PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Noi ne-am ridicat ieri Autorizatiile de pescuit sportiv .
De luni dimineata incepem si distribuirea de permise de pescuit .
In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape . Daca la prelungirea protocolului va fi prevazut si dreptul RNP-ului de a concesiona aceste ape atunci din toamna apele de munte vor fi si ele scoasa la licitatie de catre RNP.
De luni dimineata incepem si distribuirea de permise de pescuit .
In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape . Daca la prelungirea protocolului va fi prevazut si dreptul RNP-ului de a concesiona aceste ape atunci din toamna apele de munte vor fi si ele scoasa la licitatie de catre RNP.
Nu cumva dupa expirarea protocolului se poate pescui doar cu permisul ANPA fara a platii ceva la RNP ?APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape .
rcorbu scrie:Nu cumva dupa expirarea protocolului se poate pescui doar cu permisul ANPA fara a platii ceva la RNP ?APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape .
Crezi ca RNP-ul va renunta la niste bani pe care ii poate incasa degeaba de la Asociatii ?
"O.M. 15/20.01.2011, Art. 1:
(3) Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, denumita in continuare ANPA, poate delega pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte catre administratorul padurilor proprietate publica a statului."
Credeti ca degeaba au introdus si in ordin articolul respectiv?
(3) Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, denumita in continuare ANPA, poate delega pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte catre administratorul padurilor proprietate publica a statului."
-
- veteran
Deci de aia se straduie astia pe Olt,Dunare,etc,sa omoare tot cu tomoxan,curent,etc,pentru a sabota ANPA (':elkgrin:')dan70 scrie:"O.M. 15/20.01.2011, Art. 1:
Re: Permis pe net
Nu va mai mirati de felul cum actioneaza aps Zargan ca doar e asociatie fondatoare - alaturi de apsalba a celebrei "federatii" FNPSR unde vesnic prezidente e binecunoscutul personaj PINOCHIO.
S'altare și bunăstare !
Re: Permis pe net
taicanoe scrie:Nu va mai mirati de felul cum actioneaza aps Zargan ca doar e asociatie fondatoare - alaturi de apsalba a celebrei "federatii" FNPSR unde vesnic prezidente e binecunoscutul personaj PINOCHIO.

PS pt d-l popescu... pe cand primesc un raspuns de la dumneata?
Protocolul ANPA - RNP este pe perioada nelimitata.APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape . Daca la prelungirea protocolului va fi prevazut si dreptul RNP-ului de a concesiona aceste ape atunci din toamna apele de munte vor fi si ele scoasa la licitatie de catre RNP.
Sau te referi la alt protocol?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13