Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

as mai adauga pe lista celor care dorm linistiti si pe altii... de exemplu cluburile sportivi, ligile, etc
unele au fost chiar invitate sa-si spuna punctul de vedere despre unele propuneri de imbunatatire a legislatiei si au ales sa ignore total
probabil ca pescuitul competitional infloreste, pistele de concurs sunt pline de pesti, arbitrii sunt suprasolicitati la numaratorarea pestilor iar pe concurenti ii doare mana de atatea drilluri si pur si simplu nu au putut face nimic.. erau extenuati

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Sorin
- Moderator

corect.....cred ca mai e si acum neraspunsa postarea din 20 noiembrie 2010......cu petitia
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
storm fish
- veteran

Tavi scrie:
despre cum afli a cui e apa si cui platesti
in ordin scrie ca ANPA va publica pe site lista asociatiilor pe zone si tarifele practicate de acestea
asociatiile ar putea accepta plata in cont, din orice colt al tarii, te duci pe apa cu permisul ANPA si chitanta de la banca care dovedeste plata tarifului saptamanal sau lunar
ca daca pescuieti des pe apa aia poti face un drum sa te faci membru sau sa achiti tariful anual
ar putea fi simplu, solutii sunt
Uite ca la mine nu se accepta asa ceva...nu vrem sa mai vina nimeni din alta asociatie la pescuit ,decat daca devin membrii nostrii
Nu ma obliga nimeni sa accept chitante lunare...anuale de la alti membrii...care-i problema.
Motivez asta cu faptul ca deja suntem prea multi membrii si nu mai avem loc de altii pe balta.Eu elibereaz chitante in functie de presiune pescuitului pe zona respectiva
Legea nu ma obliga sa ingramadesc "pescarii".
Din Sibiu las decat vro' 2-3 pescari pe care-i cunosc ca fac C&R, SI AIA MERITA...

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
Tavi
- veteran

nu pot decat sa ma bucur ca e asa
am auzit si eu de ape unde este limitat numarul de pescari pentru a nu pune presiune pe pesti. se fac programari cu mult timp inainte
nu stiam ca sunt si in Romania. As putea sa-mi fac o programare pe balta voastra?

Musca 13
-
storm fish
- veteran

A,si inca ceva...de la anul dublez taxa de membru...sunt singura asociatie din zona..puii mei,cui nui convine sa plateasca sa ramana braconier
Pai ori am monopol ,ori nu mai am!

-
Tavi
- veteran

cine aproba dublarea cotizatiei de membru? nu cumva .. AGA? adica membrii?

Musca 13
-
pikeman
- veteran

-
storm xxx scrie:
Din Sibiu las decat vro' 2-3 pescari pe care-i cunosc ca fac C&R, SI AIA MERITA...

hai bre, de inca 2-3 de la brasov nu ie loc?

-
attilaf
- veteran

storm xxx scrie:
Uite ca la mine nu se accepta asa ceva...nu vrem sa mai vina nimeni din alta asociatie la pescuit ,decat daca devin membrii nostrii
Nu ma obliga nimeni sa accept chitante lunare...anuale de la alti membrii...care-i problema.
Motivez asta cu faptul ca deja suntem prea multi membrii si nu mai avem loc de altii pe balta.Eu elibereaz chitante in functie de presiune pescuitului pe zona respectiva

Chestia asta poate fi valabila doar pentru pescarii doar cu permis ANPA, pentru membrii altor asociatii nu mai e valabila.
Ioan S. scrie: Uite un fragment din
REGULAMENT de practicare a pescuitului recreativ/sportiv pe care orice asociatie care a solicitat autorizare trebuia sa-l depuna la Filiala ANPA.
ART. 9
Asociatiile si federatiile de pescari sportivi consimt sa isi armonizeze actiunile in vederea implementarii obiectivelor si masurilor din prezentul regulament si isi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membrii lor, in vederea practicarii pescuitului recreativ/sportiv, conform prevederilor art. 23 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 23/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.
Sau nu e asa?
-
apsalba
- veteran

Tavi,
De ce nu spui ca asociatia clubul musca XIII a mers la evaluare in asociaere cu AJVPS Sibiu? Atunci multe ar fi de inteles.

-
storm fish
- veteran

attilaf scrie:storm xxx scrie:

Chestia asta poate fi valabila doar pentru pescarii doar cu permis ANPA, pentru membrii altor asociatii nu mai e valabila.
Unde scrie,colegu'?
Nu vreu sa fie prsiune de pescari in zona mea,deci nu eliberez chitante la alti membri,nemembri,posesori sau neposesori de anpa.
eu(asociatia)stabilim regulile...doar avem apa in administrare...Corect?
Monopol vere...monopol
La anu' fac cotizatia mai mare....
Suntem multe guri de hranit...la tatzi' ni greu.
Paznici,masini,populari...bla ,bla