PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cezar,
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
& Apsalba
1. Cu toata consideratia pe care v-o datorez, nu voi administra EU lacul Snagov; administrarea resursei piscicole o va face Asocia Pescar Club 21, al carui (desigur vremelnic) presedinte am onoarea de a fi.
2. Cand vom avea o estimare cat mai aproape de realitate a costurilor, o sa o facem cunoscuta. Va fi un program pe 5 ani, iar in 2011 se va aloca cota cuvenita.
3. De unde provin veniturile ? Raspund intai de unde nu vor veni .
Deci:
- nu vor veni de la Bugetul consolidat al statului.
- nu vor veni de la pescarii sportivi sub forma de taxe zilnice/saptamanale/anuale. Nu putem lua bani de la oameni, fara sa fi facut (inca) ceva pentru ei.
Dar, asociatia aduna niste bani pe cotizatiile anuale, mai are si alte surse legale (donatii, sponsorizari, 2 % din impozit etc). Toti suntem voluntari, pe langa fondatorii/asociatii cunoscuti mai avem contracte de voluntariat cu multi membrii (iar numarul lor creste mereu), vom folosi multe bunuri personale pentru care avem contracte de comodat.
Sau, mai pe romaneste, noi ne-am obisnuit sa dam, nu sa luam !
Multumit?
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
& Apsalba
1. Cu toata consideratia pe care v-o datorez, nu voi administra EU lacul Snagov; administrarea resursei piscicole o va face Asocia Pescar Club 21, al carui (desigur vremelnic) presedinte am onoarea de a fi.
2. Cand vom avea o estimare cat mai aproape de realitate a costurilor, o sa o facem cunoscuta. Va fi un program pe 5 ani, iar in 2011 se va aloca cota cuvenita.
Deci:
- nu vor veni de la pescarii sportivi sub forma de taxe zilnice/saptamanale/anuale. Nu putem lua bani de la oameni, fara sa fi facut (inca) ceva pentru ei.
Dar, asociatia aduna niste bani pe cotizatiile anuale, mai are si alte surse legale (donatii, sponsorizari, 2 % din impozit etc). Toti suntem voluntari, pe langa fondatorii/asociatii cunoscuti mai avem contracte de voluntariat cu multi membrii (iar numarul lor creste mereu), vom folosi multe bunuri personale pentru care avem contracte de comodat.
Multumit?
nu vreau sa fiu off-topic...uitati-va la romania te iubesc sa vedeti cum isi inghit limba autoritatile in fata reporterului alex dima pentru ca nu stiu cum sa o dea la intors, sa vedeti ce "viloae" au, uitati-va cum se fura pe fata padurea, ce sa mai zicem de apele publice, suntem o tara de tot rahatul, isi bat joc politicienii de tara asta si de noi cum vor ei. noi nici nu contam, suntem de umplutura.
Excelent!cezar.ch scrie:Cezar,
& Apsalba
Deci:
Multumit?
Postari de genul acesta iti redau speranta ca nu-i totul pierdut.

Felicitari si spor la treaba!
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
parerea mea este ca totul este pierdut, pentru ca nu se vrea revenirea lucrurilor la normal, pentru ca sunt prea multe interesere, prea multi oameni cu bani si cu putere, nu o sa ne mai revenim niciodata.informer scrie:Excelent!cezar.ch scrie:Cezar,
& Apsalba
Deci:
Multumit?
Postari de genul acesta iti redau speranta ca nu-i totul pierdut.
Felicitari si spor la treaba!
Exact, suntem de tot rasul, suntem o tara de "prosti si de asistati sociali" vorba unui prieten...Jexy scrie: parerea mea este ca totul este pierdut, pentru ca nu se vrea revenirea lucrurilor la normal, pentru ca sunt prea multe interesere, prea multi oameni cu bani si cu putere, nu o sa ne mai revenim niciodata.

ps - am vazut si eu chestia cu mafia padurilor, e incredibil ce se intampla...
Pai si ce propui sa facem Jexy, sa ne tragem un glont in cap (la figurat vorbind, evident)?Jexy scrie: parerea mea este ca totul este pierdut, pentru ca nu se vrea revenirea lucrurilor la normal, pentru ca sunt prea multe interesere, prea multi oameni cu bani si cu putere, nu o sa ne mai revenim niciodata.
Atat timp cat exista oameni care incearca sa faca ceva eu cred in continuare ca putem iesi din "mizeria" in care suntem.
Banuiesc ca si-n america cowboy-ilor erau oameni cu bani si cu interese dar pana la urma s-au descurcat. Cat a durat?... eee asta-i alta poveste

----
credeti ca dau politicienii legi ale pescuitului sau ale mediului in interesul romanului? sa fim seriosi, cum e cu padurile asa si cu apele publice, braconate LEGAL, cum fura si padurile tot LEGAL prin fel de fel de firme si cu ajutorul autoritatilor, politiei si politicienilor, vin strainii la noi in tara si se imbogatesc pe spinarea prostilor, ca romanul nu se sinchiseste sa-si miste curul sa constraiasca ceva din ceea ce are, mai bine vine totul pe un pret mai mic si nu ridica un deget, asa s-au imbogatit unii, smecherii, avem mii de exemple despre fel de fel de anafabeti care au milioane de euro si nu ii ia nimeni la intrebari.sorinB scrie:Exact, suntem de tot rasul, suntem o tara de "prosti si de asistati sociali" vorba unui prieten...Jexy scrie: parerea mea este ca totul este pierdut, pentru ca nu se vrea revenirea lucrurilor la normal, pentru ca sunt prea multe interesere, prea multi oameni cu bani si cu putere, nu o sa ne mai revenim niciodata.![]()
ps - am vazut si eu chestia cu mafia padurilor, e incredibil ce se intampla...
exista oameni care vor sa faca ceva, dar cine-s ei? oameni care n-au nicio putere, oamenii cu bani nu-i intereseaza nici de pescuit, nici de padure, nici de nimic, cand se va termina totul se muta il alta tara cu banii facuti in romania si traiesc bine mersi. ce e de facut? asta este o intrebare la care chiar nu pot sa raspund. cred ca ne mintim singuri ca se mai poate face ceva. speranta moare ultima...informer scrie:Pai si ce propui sa facem Jexy, sa ne tragem un glont in cap (la figurat vorbind, evident)?Jexy scrie: parerea mea este ca totul este pierdut, pentru ca nu se vrea revenirea lucrurilor la normal, pentru ca sunt prea multe interesere, prea multi oameni cu bani si cu putere, nu o sa ne mai revenim niciodata.
Atat timp cat exista oameni care incearca sa faca ceva eu cred in continuare ca putem iesi din "mizeria" in care suntem.
Banuiesc ca si-n america cowboy-ilor erau oameni cu bani si cu interese dar pana la urma s-au descurcat. Cat a durat?... eee asta-i alta poveste.
p.s. ca exemplu uitati-va la emisiunea cu padurile sa vezi ce au patit cei care au vrut sa faca ceva.
Uite, sa-ti spun ceva: noi aici in Timisoara populam Bega cu peste mic deja de 2 ani, ca pescari nu ca membri in vreo asociatie.Jexy scrie: exista oameni care vor sa faca ceva, dar cine-s ei? oameni care n-au nicio putere, oamenii cu bani nu-i intereseaza nici de pescuit, nici de padure, nici de nimic, cand se va termina totul se muta il alta tara cu banii facuti in romania si traiesc bine mersi. ce de facut? asta este o intrebare la care chiar nu pot sa raspund.
p.s. ca exemplu uitati-va la emisiunea cu padurile sa vezi ce au patit cei care au vrut sa faca ceva.
Ne e foarte clar ca mare parte din pestele pe care noi il cumparam pe banii nostri personali o sa ajunga in traista alora care pescuiesc fara nici o regula cu 1Km mai jos.
DAR asta nu inseamna ca n-o s-o facem in continuare!!!
Daca doar cativa din miile de pesti eliberati o sa ajunga la maturitate asta pe mine ma face sa dorm mai bine

Si cine stie?!? ... poate macar un om isi schimba comportamentul vazandu-ne / ascultandu-ne, poate ajungem sa vedem si noi inclinandu-se balanta spre bine pana "predam bocancii"...

----
& Informer
Multumesc !
& Jexy
Timisorenii de la AP Banatul au rezultate frumoase. Mai este o asociatie prin Sibiu care face destule, alta in Dambovita, nici in Bucuresti APC 21 nu este singura care se misca, am auzit si prin Moldova ceva...lucrurile se misca.
Eu nu cred ca este totul pierdut !
Dar va fi, daca stam cu mainile in san !
Multumesc !

& Jexy
Timisorenii de la AP Banatul au rezultate frumoase. Mai este o asociatie prin Sibiu care face destule, alta in Dambovita, nici in Bucuresti APC 21 nu este singura care se misca, am auzit si prin Moldova ceva...lucrurile se misca.
Eu nu cred ca este totul pierdut !
Dar va fi, daca stam cu mainile in san !