PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 28 Feb 2011, 11:43

si eu sper din tot sufletul sa nu fie totul pierdut, oare o emisiune despre pescuit facuta de dima exact ca in cazul padurilor, ar fi o idee buna?

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 28 Feb 2011, 11:50

Jexy scrie:si eu sper din tot sufletul sa nu fie totul pierdut, oare o emisiune despre pescuit facuta de dima exact ca in cazul padurilor, ar fi o idee buna?
Evident ca ar buna, atata timp cat televiziunea este inca principalul vector de comunicare.

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 28 Feb 2011, 11:52

trebuie doar sa-i propuna cineva si sa-l puna in tema.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Feb 2011, 11:58

:!: :!: :!:

...in cazul unei acumulari de apa , in speta Barajul Varsolt , de unde se alimenteaza cu apa orasul Zalau
...asociatia pescarilor care administreaza aceasta "zona" , prin regulamentul de pescuit , poate interzice accesul cu barca pe aceasta apa :?:
...care este baza legala pentru aceasta interdictie :?:

Multam fain !
semlecangheorghe scrie:

Pe romaneste,ca asa vrea muschii lor.Oficial,ca-i regula interioara a asociatiei.
...Scuze ! ca insist.
...nu cred ca asociatia poate dispune legal asa ceva
...vad ca sunteti mai multi de "specialitate", angrenati in discutii juridice si va rog sa imi dati si mie un raspuns

Multam !...inca odata.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 12:05

Tavi scrie:s-a interzis accesul cu barca pe Varsolt?
s-a interzis pescuitul in Arad?

Sper ca nu.Sa nu fim noi aia muscati primii.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 28 Feb 2011, 12:09

semlecangheorghe scrie:

Principiul este "asociatia propune, statul dispune".
Prin stat, se intelege "institutia/institutiile publică(e) cu responsabilitati" in domeniu!
Orice interdictie stabilita de o persoana fizica sau juridica lipsita de capacitatea de a dispune este NULA, iar in dictionar se numeste ABUZ.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Feb 2011, 12:40

Apele Romane pot sa impuna restrictii de acces cu barca pe orice apa interioara ... adresati-va lor, daca este cazul.... detalii pe siteul www.rowater.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 13:17

cezar.ch scrie:
semlecangheorghe scrie:

Principiul este "asociatia propune, statul dispune".
Prin stat, se intelege "institutia/institutiile publică(e) cu responsabilitati" in domeniu!
Orice interdictie stabilita de o persoana fizica sau juridica lipsita de capacitatea de a dispune este NULA, iar in dictionar se numeste ABUZ.

Eu sint de acord.In cazul Aradului,propunerea vine de la reprezentantul A.N.P.A. si exista riscul sa fie "propulsata"de asociatia care a cistigat dreptul de administrare a resurselor acvatice vii,pe tronsonul de Mures ce include Aradul..Sau ma rog cel putin teoretic...Ca pina la urma cine stie ce va mai fii....Oricum imi aduc aminte de anii cind nu era voie sa pescuiesti din barca pe Mures,asa ca precedent exista.Si sa nu va spun ,ca asa au disparut braconierii din cauza asta...
Cit despre abuzuri ce sa zic....A vazut o tara intreaga filmat,cum s-a votat o lege in lipsa de cvorum sau cum naiba ii zice,Lipseau o gramada din nr-ul necesar pt ca legea sa fie votata si s-au numarat citi trebuiau,nu citi erau in realitate.Abuz???...Le-a facut cineva ceva...???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 28 Feb 2011, 13:23

kzoli scrie:Apele Romane pot sa impuna restrictii de acces cu barca pe orice apa interioara ... adresati-va lor, daca este cazul.... detalii pe siteul www.rowater.ro
Corect, Apele Romane pot dispune asa ceva (din motive tehnice-protejarea instalatiilor hidrotehnice- sau chiar din motive de ordin sanitar).

& Semlecangheorghe

Dvs, eu, ceilalti forumisti au o singura posibilitate de a sanctiona decidentii politici care comit astfel de abuzuri. Sa puna mai atent stampila VOTAT. Se pare ca trebuie asteptat pana in 2012.

dar, nu vreau sa o dam pe asa ceva si sa devenim...off-topici :oops: !

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Feb 2011, 17:38

cezar.ch scrie: - nu vor veni de la pescarii sportivi sub forma de taxe zilnice/saptamanale/anuale. Nu putem lua bani de la oameni, fara sa fi facut (inca) ceva pentru ei.
Bravo dom'le
Uite asa in 2012 o sa ma aveti ca membru. Intai oul si apoi gaina

Nu pot sa va urez decat bafta la vanatoare de braconieri. Caci balta e mare si nemernici sunt multi. Ultimele dati cand am fost pe Snagov am pescuit monofilamente nu stiuca.
Pacat de lacul ala ca e superb, da poate cine stie.
Banuiesc ca stiti sa-i ingnorati pe iubitorii de drama care zic "nu va mai chinuiti ca oricum e in zadar" , caci cu d-astia am ajuns unde suntem.
Fara pescuiala viata e pustiu

Scrie răspuns