PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Feb 2011, 21:18

sorinB scrie:
nasolu scrie: Devenind membru,ai si anumite privilegii,adica poti sa participi la sedinte ca sa-njuri conducerea..
Citind aici eu am inteles asa:Dunarea si barajele Oltului deschise pescuitului comercial:doar ANPA,fara taxe si carnet!Pricepui ceva?
Aia cu injuratul ai dreptate, dar cu barajele nu prea cred...
Uite aici apele din sibiu, luate de ajvps care includ si barajele de pe olt...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ht=#273555
sorine,
esti in eroare.
de la Cornet (inclusiv) si pana la varsarea Oltului in Dunare, tot acest tronson este in regim de pescuit comercial si nu necesita decat permis ANPA fara nici o taxa suplimentara.
asta este unul dintre beneficii, (daca poate fi numita asa, ceea ce eu unul personal nu il aprob)
partea naspa este ca nu prea mai ai ce sa pescui.
cu toate ca pe anul in curs, vorbim de 2011 nu s-au eliberat autorizatii de pescuit comercial (trebuie ca asociatiile respective sa indeplineasca niste criterii), se pescuieste si se braconeaza in mod salbatic pe tot cuprinsul Oltului

mihai,
cred ca postarea asta te-a lamurit si pe tine.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Feb 2011, 21:20

Eu m-am referit numai la barajele din jud sibiu...
Am inteles cu cateva posturi mai sus ca toate barajele se pot pescui cu permis anpa, dar am inteles gresit... :wink:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Feb 2011, 21:33

filip58 scrie:
Bogdan_Alex scrie:
cezar.ch scrie: - nu vor veni de la pescarii sportivi sub forma de taxe zilnice/saptamanale/anuale. Nu putem lua bani de la oameni, fara sa fi facut (inca) ceva pentru ei.
Bravo dom'le
Uite asa in 2012 o sa ma aveti ca membru. Intai oul si apoi gaina

Nu pot sa va urez decat bafta la vanatoare de braconieri. Caci balta e mare si nemernici sunt multi. Ultimele dati cand am fost pe Snagov am pescuit monofilamente nu stiuca.
Pacat de lacul ala ca e superb, da poate cine stie.
Banuiesc ca stiti sa-i ingnorati pe iubitorii de drama care zic "nu va mai chinuiti ca oricum e in zadar" , caci cu d-astia am ajuns unde suntem.
In locul lor,eu m-as lipsi de gaini d-astea care dau din plisc...A si zis omul ala ca e pe baza de voluntariat,da` decat sa pui osul,mai bine stai acasa si faci oua...si cand e bine si frumos-hop si eu!Stai si asteapta!
In locul tau mi-as tine pliscul. S-au scris 100 de pagini si n-am chef sa fac un rezumat pt un aruncator cu parerea, daca nu esti in stare sa citesti , abtine-te...defapt oricum abtine-te.
Ai sa zici ca ai dreptul la parerea ta...corect...atata timp cat o mai filtrezi si prin creier un pic.
Tu cand te duci la magazin cumperi promisiuni?
Fara pescuiala viata e pustiu

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Feb 2011, 21:40

modigliani scrie:
luci_t scrie: d-l popescu
Popescu stim deja cine este . Cine-i ..... ,, domnul " din fraza ta ?
Popescu pot fi tare multi, popescu stefan sigur mai sunt si e pacat sa-i amestecam. aici intre noi ne tutuim, suntem prieteni virtuali sau in viata de zi cu zi. asa ca formularea "d-l popescu" e in afara regulilor nescrise de pe forum iar sa-i folosesc nick-ul (apsalba) ar insemna sa jignesc o comunitate de pescari din Tara Motilor care nu au nici o vina.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2011, 21:42

:D :D ..decit de afi contemporani cu dom capitan... :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Feb 2011, 23:02

toni f scrie:salut la toata lumea ...

domnilor, imi marturisesc ignoranta pe deoparte, si marea si fantastica lene pe celalata ...

pur si simplu nu ma trage inima sa citesc zeci de pagini din urma, dar in acelasi timp, rog pe cineva cu bunavointa sa-mi zica in 2 vorbe, cum sta treaba in momentul asta ....

ce tre sa fac sa am voie sa pescuiesc pe apele publice ale patriei, de ce permis am nevoie, si de unde se ia .... asta daca mai exista ape publice ...

mai departe cum a ramas treaba cu asociatiile ? oricunde este vorba de o apa arondata unei asocietii, tre sa-i caut bezmetic pe oameni ca sa platesc cotizatia si la ei ?

multumesc frumos.
toni f, am dat un gugal si am dat de articolul asta scris super bine, plin de bun simt, extraordinar tipu care l-a scris:
http://musca13.ro/page/2/
:P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 28 Feb 2011, 23:18

fainut articolu, era tare faina da cineva s-o laudat putin :wink: Glumeam, e scurt si la obiect
Intrebare pt cei din zona arad. Pe baraju taut care este regimul de pescuit?

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 01 Mar 2011, 00:35

Am citit si eu ordinu RNAP laudabil regulamentul ma gandesc la colibita baboieri ce fac dar carasari?
ma tem ca sunt sanse minime sa fie respectat
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 01 Mar 2011, 06:05

luci_t scrie:@ "apsalba"=(dl popescu stefan)
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=14029 pe acest topic v-au fost adresate niste intrebari. Cand o sa raspundeti?.
Asaaaaa ! ..... Sa revenim :

Cum e , Fane , cu intrebarile astea de cica nu raspunzi la ele ?

Adicatelea , nenicule , ..... Excelentza , ca sa zic asa , ..... ai restante la raspunsuri si-ti permiti sa pui intrebari ? De ce ? Nu se face asa ceva . Nu se face !!! Mai ales de catre unu' de stie deja toata tara ca-i tepar ! Io asa am auzit . ...... Da' uite cum facem : ca sa nu zici ca-s magar iti astept replica . Concret :

- eu am auzit cum ca esti tepar sef si scriu despre asta ,
- tu vei posta contraargumente , cum ca nu-i asa ,
- si lasam baietii sa faca pe jurii . Practic sa arbitreze ,, meciul " .

Abia dupa asta , in conditiile in care , dupa probabil muuuuuulte si muuuuulte pagini umplute , vei dovedi ca esti ,, baiat " , din punctul meu de vedere iti poti permite nestingherit luxul de a pune intrebari . Despre vreme , despre reducerile din Carrefour , despre placute de frana , si eventual despre plute din balsa . Asta ca sa ne dovedesti ca-ti pasa nitel despre pescuit .

In timpul asta noi vom astepta avizi etalarea multelor reusite si initiative ale tale . Dar nu d-alea de interes personal . Ci d-alea care sa vina inspre bunul mers al pescuitului local si inspre doleantele pescarilor din zona ta . Vom aplauda !

Si abia dupa asta , dupa prezentarea unui asemenea impresionant pachet de reusite iti vei castiga dreptul punerii intrebarilor de ordin ..... , sa-i zicem asa , ..... strain de propria-ti ograda ( fireste , asta nu inseamna obligatoriu si ca vei primi raspunsuri ! Poate da , ....poate nu . Vom vedea ) .

Cel putin asa vad eu firesc mersul trebii . Tu ce zici ? Facem asa ? E cusher ? :wink:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Mar 2011, 09:07

multumesc frumos, tavi ...

@ misu izbiceni, anu asta sa moara tzac, ne batem cu ei ... nu mai vin la peste fara semiautomata de 12 in portbagaj ....

alice de 5, si care nu ma lasa sa dau la spin ca da el cu coasa sau cu parasuta, ori sare singur in turbine, ori il fac strecuratoare ....

Scrie răspuns