PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 28 Feb 2011, 08:18

modigliani scrie:
apsalba scrie: Cezar,
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
Stai asa ! ..... Imi place sa cred ca intrebati asta din pura curiozitate ! Doar de pe pozitia de user pe forum , nu ?

In caz contrar , daca intrebarea-i pusa de la ,, inaltimea functiei " ce-o detineti , ..... e o intrebare pe care ..... mai bine n-o puneati .

Si ..... simt eu cumva .... ca aceasta intrebare vine de la cineva pus la colt si ramas fara niciun fel de alta replica pertinenta ???? Intreb si io , .... nu dau cu paru' !
Omul vrea sa ia niste lectii,si-a dat seama ca mai are de invatat dela altii,reusind sa scape de misiunea mesianica de iluminare a maselor barbare de pescari.Vezi ce se intimpla fff daca iti iei pastilele la timp?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Feb 2011, 08:23

kleniacul scrie: Omul vrea sa ia niste lectii,si-a dat seama ca mai are de invatat dela altii
Venim aici , toti membrii APC 21 , si-i dam meditatii ! Si iata cum se rezolva ,, misterul " fondurilor ! :lol: :lol: :lol: Cel putin o parte . ..... Disponibilitate avem . Cat cuprinde ! Mai multa decat apa Snagovului .

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 28 Feb 2011, 08:44

apsalba scrie:fanelul,
vezi ca articolele alea au fost modificate de legea 317/2009. :oops: :oops: :oops:

4(4) ANPA poate transfera pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii catre alte institutii publice ale statului.

25(1) asociatiile de pescari sportivi ... si forurile lor de reprezentare voi fi luate in evdenta de MADR si MMp pentru intocmirea de programe de actiuni si proiecte comune privind conservarea si protejarea resurselor acvatice vii.

Parca este altceva. Nu pentru a le autoriza.
Nea Faneee! De ce nu traduci matale si chestiunile urmatoare:

Art.9(1) Accesul la resursele acvatice vii se reglementează pe baza normelor aprobate prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, în urma consultărilor cu organizaţiile din domeniul pescuitului.
(3) Pe zona de pescuit recreativ/sportiv nu poate fi eliberată decât o singură autorizaţie privind practicarea pescuitului recreativ/sportiv.

Art.4(5) În termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, se stabilesc condiţiile de atribuire şi modelul autorizaţiilor de pescuit, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.

Art.25(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot stabili ca regulă practicarea pescuitului recreativ/sportiv cu eliberarea capturilor, în zona lor de competenţă.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Feb 2011, 08:52

Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
:D
Nea Fane, de ce nu pui aceasta intrebare asociatiilor din FNPSR care au cerut si primit "ape in administrare" ?
As aminti aici APSHD, Prieteni Pescari, ASRP Sinoe, APS Zargan, Aqua Crissius, ACVPS Fagetel si mai sunt. Cred ca majoritatea au primit ape, dreptul de a alibera permise sid e a incasa tarife.
Daca tot aveti discutia asta, poate va hotarati totusi in ce parte vasliti.
Mi se pare bizar ca Federatia sa ceara in instanta anularea ordinului iar in acelasi timp majoritatea asociatiilor din federatie sa ceara si sa primeasca ape in baza aceluiasi ordin. Voi cu cine votati? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 09:04

.............dupa cum bate vintul......... 8)
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Feb 2011, 09:24

:!: :!: :!:

...in cazul unei acumulari de apa , in speta Barajul Varsolt , de unde se alimenteaza cu apa orasul Zalau
...asociatia pescarilor care administreaza aceasta "zona" , prin regulamentul de pescuit , poate interzice accesul cu barca pe aceasta apa :?:
...care este baza legala pentru aceasta interdictie :?:

Multam fain !

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Feb 2011, 09:25

Tavi scrie:
:D

Mi se pare bizar ca Federatia sa ceara in instanta anularea ordinului iar in acelasi timp majoritatea asociatiilor din federatie sa ceara si sa primeasca ape in baza aceluiasi ordin. Voi cu cine votati? :D
voi nu v-ati dat seama pana acum ca omul lupta doar ptr interesul lui?!!
astia au fost paravan pana acum.dar se pare ca unii s-au trezit.
felicitari :D :D :D

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Feb 2011, 09:38

flydb scrie:
apsalba scrie:fanelul,
vezi ca articolele alea au fost modificate de legea 317/2009. :oops: :oops: :oops:

4(4) ANPA poate transfera pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii catre alte institutii publice ale statului.

25(1) asociatiile de pescari sportivi ... si forurile lor de reprezentare voi fi luate in evdenta de MADR si MMp pentru intocmirea de programe de actiuni si proiecte comune privind conservarea si protejarea resurselor acvatice vii.

Parca este altceva. Nu pentru a le autoriza.
Nea Faneee! De ce nu traduci matale si chestiunile urmatoare:

Art.9(1) Accesul la resursele acvatice vii se reglementează pe baza normelor aprobate prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, în urma consultărilor cu organizaţiile din domeniul pescuitului.

Art.4(5) În termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, se stabilesc condiţiile de atribuire şi modelul autorizaţiilor de pescuit, la propunerea Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.

cum voi nu vedeti ca scrie Ministerul Tineretului si Sportului?!!!!chiar asa toti din tara asta nu vedeti ca scrie mts?!!!!cred ca e o greseala de tipar de la Monitorul Oficial.din pacate pentru ei stiu pe cineva care sigur ii va da in judecata ca au gresit ministerul si unii si-au facut federatie de pescuit prin MTS .

cred ca aici e problema.cu forurile de reprezentare .
din cate stiu eu :ori i-a reprezentat altcineva pe cei care au castigat( gen apshd )ori nu s-a mai prezentat nimeni din fnspr si treburile au mers asa.
ghiciti voi :D :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 10:01

old_radu scrie::!: :!: :!:

...in cazul unei acumulari de apa , in speta Barajul Varsolt , de unde se alimenteaza cu apa orasul Zalau
...asociatia pescarilor care administreaza aceasta "zona" , prin regulamentul de pescuit , poate interzice accesul cu barca pe aceasta apa :?:
...care este baza legala pentru aceasta interdictie :?:

Multam fain !

Pe romaneste,ca asa vrea muschii lor.Oficial,ca-i regula interioara a asociatiei.Da las ca voi stati bine.In Arad,unii ,deranjati de telefoanele pescarilor care semnalau acte de braconaj zilnic, vor sa interzica pescuitul in oras.De ce se oboseasca ei sa faca LUCRUL.PT CARE SINT PLATITI??Nu mai bine ne baga pe toti in aceeasi oala,pescari si braconieri...???Si uite asa ,s-au spalat pe miini..Simplu ,eficient..A-ti vazut unde duce"spiritul civic"??Si care-i tendinta la " noile asociatiile salvatoare"""Distrugem cancerul odata cu pacientul.Uraaa,am eradicat cancerul,ce daca odata cu el si pacientul....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Feb 2011, 10:27

s-a interzis accesul cu barca pe Varsolt?
s-a interzis pescuitul in Arad?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns