PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Feb 2011, 13:47

Am tacut dar acum va lamuresc.
Intr-o discutie purtata cu un reprezentant din mts pescuitul nu este disciplina si ca urmare "federatia de pescuit sportiv cu sediul in Alba nu poate emite alte pretentii" fata de mts pana legislatia internationala nu prevede acest lucru.sa fie sport."noi nu putem emite autorizatii".
asta e fanel.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 13:55

valistrati scrie:
Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat. :D
Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?

Care e diferenta intre unii si altii ? Ca eu unul no inteleg.... :oops:
Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Feb 2011, 14:03

Tavi scrie:
valistrati scrie:
Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat. :D
Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?

Vali, diferenta e ce au facut unii si altii pana acum.
Corect,bine punctat
AJVPS-urile au facut un mare bine pescuitului din Romania.
De asta mergem in Ungaria la pescuit.
Nu sunt braconieri ,i-au lichidat.
Au poooopulat apele cu peste.
Totul merge ca pe roate de cand sunt ajvpsei :lol: :lol:
Ma doare-n basca de fane al vostru sau al lor.
Eu am vazut pe pielea mea ce au facut din pescuit comunisti de la ajvps.
Sa vedeti cotizatii la anu'...punem pariu?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Feb 2011, 14:06

storm xxx scrie:
Tavi scrie:
valistrati scrie: Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?

daca citeai bine,exista tarife de acces, iar acestea pot fi indexate anual numai cu rata inflatiei.asa ca nu pot exploda dupa logica

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Feb 2011, 14:08

ajvps-urile au mizat pe aceasi dorinta a pescarilor de a obtine un permis si ... atat.
atata timp cat pescari vor fi multumiti sa plateasca permisul si sa pescuiasca linistiti si legal fara sa pretinda nimic de banii dati vom avea ajvps-urile si fnpsr-urile pe care le meritam.
degeaba ii injurati...ei doar profita de indiferenta noastra.
pe banii nostri
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2011, 14:12

pescuitorul scrie:Am tacut dar acum va lamuresc.
Intr-o discutie purtata cu un reprezentant din mts pescuitul nu este disciplina si ca urmare "federatia de pescuit sportiv cu sediul in Alba nu poate emite alte pretentii" fata de mts pana legislatia internationala nu prevede acest lucru.sa fie sport."noi nu putem emite autorizatii".
asta e fanel.
Da intradevar, nu este disciplina, este ramuraq de sport. Si exista peste 80 de asociatii sportive si cluburi de pescuit. Cu CIS si autorizatii de functionare.
De ce tipa AGVPSR? Pentru ca prin L.103/1996 trebuiau sa se transforme in asociatii de vanatori. Ca sa faca si pescuit sportiv trebuiau sa se autorizeze. L.69/2000 art. 94
Cum nu au fscut-o zic ca strugurii sunt acri. Asta este spaima AGVPSR ca nu se poate autoriza. Oricum miercuri se vor lamuri care asociatii vor ramane inregistrate si care nu in Registrul Asociatiilor de pescari sportivi, asa cum zice legea. Invitatia a fost primita si confirmata.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Feb 2011, 14:15

pescuitorul scrie:
storm xxx scrie:
Tavi scrie:
daca citeai bine,exista tarife de acces, iar acestea pot fi indexate anual numai cu rata inflatiei.asa ca nu pot exploda dupa logica
Am scris eu ceva de tarife de acces?
Vorbeam de viitoarea cotizatia membru ajvps.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2011, 14:15

Mai bine fa si dupa aia te lauda ,decit sa te lauzi si la urma sa nu iasa nimic... :oops:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Feb 2011, 14:17

dar cine mai vorbeste de cotizatii de membru pescar?
vrei sa pescuiesti pe o apa platesti tarif de acces.daca vrei sa te faci membru e altceva.
asadar importante sunt tarifele de acces .dupa mine cotizatiile nu prea mai au rol.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Feb 2011, 14:19

apsalba scrie:
pescuitorul scrie:Am tacut dar acum va lamuresc.
asta e fanel.
Da intradevar, nu este disciplina, este ramuraq de sport. Si exista peste 80 de asociatii sportive si cluburi de pescuit. Cu CIS si autorizatii de functionare.
De ce tipa AGVPSR? Pentru ca prin L.103/1996 trebuiau sa se transforme in asociatii de vanatori. Ca sa faca si pescuit sportiv trebuiau sa se autorizeze. L.69/2000 art. 94
Cum nu au fscut-o zic ca strugurii sunt acri. Asta este spaima AGVPSR ca nu se poate autoriza. Oricum miercuri se vor lamuri care asociatii vor ramane inregistrate si care nu in Registrul Asociatiilor de pescari sportivi, asa cum zice legea. Invitatia a fost primita si confirmata.
fanele esti disperat.2 saptamani nu te-am vazut pe aici.ai incercat multe dar esti scos pe usa din dos din pescuitul din romania.
interpreteaza legile cum vrei tu.stii cu ce te vei ocupa de acum in colo.cu balastiere si competitiile din fnpsr .alea fara premii ca te pricepi. si esti reprezentantul lor.

Scrie răspuns