PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Am tacut dar acum va lamuresc.
Intr-o discutie purtata cu un reprezentant din mts pescuitul nu este disciplina si ca urmare "federatia de pescuit sportiv cu sediul in Alba nu poate emite alte pretentii" fata de mts pana legislatia internationala nu prevede acest lucru.sa fie sport."noi nu putem emite autorizatii".
asta e fanel.
Intr-o discutie purtata cu un reprezentant din mts pescuitul nu este disciplina si ca urmare "federatia de pescuit sportiv cu sediul in Alba nu poate emite alte pretentii" fata de mts pana legislatia internationala nu prevede acest lucru.sa fie sport."noi nu putem emite autorizatii".
asta e fanel.
Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.valistrati scrie:Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat.
Care e diferenta intre unii si altii ? Ca eu unul no inteleg....
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- storm fish
- veteran
Corect,bine punctatTavi scrie:Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.valistrati scrie:Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat.
AJVPS-urile au facut un mare bine pescuitului din Romania.
De asta mergem in Ungaria la pescuit.
Nu sunt braconieri ,i-au lichidat.
Au poooopulat apele cu peste.
Totul merge ca pe roate de cand sunt ajvpsei

Ma doare-n basca de fane al vostru sau al lor.
Eu am vazut pe pielea mea ce au facut din pescuit comunisti de la ajvps.
Sa vedeti cotizatii la anu'...punem pariu?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
daca citeai bine,exista tarife de acces, iar acestea pot fi indexate anual numai cu rata inflatiei.asa ca nu pot exploda dupa logicastorm xxx scrie:Tavi scrie:valistrati scrie: Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?
ajvps-urile au mizat pe aceasi dorinta a pescarilor de a obtine un permis si ... atat.
atata timp cat pescari vor fi multumiti sa plateasca permisul si sa pescuiasca linistiti si legal fara sa pretinda nimic de banii dati vom avea ajvps-urile si fnpsr-urile pe care le meritam.
degeaba ii injurati...ei doar profita de indiferenta noastra.
pe banii nostri
atata timp cat pescari vor fi multumiti sa plateasca permisul si sa pescuiasca linistiti si legal fara sa pretinda nimic de banii dati vom avea ajvps-urile si fnpsr-urile pe care le meritam.
degeaba ii injurati...ei doar profita de indiferenta noastra.
pe banii nostri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Da intradevar, nu este disciplina, este ramuraq de sport. Si exista peste 80 de asociatii sportive si cluburi de pescuit. Cu CIS si autorizatii de functionare.pescuitorul scrie:Am tacut dar acum va lamuresc.
asta e fanel.
De ce tipa AGVPSR? Pentru ca prin L.103/1996 trebuiau sa se transforme in asociatii de vanatori. Ca sa faca si pescuit sportiv trebuiau sa se autorizeze. L.69/2000 art. 94
Cum nu au fscut-o zic ca strugurii sunt acri. Asta este spaima AGVPSR ca nu se poate autoriza. Oricum miercuri se vor lamuri care asociatii vor ramane inregistrate si care nu in Registrul Asociatiilor de pescari sportivi, asa cum zice legea. Invitatia a fost primita si confirmata.
- storm fish
- veteran
Am scris eu ceva de tarife de acces?pescuitorul scrie:storm xxx scrie:daca citeai bine,exista tarife de acces, iar acestea pot fi indexate anual numai cu rata inflatiei.asa ca nu pot exploda dupa logicaTavi scrie:
Vorbeam de viitoarea cotizatia membru ajvps.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
fanele esti disperat.2 saptamani nu te-am vazut pe aici.ai incercat multe dar esti scos pe usa din dos din pescuitul din romania.apsalba scrie:Da intradevar, nu este disciplina, este ramuraq de sport. Si exista peste 80 de asociatii sportive si cluburi de pescuit. Cu CIS si autorizatii de functionare.pescuitorul scrie:Am tacut dar acum va lamuresc.
asta e fanel.
De ce tipa AGVPSR? Pentru ca prin L.103/1996 trebuiau sa se transforme in asociatii de vanatori. Ca sa faca si pescuit sportiv trebuiau sa se autorizeze. L.69/2000 art. 94
Cum nu au fscut-o zic ca strugurii sunt acri. Asta este spaima AGVPSR ca nu se poate autoriza. Oricum miercuri se vor lamuri care asociatii vor ramane inregistrate si care nu in Registrul Asociatiilor de pescari sportivi, asa cum zice legea. Invitatia a fost primita si confirmata.
interpreteaza legile cum vrei tu.stii cu ce te vei ocupa de acum in colo.cu balastiere si competitiile din fnpsr .alea fara premii ca te pricepi. si esti reprezentantul lor.