Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
flydb
- veteran

apsalba scrie:Miercuri 23.02.2011 fnpsr a fost convocata oficial pentru a purta discutii cu privire la modificarile ordinului nr. 15/2011 si a revizuirii modului cum a fost intocmit registrul asociatiilor de pescari sportivi.
Tare mi-e teama ca vinzi iarasi iluzii avand in vedere cum suna sentinta Curtii de Apel Alba, citez:
Respinge cererea de suspendare formulata de reclamanta. Admite in principiu si in fond cererea de interventie in interesul paratului formulata de intervenintele ANPA si AGVPS.
Dl. ministru va cheama la Bucuresti sa va mangaie parinteste pe crestet: mai baieti, nu trebuie sa fiti suparati, asta a fost soarta!!
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:Miercuri 23.02.2011 fnpsr a fost convocata oficial pentru a purta discutii cu privire la modificarile ordinului nr. 15/2011 si a revizuirii modului cum a fost intocmit registrul asociatiilor de pescari sportivi.
Te rog fa public documentul scris ,prin care F.N.P.S.R.,a fost convocata oficial....Daca nu-l faci public,inseamna ca iar ii o "gogoasa de-a lui Pinochio"......avem dreptul sa ne indoim de adevarul spuselor tale, nu-i asa??Sau cu alte cuvinte ,nimeni nu ne obliga sa te credem pe cuvint...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Tavi
- veteran

lasati ma omu sa mearga la minister si sa poarte discutii
Nea Fane io zic sa le zici verde-n fata:
ma baieti, daca lasati ordinul in forma asta io nu mai pot vinde permise.
Daca nu mai pot vinde permise nu voi mai avea membri.
Daca nu mai am membri nu prea mai exista FNPSR, deci nu mai sunt io reprezentantul pescarilor...
Deci nu prea mai pot sta pe capul vostru, nu va mai pot face vizite, nu va mai pot da in judecata, etc...
Si nu vreti sa se intample asa ceva, nu?
Sigur ii vei convinge.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
feugen
- veteran

-
Tavi scrie:lasati ma omu sa mearga la minister si sa poarte discutii
Nea Fane io zic sa le zici verde-n fata:
ma baieti, daca lasati ordinul in forma asta io nu mai pot vinde permise.
Daca nu mai pot vinde permise nu voi mai avea membri.
Daca nu mai am membri nu prea mai exista FNPSR, deci nu mai sunt io reprezentantul pescarilor...
Deci nu prea mai pot sta pe capul vostru, nu va mai pot face vizite, nu va mai pot da in judecata, etc...
Si nu vreti sa se intample asa ceva, nu?
Sigur ii vei convinge.

Pe mine ma doare'n p...ula de ce face sau nu face Fane cu ministrul. Ambii pot sa o arda in privat, sa fie multumiti, ca pe mine tot nu ma intereseaza. Ma doare in c...ur ca Fane cheltuieste banii federatiei lu 'peste prajit pe procese pierdute din start. Eu sunt un simplu pescar dare vreau sa pescuiesc legal. Nu ma intereseaza de chioscari, asociatii, federatii. Ma doare in aceiasi p...ula de ele. Fiecare dintre dvs are o alta p...ula si este interesat de ... nici nu ma intereseaza de ce anume. Nu credeti ca astea sunt discutii sterile si ca Fane asta sau cum s-o numi face misto de voi? Asta scrie 2 raduri, iar voi pentru a-l combate scrieti pagini intregi. De ce nu-l ignorati sau sa-l dati fiecare dintre voi in p...ula lui si gata. Tot ce trebuie este sa va vaccinati sa... nu se ia boala (de la Fane).

Bucuresti
-
Tavi
- veteran

feugen, exact pe atitudinea asta mizeaza nea Fane....
zici ca nu te intereseaza ca a cheltuit banii federatiei pe procese
ia intreaba-te ai cui erau de fapt banii aia?
nu cumva...ai tai?
foarte bine ca doresti sa pescuiesti legal, si eu vreau la fel.
dar eu nu mai vreau ca banii mei sa ajunga la unu ca Nea Fane care-i cheltuie pe procese si pe deplasari la minister.
Musca 13
-
apsalba
- veteran

flydb,
nu te baga unde nu te pricepi; una este suspendarea, alta este anularea. Azi am primit raspunsul la procedura prealabila iar maine va fi depusa cererea de anulare. Ce este interesant este ca in raspuns scrie negru pe alb ca ANPA nu autorizeaza asociatiile de pescari sportivi si nici nu administreaza pescuitul sportiv, ci asigura doar accesul la resusele acvatice vii. Ce frumos; oare in anexa aia nu scrie autorizatie de pescuit recreativ sportiv? Iar pe verso -- organizeaza competitii de pescuit. Ce este curios este ca nu zice nimic de HG 1016/2008 care spune ce autorizatii este abilitata sa emita.
Asociatiile de pescari sportivi sa se intereseze repede cine le autorizeaza,, conf. art. 2 alin 2.
-
feugen
- veteran

-
Tavi scrie:feugen, exact pe atitudinea asta mizeaza nea Fane....
zici ca nu te intereseaza ca a cheltuit banii federatiei pe procese
ia intreaba-te ai cui erau de fapt banii aia?
nu cumva...ai tai?
foarte bine ca doresti sa pescuiesti legal, si eu vreau la fel.
dar eu nu mai vreau ca banii mei sa ajunga la unu ca Nea Fane care-i cheltuie pe procese si pe deplasari la minister.
Si cine te opreste sa oferi altcuiva acei bai? Ii poti oferi diret Statului. Ramane de vazut cu ce te alegi in afara de faptul ca ai avut un ban si... acum stii ca nu-l mai ai. Fane se zbate precum un peste care urmeaza sa ajunga in tigaie. Finalul este tot o cheste crocanta, mai mult sau mai putin gustoasa.
Bucuresti
-
old_radu
- veteran

...eu va propun sa reveniti la subiect ...permis 2011
...prea mare importanta acordata unui excrement

-
Tavi
- veteran

ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat.

Musca 13
-
vali stratonov
- veteran

Tavi scrie:ma opreste fix Nea Fane. Ma rog, pana acum, ca i s-a cam infundat.

Tavi nu sunteti si voi (ca si club)inscrisi in lista AMPA a celor ce doresc sa vinda permise in 2011?
Care e diferenta intre unii si altii ? Ca eu unul no inteleg....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!