PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 05 Mar 2011, 12:28

APSHD scrie:Noi ne-am ridicat ieri Autorizatiile de pescuit sportiv .
De luni dimineata incepem si distribuirea de permise de pescuit .
Stiu ca asociatia d-voastra a castigat in asociere cu celelalte asociatii din judetul Hunedoara. Cate autorizatii a eliberat ANPA pentru d-voastra? A emis cate o autorizatie pentru fiecare zona? Celelalte asociatii sunt si ele trecute pe autorizatii? Fiecare zona de pescuit atribuita are tariful ei sau se va percepe tariful de acces pentru toate zonele de pescuit atribuite?

Multumesc anticipat pentru clarificari!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 05 Mar 2011, 17:43

Intrebare pentru cei care au castigat la licitatie:
Cum aveti in plan reciprocitatea cu alte asociatii ?
si care ar fi asociatiile cu care veti face acest lucru ?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Mar 2011, 23:00

flydb scrie:
Stiu ca asociatia d-voastra a castigat in asociere cu celelalte asociatii din judetul Hunedoara. Cate autorizatii a eliberat ANPA pentru d-voastra? A emis cate o autorizatie pentru fiecare zona? Celelalte asociatii sunt si ele trecute pe autorizatii? Fiecare zona de pescuit atribuita are tariful ei sau se va percepe tariful de acces pentru toate zonele de pescuit atribuite?

Pe Autorizatie este trecuta APS-HD , deoarece am fost imputernicit sa reprezint toate Asociatiile cu care am incheiat protocolul de asociere .
De la ANPA am ridicat cite o Autorizatie pentru fiecare tronson .
Conform cu Autorizatia pentru fiecare zona trebuie platita taxa trecuta in Regulamentul de pescuit inaintat la ANPA.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Mar 2011, 23:05

rcorbu scrie:Intrebare pentru cei care au castigat la licitatie:
Cum aveti in plan reciprocitatea cu alte asociatii ?
si care ar fi asociatiile cu care veti face acest lucru ?
Sunt dispus sa fac Reciprocitate cu orice Asociatie din tara care doreste asa ceva .
Am acceptul celor din Timis si doresc sa fac si cu Aradul dupa ce-si ridica si ei Autorizatiile.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 06 Mar 2011, 07:03

APSHD scrie:
flydb scrie:

Pe Autorizatie este trecuta APS-HD , deoarece am fost imputernicit sa reprezint toate Asociatiile cu care am incheiat protocolul de asociere .
De la ANPA am ridicat cite o Autorizatie pentru fiecare tronson .
Conform cu Autorizatia pentru fiecare zona trebuie platita taxa trecuta in Regulamentul de pescuit inaintat la ANPA.
Da, am inteles, dar mai am 2 chestiuni de lamurit:
1. Permisele de pescuit vor fi eliberate numai de APSHD sau de toate asociatiile din asocierea cu d-voastra?
2. Tarifele de acces vor putea fi incasate de oricare dintre asocaitiile membre ale asocierii cu d-voastra?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 06 Mar 2011, 17:45

Din punctul meu de vedere permisele ar trebui eliberate de APS-HD fiecarei Asociatii in parte , dar sa fiu sincer as prefera sa fie eliberate de Inspectorul piscicol fiecarei Asociatii in parte , oricum aceasta problema o voi lamuri luni cu cei de la ANPA-Bucuresti
Tarifele se vor incasa de fiecare Asociatie in parte , de regula de Asociatia care face controlul pe ape . In felul acesta vor fi stimulate toate Asociatiile sa faca cit mai multe controale

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 06 Mar 2011, 18:06

Va multumesc pentru toate precizarile si mult succes!!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 06 Mar 2011, 18:09

[quote="APSHD"]Din punctul meu de vedere permisele ar trebui eliberate de APS-HD fiecarei Asociatii in parte , dar sa fiu sincer as prefera sa fie eliberate de Inspectorul piscicol fiecarei Asociatii in parte , oricum aceasta problema o voi lamuri luni cu cei de la ANPA-Bucuresti

Poate ii intrebati pe cei de la ANPA cind vor publica si tarifele puse de asociatiile care au castigat la licitatie

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 07 Mar 2011, 13:15

Iata informatiile afisate de AJVPS Dambovita :

Membrii pescari ai AJVPS Dambovita vor practica pescuitul recreativ/sportiv pe zonele de pescuit ale asociatiei si pe zonele de pescuit ale altor asociatii cu care exista acorduri de reciprocitate in baza achitarii sumei de 80 RON( cotizatie +permis ANPA).

Alte categorii de pescari vor putea practica pescuitul recreativ/sportiv pe zonele de pescuit detinute de AJVPS Dambovita, dupa efectuarea platii tarifului de acces pe zona de pescuit. Pentru fiecare zona de pescuit tarifele de acces sunt urmatoarele:

saptamanal=5 RON
lunar =1o RON
anual =20RON

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 07 Mar 2011, 16:44

O intrebare care ma tot incearca:
Sa zicem ca esti membrul unei asociatii deci ai permisul ANPA si te duci sa pescuiesti pe apele altei asociatii, din alt judet.
Pe malul apei nu vezi niciun anunt pe care sa scrie cine a concesionat apa respectiva.

Vine controlul, arati carnetul ANPA dar nu esti membru al acelei asociatii.
Cum vor actiona controlorii :
- vor da posibilitatea sa platesti tariful cerut de ei: saptamanal, lunar, anul pe loc ?
- vor incerca sa te faca sa platesti cotizatia de membru ?
- te vor lasa in pace, ca ai patrial acte in regula ?
- vor confisca sculele de pescuit + amenda ?

Scrie răspuns