PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihai izbiceni
- veteran
- andriipopa75
- veteran
- storm fish
- veteran
Cei care au ajutat la conceperea ordinului(Selaru &co),au facut o mica scapare.In anexa4 ,pct.4,prevede:
4.bilantul contabil din anul precedent,in copie,inregistrat la directia generala a finantelor publice,din care sa rezulte starea materiala si financiara;
Daca formulau ceva de genul:Bilantul financiar contabil,valabil la data depunerii dosarelor ,atunci nu mai exista nicio problema cu asociatile care au depus bilant pe 2009.
Din punctul meu de vedere este moral sa fie pus bilantul contabil pe anul precedent adica,2010.Sunt asociati care au datorii sau nu pot justifica anumite cheltuieli.
Vedem cxe va fi,presimnt o gramada de procese....trebuie sa aiba de lucru cineva
4.bilantul contabil din anul precedent,in copie,inregistrat la directia generala a finantelor publice,din care sa rezulte starea materiala si financiara;
Daca formulau ceva de genul:Bilantul financiar contabil,valabil la data depunerii dosarelor ,atunci nu mai exista nicio problema cu asociatile care au depus bilant pe 2009.
Din punctul meu de vedere este moral sa fie pus bilantul contabil pe anul precedent adica,2010.Sunt asociati care au datorii sau nu pot justifica anumite cheltuieli.
Vedem cxe va fi,presimnt o gramada de procese....trebuie sa aiba de lucru cineva

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
storm xxx scrie:Cei care au ajutat la conceperea ordinului(Selaru &co),au facut o mica scapare.In anexa4 ,pct.4,prevede:
Ati pus degetul pe rana ! Asta este !
Plus ca sunt vreo trei cazuri "agevepesiste" unde din certificatele fiscale rezulta ca au "diverse datorii".
In alta ordine de idei, noi am depus bilantul pe 2010, dar s-au acceptat si bilanturi 2009, pe motiv ca inca nu s-au scurs termenele legale pentru depunerea bilantului 2010.
Mai nea Fane, ma disperi cu prostiile astea!! Vino d-le cu chestiuni serioase!!apsalba scrie:Primesc rapoartele de verificare, intrucat ajvps-urile s-a constatat ca nu au acte constitutive si au fost inscrise ilegal.
As putea sa cred ca este ceva legat de bilanturi dar daca este asa chestiunea asta trebuia rezolvata de comisiile teritoriale inca din start.
Se zice ca alta este cauza intarzierii. Sunt AJVPS-uri care au depus cereri pentru toate zonele de pescuit dintr-un judet, au obtinut cel mai mare punctaj si totusi, in mod arbitrar, ANPA a dat cateceva si la alte asociatii, cu precadere din familia FNPSR. Asta pentru a imbuna FNPSR-ul sa se potoleasca cu procesele. Cei de la AJVPS-uri sunt foarte suparati pe aceasta chestiune si pe buna drepatate, depunand foarte multe contestatii si nedorind sa renunte la zone pe care considera ca le merita in virtutea procedurilor ANPA.
Asa ca situatia este departe de a se rezolva. Eu chiar nu inteleg de ce era nevoie ca ANPA sa-si calce in picioare propriile proceduri?
- semlecangheorghe
- veteran
Si uite asa am ajuns sa avem cele mai scumpe permise de pescuit din Europa. Daca schimb locatiile de pescuit saptamanal va trebui sa platesc taxa suplimentara cel putin pe o saptamana si ajung astfel sa platesc sute de euro pe an. Si ce satisfactie poate sa-mi aduca un pescuit pe ape braconate , fara peste si poluate cu deseuri menajere. Solutia este sa pescuiesc de la Bors incolo.