresia ca ai inteles. :oops:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 20:09

Vali, tu m-ai intrebat care e diferenta intre unii si altii, la general. Ce alt raspuns sa-ti dau ? :D
ok,
ajvps-urile sunt naspa, tu nu agreezi ideea.
asa si? ce putem face acum dupa ce ordinul a aparut?
propunerea ta ar fi...?
ca parerea despre actualul ordin nu are absolut nicio importanta....

gheorghe, las-o balta cu nivelul ca nici macar nu am sugerat ceva in sensul asta...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 20:17

tavi ,io nu m-am referit la nici un sens.Fiecare il da cum vrea,eu am intrebat simplu si tu o iei pe dupa colt .Nah ,poate io nu inteleg cum trebuie...pun varianta asta mai intii,nu inteleg de unde adversitate..Nu are voie omul sa intrebe...Si daca nu ai inteles ,ti-o spun direct, nu am nimic cu tine cu clubul tau ,cu petitia,dimpotriva va simpatizez,in special pentru initiativa si pentru popularile facute.Si daca bine imi aduc aminte cred ca am semnat si eu petitia voastra sau sel putin am intentionat..Cel putin din punctul asta de vedere,as fi apreciat un raspuns simplu la intrebarea pe care am pus-o...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2011, 20:27

Tavi scrie:Vali, tu m-ai intrebat care e diferenta intre unii si altii, la general. Ce alt raspuns sa-ti dau ? :D
ok,
ajvps-urile sunt naspa, tu nu agreezi ideea.
asa si? ce putem face acum dupa ce ordinul a aparut?
propunerea ta ar fi...?
Tavi eu nu sunt nici club , nici asociate si nici legiuitor in tara asta ca sa dau verdicte ,sunt un simplu pescar care de peste 40 de ani am acest hobby si care s-a cam saturat sa tot ma apuce luna martie-aprilie sa nu stiu ude pot pescui ,daca un document e valabil sau nu ..etc. :oops:

Mie sincer mi-a placut modelul suedez ....vrei la pescuit ,treci frate pe la benzinarie ,magazin sau centru turistic si iti cumperi licenta de pescuit pe o anumita zona in care doresti sa pescuiesti pe 1 zi sau 5 zile ,cum vrei ,fara carnet de club ,asociatie sau alte acareturi...

Simplu ,dureaza putin iar apele alea sunt pline de peste frate ..."PUT" de PESTE nu alta ...iar gestionarul apelor si a fondurilor banesti e statul suedez , nu altcineva.

Eu cam asa asi vrea sa fie ...fara coplicatii ,fara asociatii, fara punctaje din "PIX "si fara minarii asa cum pe la noi se poarta.

Vrei sa stii domnule coleg Tavi ca eu detin carnet de AJPS Cluj de ani de zile numai ca sa pot pescui in Sacalaia in regimul de C&R ?

Uite ce au facut cu Sacalaia in mai putin de 1 an de zile ...JAF la drumul MARE.

Ce alt exemplu mai bun sa dau ,cind eu si multi altii ca mine au platit permise la AJPS Cluj si nu ieftine ,bani cu care i-am tinut in "viata" pe toti trogloditii de la AJPS Cluj care pina la urma si-au baut joc de noi si din pacate si de balta aia.

Asa are sa se intimple si in continuare pe toate apele pe care le vor "gestiona" AJVPS -urile din teritoriu daca ordinul se va pune in aplicare in forma data initial de catre ministru....

Eu unul sper sa se mai poata intoarce ceva pina la aplicare . :oops:daca nu voi fi nevoit sa pescuiesc in Suedia. :wink:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 21 Feb 2011, 20:33

noi ne infierbantam pe aici, iar pe alte forumuri de profil vad ca unii chioscari deja vand "permise" pentru naivi... inclusiv cu viza de Delta Dunarii... :roll:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Feb 2011, 20:41

Am gasit si eu pe unii care vind deja pemise ,fara PG :
http://www.esoxclub.ro/2011/01/23/permi ... cuit-2011/

Scrie răspuns