PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De azi incepe preluarea permiselor de la ANPA, pentru asociatiile care si-au preluat Autorizatiile de pescuit recreativ/sportiv. Noi am trimis astazi un delegat pentru preluarea primului lot de permise.
Cat despre "individuali", am inteles ca distribuirea va incepe de luni, 7 martie. Cel putin, asa este la Giurgiu, pentru zona Muntenia.
Cat despre "individuali", am inteles ca distribuirea va incepe de luni, 7 martie. Cel putin, asa este la Giurgiu, pentru zona Muntenia.
raspunsurile primite de la cel care "vinde" permise pe okazii:
1. luci_t02 mar 2011 21:01
"cum pot intra in posesia permisului? Din ce stiu e eliberat de o autoritate a statului(anpa)... multumesc"
zargandolj03 mar 2011 09:27
"Salut, ne putem intalni undeva in Craiova sau in Bailesti si il pot emite. Liciteaza si vei primi datele de contact. Multumesc "
Oare se pot elibera asa pe strada? Important este sa licitezi
)
2. luci_t02 mar 2011 21:19
"Dl zargandolj, permisele de pescuit eliberate de anpa costa 30ron, 10 ron pt elevi si studenti si sunt gratuite pt persoanele cu handicap. Cum de la d-voastra pretul este acelasi?"
zargandolj03 mar 2011 09:28
"Este vorba de cotizatie si permisul in sine. Vorbim la telefon pentru mai multe detalii."
Sursa: http://www.okazii.ro/catalog/52465748/p ... scuit.html
1. luci_t02 mar 2011 21:01
"cum pot intra in posesia permisului? Din ce stiu e eliberat de o autoritate a statului(anpa)... multumesc"
zargandolj03 mar 2011 09:27
"Salut, ne putem intalni undeva in Craiova sau in Bailesti si il pot emite. Liciteaza si vei primi datele de contact. Multumesc "
Oare se pot elibera asa pe strada? Important este sa licitezi

2. luci_t02 mar 2011 21:19
"Dl zargandolj, permisele de pescuit eliberate de anpa costa 30ron, 10 ron pt elevi si studenti si sunt gratuite pt persoanele cu handicap. Cum de la d-voastra pretul este acelasi?"
zargandolj03 mar 2011 09:28
"Este vorba de cotizatie si permisul in sine. Vorbim la telefon pentru mai multe detalii."
Sursa: http://www.okazii.ro/catalog/52465748/p ... scuit.html
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
M-am saturat sa tot intreb despre tarifele de pescuit pe diverse ape. ANPA nu raspunde la email-uri, am vazut o singura asociatie care a publicat taxa oficiala, in afara celor cu taxa zero. Probabil ca nici ANPA, nici asociatiile nu se grabesc sa anunte tarifele avand un interes comun.
Rationamentul meu ar fi urmatorul:
De ce sa ma inscriu la o asociatie care are taxa 0 pe apa atribuita si sa platesc saptamana sau anul de pescuit pe orice alta apa, cand pot sa ma inscriu intr-un ajvps, mai scump putin, si sa pescuiesc PE TOATE apele atribuite AJVPS, AVPS si tot asa. Mai lipsesc detaliile legate de preturi dar imi pare cea mai convenabila varianta....
Rationamentul meu ar fi urmatorul:
De ce sa ma inscriu la o asociatie care are taxa 0 pe apa atribuita si sa platesc saptamana sau anul de pescuit pe orice alta apa, cand pot sa ma inscriu intr-un ajvps, mai scump putin, si sa pescuiesc PE TOATE apele atribuite AJVPS, AVPS si tot asa. Mai lipsesc detaliile legate de preturi dar imi pare cea mai convenabila varianta....
RX6 & Daiwa SS owner!
Deci luni pot merge la AJVPS sa imi procur permisu ANPA?cezar.ch scrie:De azi incepe preluarea permiselor de la ANPA, pentru asociatiile care si-au preluat Autorizatiile de pescuit recreativ/sportiv. Noi am trimis astazi un delegat pentru preluarea primului lot de permise.
-
- veteran
Mai stai linistit,da intii un tel la ANPA,apoi vezi daca te duciRazvan V. scrie:Deci luni pot merge la AJVPS sa imi procur permisu ANPA?cezar.ch scrie:De azi incepe preluarea permiselor de la ANPA, pentru asociatiile care si-au preluat Autorizatiile de pescuit recreativ/sportiv. Noi am trimis astazi un delegat pentru preluarea primului lot de permise.
Daca AJVPS-ul a preluat deja permisele de la centrul zonal unde a participat la procedura de atribuirea de ape publice (si a reusit sa treaca "examenul"), va puteti duce.Razvan V. scrie:Deci luni pot merge la AJVPS sa imi procur permisu ANPA?cezar.ch scrie:De azi incepe preluarea permiselor de la ANPA, pentru asociatiile care si-au preluat Autorizatiile de pescuit recreativ/sportiv. Noi am trimis astazi un delegat pentru preluarea primului lot de permise.
Dar mai bine dati-le un telefon celor de la AJVPS, ca sa nu bateti drumul degeaba.
Eu is inscris la AJVPS Mures filiala Ludus si am vazut pe site la ANPA ca o facut 100 de puncte astia de la Mures si ca au multe ape, deci ar trebui sa aiba permisele nu? Drum lung nu ar fi ca trec pe la ei cand ies de la scoalacezar.ch scrie:Daca AJVPS-ul a preluat deja permisele de la centrul zonal unde a participat la procedura de atribuirea de ape publice (si a reusit sa treaca "examenul"), va puteti duce.Razvan V. scrie:Deci luni pot merge la AJVPS sa imi procur permisu ANPA?cezar.ch scrie:De azi incepe preluarea permiselor de la ANPA, pentru asociatiile care si-au preluat Autorizatiile de pescuit recreativ/sportiv. Noi am trimis astazi un delegat pentru preluarea primului lot de permise.
Dar mai bine dati-le un telefon celor de la AJVPS, ca sa nu bateti drumul degeaba.