cat priveste cele spuse de albanez...........

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai dreptate, poate e mai bine asa. Si in Franta e la fel, un rau de 30 de km e impartit de 3 asoiatii si in 50% din cazuri accepta reciprocitatea. Vrem insa ca ANPA sa publice lista asociatiilor castigatoare la licitatie si adresa lor, telefon etc ca sa stim cum dam de ele. Si mai normal ar fi sa vina paznicii lor pe apa si sa imi taie acolo chitanta nu sa merg eu la cuca macaii sa ii caut pe ei. Oricum presupun ca daca am permis ANPA nu pot fi amendat sau confiscat scule ci doar pus sa platesc taxa la asociatie, nu?silent scrie:Eu sunt de acord cu permisele pe zona, deocamdata asta ar fii singura posibilitate cat de cat viabila. Cam asa e si in Ungaria si functioneaza destul de bine, dar acolo numai raurile sunt la agvps-ul lor ca toate baltile sunt la asociatii private si platesti la ei.
Numai sa fie usor sa-ti iei permisul, nu sa cauti cladirea asociatiei care desigur nui deschis in weeked samdp.
Si sa fie permisul mai scump, controale si amenzi dure, pescuitul este un hobby un sport, nui pentru fomisti, nu trebuie sa recuperam banii de permis din pesti.Din 30 de lei nu se poate face mare lucru mai ales ca ajunge la vanatori.
Fario_nebunu scrie:Ai dreptate, poate e mai bine asa. Si in Franta e la fel, un rau de 30 de km e impartit de 3 asoiatii si in 50% din cazuri accepta reciprocitatea. Vrem insa ca ANPA sa publice lista asociatiilor castigatoare la licitatie si adresa lor, telefon etc ca sa stim cum dam de ele. Si mai normal ar fi sa vina paznicii lor pe apa si sa imi taie acolo chitanta nu sa merg eu la cuca macaii sa ii caut pe ei. Oricum presupun ca daca am permis ANPA nu pot fi amendat sau confiscat scule ci doar pus sa platesc taxa la asociatie, nu?silent scrie:Eu sunt de acord cu permisele pe zona, deocamdata asta ar fii singura posibilitate cat de cat viabila. Cam asa e si in Ungaria si functioneaza destul de bine, dar acolo numai raurile sunt la agvps-ul lor ca toate baltile sunt la asociatii private si platesti la ei.
Numai sa fie usor sa-ti iei permisul, nu sa cauti cladirea asociatiei care desigur nui deschis in weeked samdp.
Si sa fie permisul mai scump, controale si amenzi dure, pescuitul este un hobby un sport, nui pentru fomisti, nu trebuie sa recuperam banii de permis din pesti.Din 30 de lei nu se poate face mare lucru mai ales ca ajunge la vanatori.
Pai e simpla treaba...faceti controale zilnice (1-2 oameni care fac doar asta), si cine nu are permis, taiat chitanta si luat taxa... si asa faceti si control si incasati si bani.pescuitorul scrie:
fario in ceea ce priveste judetul sibiu,si daca vom aveam rezultate pozitive la atribuire ,iti pot spune ca vom fii foarte deschisi catre plata tarifelor de catre orice cetatean al tarii din orice colt al tarii.mai avem o sigura problema :si anume orice ora din weekend