PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 15 Feb 2011, 18:12

La ANPA-Timis ieri doua Asociatii mari din Timiaoara si Arad au refuzat sa depuna actele de Autorizare.
AGVPS-Cluj s-a asociat cu 3 AGVPS-uri din judetele limitrofe impotriva unei singure Asociatii de pescari non agvps .
Noi suntem singura Asociatie care i-am intrecut pe cei de la AGVPS la toate capitolele
Directorii de la mai multe AGVPS-uri au relatat in discutiile intre ei la un sprit :Le dam noi cotizatii de la anul numai sa terminam o data cu Independentii astia .

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 15 Feb 2011, 18:16

APSHD scrie: :Le dam noi cotizatii de la anul numai sa terminam o data cu Independentii astia .
aha...aha
:lol: De la anu' se mai indreapta treburile,se mai strang bani.
Apropo ca tot va pricepeti,domnu' de la HD,pe 5 ani sunt date in administrare...nu?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Feb 2011, 18:20

apsalba scrie:Tavi,
De ce nu spui ca asociatia clubul musca XIII a mers la evaluare in asociaere cu AJVPS Sibiu? Atunci multe ar fi de inteles. :oops:
:lol: :lol: :lol:
doar nu iti e frica de concurenta unui club modest de muscari din Sibiu??
nu pot sa cred ca de la inaltimea ametitoare a federatiilor pe care cu onoare (si curaj) le conduci iti pierzi vremea cu noi...sau ca putem fi o amenintare.
Voi ditamai federatia sau federatiile ...cu multe asociatii puternice, cu mii de membri, cu un bogat istoric al activitatilor pentru pescari, populari, controale, braconieri prinsi, zeci de km de plase confiscate, concursuri, premii, ecologizari, cartografierea apelor din toata Romania, amenajarea Oasa, imbunatatirle legislative etc, etc. Sunt convins ca pentru puternicele si respectabilele asociatii membre FNPSR obtinerea punctajului a fost o bagatela.
deci nu va faceti griji, nu concuram cu voi la vandut permise si la luat banii pescarilor.
Noi incercam sa facem cu totul altceva.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 15 Feb 2011, 18:21

Tavi scrie:cine aproba dublarea cotizatiei de membru? nu cumva .. AGA? adica membrii? :D
Ba da dar avem grija cum facem sedintele...in cei 40 ani de trait in "colhoz" am invatat cum se face.
Apropo la ultima adunare generala(12 feb 2011) am facut si pe membrii vanatori pescari... i-am facut pescari domne sa crestem ca numari si sa facem cum e bine,sa nu fie rau.
Avem acum vro' 5200-5300 membrii... :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Feb 2011, 18:22

jhonny scrie:Anul acesta toate apele sunt libere. Procesul privind anularea OM dureaza pana la toamna.
Dragi prieteni pescari, mergeti si platiti la trezorerie si.....FIR INTINS!!!
Pensionarii...GRATIS...CE SA FACA ORGANELE DE CONTROL, sa ia talonul de pensie....FIRE ZBUCIUMATE si nu uitati INDEMNUL ANULUI...C&R.
Va doresc APE CURATE!!!
Afirmatie falsa privind durata procesului pana in toamna (din surse credibile).
Am aflat ca joi se va da rezultatul (din aceleasi surse).
Bucuresti

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Feb 2011, 18:56

feugen scrie:
jhonny scrie:Anul acesta toate apele sunt libere. Procesul privind anularea OM dureaza pana la toamna.
...
apsalba scrie:...
Oricum nu mai este mult de asteptat. Joi se pronunta instanta.
...sper ca nu asta e sursa credibila.... :oops:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 15 Feb 2011, 19:00

Fario_nebunu scrie:Si Prahova de la izvoare (saua Predeal) pana in comuna Nedelea.

S-ar putea ca Prahova sa fie libera invers: de la Nedelea pana la intrarea in Ialomita

si Buzaul partea care ma intereseaza, mai sus de Cislau, iar nu era pe lista

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Feb 2011, 19:24

storm xxx scrie:
Tavi scrie:cine aproba dublarea cotizatiei de membru? nu cumva .. AGA? adica membrii? :D
Ba da dar avem grija cum facem sedintele...in cei 40 ani de trait in "colhoz" am invatat cum se face.
Apropo la ultima adunare generala(12 feb 2011) am facut si pe membrii vanatori pescari... i-am facut pescari domne sa crestem ca numari si sa facem cum e bine,sa nu fie rau.
Avem acum vro' 5200-5300 membrii... :lol:
aici ai dreptate... cam asa functioneaza, din pacate. E o organizatie conceputa bine de comunisti.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 15 Feb 2011, 19:37

ce vremuri...plateai ape de munte si/sau ses si pescuiai oriunde in tara, nu stiu cum era cu granita, indiferent unde-ti faceai permisul chiar si la Cuca Macaii
se pare ca democratia i-a schimbat pe vechii sefi de la AGVPS dar in rau

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Feb 2011, 20:03

old_radu scrie:
feugen scrie:
...
apsalba scrie:...
Oricum nu mai este mult de asteptat. Joi se pronunta instanta.
...sper ca nu asta e sursa credibila.... :oops:
N-am treaba cu nea Fane. Nu-l cunosc si nici nu vreau. Altcineva mi-a spus.
Bucuresti

Scrie răspuns