PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
"apsalba scrie:Tavi,
De ce nu spui ca asociatia clubul musca XIII a mers la evaluare in asociaere cu AJVPS Sibiu? Atunci multe ar fi de inteles.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sursa site finantelor publice Alba:
-Apsalba cui 17563033- datorii la buget-2460 lei din care-angajator-1559 lei, angajat-726 lei, dob.si penalit. 355lei, faza-ex. silita
-FNPSR, cui-18853230-datorii la buget-506 lei, din care-imp. pe salarii-487lei, dob. si penalitati-19 lei, faza- ex. silita
AMBELE datorita managementului EXCELENT, marca FFFF
NU S-A PREZENTAT LA TM, NIMENI!!!
Acum stiti de ce se judeca in instanta?????
-Apsalba cui 17563033- datorii la buget-2460 lei din care-angajator-1559 lei, angajat-726 lei, dob.si penalit. 355lei, faza-ex. silita
-FNPSR, cui-18853230-datorii la buget-506 lei, din care-imp. pe salarii-487lei, dob. si penalitati-19 lei, faza- ex. silita
AMBELE datorita managementului EXCELENT, marca FFFF
NU S-A PREZENTAT LA TM, NIMENI!!!
Acum stiti de ce se judeca in instanta?????
-
- veteran
-
- veteran
ma intreb un singur lucru.Cum mama dracului vreti sa desfiintati un sistem si voi nici numele nu il stiti corect????agv e unul singur asa cum e si federatia lu peste prajit.sau voi aveti denumirea de fpshd?APSHD scrie:La ANPA-Timis ieri doua Asociatii mari din Timiaoara si Arad au refuzat sa depuna actele de Autorizare.
AGVPS-Cluj s-a asociat cu 3 AGVPS-uri din judetele limitrofe impotriva unei singure Asociatii de pescari non agvps .
Noi suntem singura Asociatie care i-am intrecut pe cei de la AGVPS la toate capitolele
Directorii de la mai multe AGVPS-uri au relatat in discutiile intre ei la un sprit :Le dam noi cotizatii de la anul numai sa terminam o data cu Independentii astia .
auzi omul vostru al federatiei era ala in blugi cu plasa de 1 leu cu documente?

Domnule APSHD cate puncte a reusit asociatia dvs sa faca?cumva 105(maximul era 100)de spuneti ca i-ati intrecut pe cei de la agvps?
-
- veteran
Pai si atunci cui apartine zona de la Predeal la Nedelea? Ca nu a fost nici pe lista RNP in ultimii ani? E zona complet nearondata? As lua-o eu dar nu stiu de la cine.rcorbu scrie:Fario_nebunu scrie:Si Prahova de la izvoare (saua Predeal) pana in comuna Nedelea.
S-ar putea ca Prahova sa fie libera invers: de la Nedelea pana la intrarea in Ialomita
si Buzaul partea care ma intereseaza, mai sus de Cislau, iar nu era pe lista
adiwolf scrie:Tavi,
este adevarat ce sustine albanezul?? a-ti batut palma cu ajvpsul local pentru administrarea apelor??
1. adi: da-mi voie sa-ti raspund dupa ce se termina procedura de evaluare.elias scrie:Scuza-ma, dar daca numai acum ti-ai dat seama de asocierea asta....apsalba scrie:Tavi,
De ce nu spui ca asociatia clubul musca XIII a mers la evaluare in asociaere cu AJVPS Sibiu? Atunci multe ar fi de inteles.![]()
2. elias, tu probabil ai un glob de cristal. iti sugerez sa-l folosesti pentru numerele de la loto, poate nimeresti mai bine ca acum.
p.s. Baieti, voi sunteti pescari, nu? Tocmai voi puneti botul la momelile lansate de apsalba... ?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Eu sunt de acord cu permisele pe zona, deocamdata asta ar fii singura posibilitate cat de cat viabila. Cam asa e si in Ungaria si functioneaza destul de bine, dar acolo numai raurile sunt la agvps-ul lor ca toate baltile sunt la asociatii private si platesti la ei.
Numai sa fie usor sa-ti iei permisul, nu sa cauti cladirea asociatiei care desigur nui deschis in weeked samdp.
Si sa fie permisul mai scump, controale si amenzi dure, pescuitul este un hobby un sport, nui pentru fomisti, nu trebuie sa recuperam banii de permis din pesti.
Din 30 de lei nu se poate face mare lucru mai ales ca ajunge la vanatori.
Numai sa fie usor sa-ti iei permisul, nu sa cauti cladirea asociatiei care desigur nui deschis in weeked samdp.
Si sa fie permisul mai scump, controale si amenzi dure, pescuitul este un hobby un sport, nui pentru fomisti, nu trebuie sa recuperam banii de permis din pesti.