PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Feb 2011, 18:33

fanelul,
vezi ca articolele alea au fost modificate de legea 317/2009. :oops: :oops: :oops:

4(4) ANPA poate transfera pe baza de protocol administrarea resurselor acvatice vii catre alte institutii publice ale statului.

25(1) asociatiile de pescari sportivi ... si forurile lor de reprezentare voi fi luate in evdenta de MADR si MMp pentru intocmirea de programe de actiuni si proiecte comune privind conservarea si protejarea resurselor acvatice vii.

Parca este altceva. Nu pentru a le autoriza.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 27 Feb 2011, 19:31

1. Ne consumi timpul dand referinte o Ordonanta si apoi batand rusinica ca nu m-a interesat de modificarile prin altceva.
2. Tot nu inteleg relevanta cu post-ul dnului Cezar
RX6 & Daiwa SS owner!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Feb 2011, 19:32

fanelul scrie:1. Ne consumi timpul dand referinte o Ordonantaa si apoi batand rusinica ca nu m-a interesat de modificarile prin altceva.
E simplu; a zis ca ANPA i-a delegat administrarea resurselor acvatice vii. Cezar sigur a inteles.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Feb 2011, 21:50

apsalba scrie:
fanelul scrie:1. Ne consumi timpul dand referinte o Ordonantaa si apoi batand rusinica ca nu m-a interesat de modificarile prin altceva.
E simplu; a zis ca ANPA i-a delegat administrarea resurselor acvatice vii. Cezar sigur a inteles.

Problema este suficient detaliata si explicata de Ordinul 15/2011, art.8 (1). Obligatiile pe care si le asuma asociatiile in aceste conditii intra in categoria actelor de administrare. In toate limbile, in toate legislatiile, etc.

Intrebare: Ce-i mai bine ? Sa stam pe burta si sa cautam cu lumanarea motive de a da de lucru tribunalelor, sau sa incercam sa facem ceva concret pentru pescari si pescuit ? Sa stam si sa ne uitam cum se duce totul de rapa ?
Raspunsul meu si al colegilor mei este ca apele, pestii, pescarii si pescuitul n-au nimic de castigat din frecusurile astea prin tribunale; iar Apsalba nu cred ca vrea sa afle ce am inteles eu. :lol:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 27 Feb 2011, 22:00

Cezar, vezi ca nu o sa te mai primeasca in federatie... :lol: Cum indraznesti sa faci asemenea afirmatii? :lol: Nu-ti mi pierdei timpul raspunzand intrebarilor puse de... am uitat cum se numeste si ce reprezinta (probabil ca nimic si din cauza asta am uitat). Mai bine le spui la baieti de clubul vostru care-i strict pe profilul acestui forum. :bere:

P.S. Dai o bericioaica la urmatoarea cafenea pentru promo asta... :lol:
Bucuresti

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 27 Feb 2011, 22:56

feugen scrie:Cezar, vezi ca nu o sa te mai primeasca in federatie... :lol: Cum indraznesti sa faci asemenea afirmatii? :lol: Nu-ti mi pierdei timpul raspunzand intrebarilor puse de... am uitat cum se numeste si ce reprezinta (probabil ca nimic si din cauza asta am uitat). Mai bine le spui la baieti de clubul vostru care-i strict pe profilul acestui forum. :bere:

Nu vreau sa fac reclama cluburilor noastre, Eugene ! Mai ales ca, nefiind cluburi in sensul sportiv la cuvantului, nu prea au treaba cu federatia ! :wink:

Dar berea o dau, fara nici o ezitare !

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 28 Feb 2011, 06:31

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Feb 2011, 07:45

cezar.ch scrie:
feugen scrie:Cezar, vezi ca nu o sa te mai primeasca in federatie... :lol: Cum indraznesti sa faci asemenea afirmatii? :lol: Nu-ti mi pierdei timpul raspunzand intrebarilor puse de... am uitat cum se numeste si ce reprezinta (probabil ca nimic si din cauza asta am uitat). Mai bine le spui la baieti de clubul vostru care-i strict pe profilul acestui forum. :bere:

Nu vreau sa fac reclama cluburilor noastre, Eugene ! Mai ales ca, nefiind cluburi in sensul sportiv la cuvantului, nu prea au treaba cu federatia ! :wink:

Dar berea o dau, fara nici o ezitare !
Cezar,
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 07:50

:shock: :shock: :shock: moaaama ,acu esti si un soi de politie fiscala???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Feb 2011, 08:09

apsalba scrie: Cezar,
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
Stai asa ! ..... Imi place sa cred ca intrebati asta din pura curiozitate ! Doar de pe pozitia de user pe forum , nu ?

In caz contrar , daca intrebarea-i pusa de la ,, inaltimea functiei " ce-o detineti , ..... e o intrebare pe care ..... mai bine n-o puneati .

Si ..... simt eu cumva .... ca aceasta intrebare vine de la cineva pus la colt si ramas fara niciun fel de alta replica pertinenta ???? Intreb si io , .... nu dau cu paru' !

Scrie răspuns