PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Mar 2011, 18:07

Ai grija,daca mai intrebi mult, apare iar cate un fatzarnic pe aici si te ia cu "asta are, asta n-are..." :lol:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 04 Mar 2011, 19:52

Mda, singura suma scoasa cu greu a fost 104,5ron (adeziune, carnet anpa). In rest "nu stiu eu d-astea, nu stiu eu d-astea" :roll: Oricum ma duc sa spal nalucile cu prima ocazie, din pacate vremea e belea in sud...
RX6 & Daiwa SS owner!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 04 Mar 2011, 21:11

Noi ne-am ridicat ieri Autorizatiile de pescuit sportiv .
De luni dimineata incepem si distribuirea de permise de pescuit .
In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape . Daca la prelungirea protocolului va fi prevazut si dreptul RNP-ului de a concesiona aceste ape atunci din toamna apele de munte vor fi si ele scoasa la licitatie de catre RNP.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 04 Mar 2011, 21:27

APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape .
Nu cumva dupa expirarea protocolului se poate pescui doar cu permisul ANPA fara a platii ceva la RNP ?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 04 Mar 2011, 21:29

rcorbu scrie:
APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape .
Nu cumva dupa expirarea protocolului se poate pescui doar cu permisul ANPA fara a platii ceva la RNP ?

Crezi ca RNP-ul va renunta la niste bani pe care ii poate incasa degeaba de la Asociatii ?

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 04 Mar 2011, 21:51

"O.M. 15/20.01.2011, Art. 1:
(3) Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, denumita in continuare ANPA, poate delega pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte catre administratorul padurilor proprietate publica a statului."

Credeti ca degeaba au introdus si in ordin articolul respectiv?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 04 Mar 2011, 21:59

dan70 scrie:"O.M. 15/20.01.2011, Art. 1:
(3) Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura, denumita in continuare ANPA, poate delega pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte catre administratorul padurilor proprietate publica a statului."

Credeti ca degeaba au introdus si in ordin articolul respectiv?
Deci de aia se straduie astia pe Olt,Dunare,etc,sa omoare tot cu tomoxan,curent,etc,pentru a sabota ANPA (':elkgrin:')

taicanoe
veteran
veteran

Re: Permis pe net

Mesaj de taicanoe » 05 Mar 2011, 09:44

Nu va mai mirati de felul cum actioneaza aps Zargan ca doar e asociatie fondatoare - alaturi de apsalba a celebrei "federatii" FNPSR unde vesnic prezidente e binecunoscutul personaj PINOCHIO.
S'altare și bunăstare !

luci_t
veteran
veteran

Re: Permis pe net

Mesaj de luci_t » 05 Mar 2011, 10:07

taicanoe scrie:
Nu va mai mirati de felul cum actioneaza aps Zargan ca doar e asociatie fondatoare - alaturi de apsalba a celebrei "federatii" FNPSR unde vesnic prezidente e binecunoscutul personaj PINOCHIO.
:lol: :lol: :lol: se adevereste vorba aia: elevul isi depaseste dascalu :wink:
PS pt d-l popescu... pe cand primesc un raspuns de la dumneata?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Mar 2011, 10:29

APSHD scrie: In urma discutiilor pe care le-am purtat la ANPA in legatura cu apele de munte raspunsul lor a fost : Protocolul incheiat cu ei expira in luna iunie pina atunci poate pescui toata lumea pe aceste ape . Daca la prelungirea protocolului va fi prevazut si dreptul RNP-ului de a concesiona aceste ape atunci din toamna apele de munte vor fi si ele scoasa la licitatie de catre RNP.
Protocolul ANPA - RNP este pe perioada nelimitata.
Sau te referi la alt protocol?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns