PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 28 Feb 2011, 20:10

mihai izbiceni scrie:La fel ca Tonif si eu sunt in ceata cu plata permisului ,cei de la AJVPS spun ca nu au saracia aia de carton de la ANPA si cer 85 ron ca vor da iei cartonul mai tarziu .
Dar de ce sa le platesc eu 85 lei din care 30 lei este la ANPA si restul la MAREA LOR ASOCIATIE care doar cere si NU FACE NIMIC ,in sensul ca in zona mea se braconeaza cu: MONOFILAMENTE,FURCA(far), SI MAI NOU SUNT SI ELECTRICIENII
HALAL AUTORITATI!!!! :twisted:
Sigur 30 RON-ANPA "e inclusi"?? Traiam cu impresia ca e 80-asocierea+30-ANPA+4 carnetul?!
RX6 & Daiwa SS owner!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Feb 2011, 20:11

apsalba scrie:
Cezar,
Cum vei administra tu lacul Snagov? Poate nu ar strica sa dai niste amanunte. Si ceva costuri si de unde provin veniturile.
Bai Fane !!! ( deja probabil observi diferenta dintre ,, dumnevostreala " de dimineata si acest ,, bai " ) . Tu esti ala de organizeaza concursuri si da tepe la participanti ??? Ca .... nenicule , ti s-a dus buhu' de tepar pana la Bucale ! Si cum pe mine ma enerveaza teparii , ..... nenicule , ..... am sa m-apuc de tine . ..... De ce ??? C-asa am io chef !

Uite : .... acu' mananc . Dupa aia beau un Alexandrion ( si va fi prima oara-n viata mea cand am sa postez dupa ce beau ) . Nenicule , te tine ? Nu de alta , da' chiar am chef sa ti-o dau grav !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Feb 2011, 20:14

nasolu scrie: Devenind membru,ai si anumite privilegii,adica poti sa participi la sedinte ca sa-njuri conducerea..
Citind aici eu am inteles asa:Dunarea si barajele Oltului deschise pescuitului comercial:doar ANPA,fara taxe si carnet!Pricepui ceva?
Aia cu injuratul ai dreptate, dar cu barajele nu prea cred...
Uite aici apele din sibiu, luate de ajvps care includ si barajele de pe olt...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#273555

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 28 Feb 2011, 20:21

in judetul valcea in afara de 20/30 de km de olt superior (limita cu judetul sibiu) ajvps nu are treaba cu oltul
totul este public si braconat la greu prin toate mijloacele posibile din pacate :cry: :cry:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Feb 2011, 20:27

@ "apsalba"=(dl popescu stefan)
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=14029 pe acest topic v-au fost adresate niste intrebari. Cand o sa raspundeti? Ma intereseaza partea cu popularea :wink:
PS scuze de off topic.
Felicitari celor care doresc sa faca ceva frumos din snagov. Va doresc succes si multa putere de "lupta" cu braconierii si proprietarii cu iesire la lac...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 20:30

Intrebarea era mai mult retorica ,nu??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Feb 2011, 20:36

Intro

Bai Fane , .... trai-ti-ar , ce-am auzit p-acilea ,, pin " sat ??? Cum ca dai tepe la oameni ? Cum ca tu crezi c-ai inventat sexu' si p-astia i-a adus barza ????

Pffffuuuuaaaai , de mama mea , .... esti miez , mai mancati-as ! Bravo coae , .... ce sa zic ? Esti bazat ! ( numa' stai nitel . Mai am ceva prin sticla ! ..... )

De pe pozitia DE MIEZ pe care ti-o revendici ..... , cum am promis , .... io m-apuc de tine . Ai sa te-ntrebi ,, de ce " . Uite , neicule , c-asa am io chef ! Cum tu ai avut chef sa dai tepe si sa pui intrebari ..... primejdioase , asa mi-am propus io dintr-o data sa te desfiintez . ( pan-acilea ti-e clar ? Need to translate ? Scriu in swahili ??? )

Urmeaza ,, turnarea " unor episoade ( multe sau putine la numar , depinde foarte mult de reactia ta ) in care vei primi ceea ce-ai oferit . ..... Recte batjocura . Culmea , de la unu' de nici n-ai habar de existenta lui !

De ce ?
Pentru ca-mi place ,
pentru ca mi-ai tepuit prietenii ,
pentru ca m-am plictisit de Gerula ,
pentru ca esti un jecmanitor de fel ,
pentru ca-s nepescuit ,
pentru ca meriti ,
pentru ca-ti permiti sa te pozitionezi intelectual peste toata lumea ,
pentru ca-ti permiti dupa teapa data sa continui sa vrei sa-mbarligi lumea ,
pentru ca pui intrebari tembele pe forum ,
pentru ca pui intrebari tembele pe forum cu referire la fondurile asociatiei al carui membru sunt ,
pentru ca te mananca-n ..... dos ( ca sa zic asa )
.... si pentru ca asa am io chef .

...................................

( urmeaza episodul pilot )

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Feb 2011, 20:57

semlecangheorghe scrie:Intrebarea era mai mult retorica ,nu??
gigi pot paria, pe o pizza big de la 5colturi, ca in urmatoarele 5 pagini d-l popescu nu o sa mai apara :wink:
Intrebare on topic: ca sa pot pescui pe raul tez si crisul alb in zona sebis-ineu (jud arad) si nu sunt membru ajvps cat o sa platesc sau o sa fie ceva reciprocitate.
Si unde dau de cealalta asociatie de pescari din Arad? Parca APC arad?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 28 Feb 2011, 21:16

[quote="kzoli"]Apele Romane pot sa impuna restrictii de acces cu barca pe orice apa interioara ... adresati-va lor, daca este cazul.... detalii pe siteul www.rowater.ro[/quote]

Zoli, imi pare rau, am citit legea107/2006 (modificata in 2010), Legea Apelor, si nu am gasit nicaieri o interdictie, sau o prevedere, care sa te sanctioneze in caz ca intri cu ambarcatiuni. Anul trecut, satul sa vad cum duc fire cu barcile comerciantii de peste localnici, am intrat si noi cu barcile. Bineinteles ca reactia paznicului ajvps a fost prompta. A trimis pe unul dintre comercianti, sa ne anunte ca nu avem voie cu barca. Bineinteles ca acesta a venit cu barca pana la noi(va dati seama ce a urmat, si ca a ajuns la origini)
La o alta partida, a venit angajatul de la ape:
el-Stiti ca nu aveti voie cu barca?
eu-nu! de ce?
el-pai de aia
eu- :roll: cum de aia? ce lege nu imi da voie?
el-pai eu am fost trimis de sefi, am venit, v-am spus, sa nu ziceti ca nu am fost
eu-ok te-am inteles, ti-ai facut datoria
el-bine, eu v-am zis, voi faceti ce vreti, spor la treaba

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Feb 2011, 21:17

luci_t scrie: d-l popescu
Popescu stim deja cine este . Cine-i ..... ,, domnul " din fraza ta ?

Scrie răspuns