PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aradul sta tare rau....ajvps a fost invitata la negocieri
iar AsociaÅ£ia Vânătorilor ÅŸi Pescarilor Sportivi „Vestâ€
iar AsociaÅ£ia Vânătorilor ÅŸi Pescarilor Sportivi „Vestâ€
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Depinde,fanelul scrie:M-am saturat sa tot intreb despre tarifele de pescuit pe diverse ape. ANPA nu raspunde la email-uri, am vazut o singura asociatie care a publicat taxa oficiala, in afara celor cu taxa zero. Probabil ca nici ANPA, nici asociatiile nu se grabesc sa anunte tarifele avand un interes comun.
Rationamentul meu ar fi urmatorul:
De ce sa ma inscriu la o asociatie care are taxa 0 pe apa atribuita si sa platesc saptamana sau anul de pescuit pe orice alta apa, cand pot sa ma inscriu intr-un ajvps, mai scump putin, si sa pescuiesc PE TOATE apele atribuite AJVPS, AVPS si tot asa. Mai lipsesc detaliile legate de preturi dar imi pare cea mai convenabila varianta....
De ce sa te urci intro caruta cu parteneri de care nu iti place, doar pentru ca e mai ieftin biletul?
Poate merita sa te urci in trabant si sa te simti mai bine la drum, chiar daca benzina (amestec) este ceva mai scumpa decat fanul.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- andriipopa75
- veteran
ii gasesti si pe okazii.ro Nu mi se pare o modalitate normala de a atrage in acest mod membriiandriipopa75 scrie:asociatia zarganul elibereaza permise la pretul anpa, dupa achitarea cotizatiilor pe 2011 , de 30 lei .
Deci platesti la zarganul 30/40/60 lei pt permis anpa gratis/10/30 lei
Si analizand situatia la rece de ce sa plateasca o persoana cu handicap sau un pensionar 30ron cand alte asociatii prevad cotizatii de membru mai mici??
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Pentru ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine ! (asta ca sa parafrazez pe altcineva ... stim noi cineluci_t scrie:ii gasesti si pe okazii.ro Nu mi se pare o modalitate normala de a atrage in acest mod membriiandriipopa75 scrie:asociatia zarganul elibereaza permise la pretul anpa, dupa achitarea cotizatiilor pe 2011 , de 30 lei .
Deci platesti la zarganul 30/40/60 lei pt permis anpa gratis/10/30 lei
Si analizand situatia la rece de ce sa plateasca o persoana cu handicap sau un pensionar 30ron cand alte asociatii prevad cotizatii de membru mai mici??

In plus, parca nu mai sunt la moda cumparaturile clasice ... pe ebay e altceva, e mai cool !

Explicatia ar fi una de necunoastere, sau frica de schimbare, insa multi nu stiu cum e in alta parte, ei stiu doar ce este acolo in zona lor si atat, mai cu chin, mai cu vai aduna banutii si achita cotizatia, unde au achitat si acuma 30 ani... Si credeti-ma majoritatea batraniilor sunt de buna credinta si au fost "invatati "sa plateasca, strang banutii si achita ... iar unii profita de acest fapt !luci_t scrie:andriipopa75 scrie: Si analizand situatia la rece de ce sa plateasca o persoana cu handicap sau un pensionar 30ron cand alte asociatii prevad cotizatii de membru mai mici??
Eu cred ca (in cunostinta de cauza), aceste taxe se adreseaza pescarului de buna credinta care s-a obisnuit de ani de zile sa plateasca asociatiei cit i se cere. Ba mai mult, acesta in afara de documentele legal reglementate (care sa-i asigure accesul pe apa fara dureri de cap si fara emotii) nici nu vrea altceva de la asociatii.kzoli scrie:Explicatia ar fi una de necunoastere, sau frica de schimbare, insa multi nu stiu cum e in alta parte, ei stiu doar ce este acolo in zona lor si atat, mai cu chin, mai cu vai aduna banutii si achita cotizatia, unde au achitat si acuma 30 ani... Si credeti-ma majoritatea batraniilor sunt de buna credinta si au fost "invatati "sa plateasca, strang banutii si achita ... iar unii profita de acest fapt !
Asa ca nu va mirati de asociatiile care isi indreapta eforturile catre pescarii de bun simt, acestia sunt mai numerosi decit am fi tentati sa credem . Ceilalti, dupa care trebuie sa fugi pe balta pentru a le lua taxa, nu stiu cit de numerosi sunt, insa cred ca efortul de prindere a lor este prea costisitor comparat cu potentialele taxe/cotizatii care s-ar incasa de la ei.
- Bogdan_Alex
- veteran
eu sunt convins ca anpa imi va fi suficient anul asta cel putin.
la ce taxe au fost obligati sa puna in dosarele alea sa-si scoata punctajele nici nu merita sa pui oameni sa le incaseze. probabil o sa ma inscriu intr-o asociatie care imi va oferi PG-uri fara batai de cap la preturi minime de cotizatie.
cat despre oamenii care platesc "unde stiu ei" e cu dus si'ntors. de multe ori sunt "ghidati" . vezi exemplul de anu trecut in care cumnatamiu la tulcea nu a putut sa plateasca anpa la trezorerie si a fost indrumat catre ajvps tulcea unde bineinteles nu dadeau anpa fara cotizatie.
la ce taxe au fost obligati sa puna in dosarele alea sa-si scoata punctajele nici nu merita sa pui oameni sa le incaseze. probabil o sa ma inscriu intr-o asociatie care imi va oferi PG-uri fara batai de cap la preturi minime de cotizatie.
cat despre oamenii care platesc "unde stiu ei" e cu dus si'ntors. de multe ori sunt "ghidati" . vezi exemplul de anu trecut in care cumnatamiu la tulcea nu a putut sa plateasca anpa la trezorerie si a fost indrumat catre ajvps tulcea unde bineinteles nu dadeau anpa fara cotizatie.
Fara pescuiala viata e pustiu