PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 01 Mar 2011, 09:12

Nici cu arma nu-i rezolvam ca au si ei in spate pe altii care ii pazesc tot cu arma ,fara stirea sau cu acordul alora cu caschete nu dau ei cu monofilamente sau electric .(Bine ar fi ca aia care ii pazesc sa ajunga langa colegii lor de la vama adica pe la voi pe la Bucuresti)

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 01 Mar 2011, 09:16

pt electricieni apelati cu incredere la 112 dar cereti sa vina jandarmii
De anul trecut au sarcina de serviciu sa starpeasca electricienii .

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Mar 2011, 10:20

Ce se mai aude cu contestatiile alea? Conform propriei proceduri contestatiile trebuiau rezolvate de ANPA in maximum 2 zile de la inregistrare. Eu credeam ca astazi asociatiile vor primi "martisoarele" de la ANPA.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2011, 10:33

Primesc rapoartele de verificare, intrucat ajvps-urile s-a constatat ca nu au acte constitutive si au fost inscrise ilegal.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 01 Mar 2011, 10:45

Cei care au ajutat la conceperea ordinului(Selaru &co),au facut o mica scapare.In anexa4 ,pct.4,prevede:
4.bilantul contabil din anul precedent,in copie,inregistrat la directia generala a finantelor publice,din care sa rezulte starea materiala si financiara;

Daca formulau ceva de genul:Bilantul financiar contabil,valabil la data depunerii dosarelor ,atunci nu mai exista nicio problema cu asociatile care au depus bilant pe 2009.
Din punctul meu de vedere este moral sa fie pus bilantul contabil pe anul precedent adica,2010.Sunt asociati care au datorii sau nu pot justifica anumite cheltuieli.
Vedem cxe va fi,presimnt o gramada de procese....trebuie sa aiba de lucru cineva :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 01 Mar 2011, 11:21

storm xxx scrie:Cei care au ajutat la conceperea ordinului(Selaru &co),au facut o mica scapare.In anexa4 ,pct.4,prevede:
4.bilantul contabil din anul precedent,in copie,inregistrat la directia generala a finantelor publice,din care sa rezulte starea materiala si financiara;

Daca formulau ceva de genul:Bilantul financiar contabil,valabil la data depunerii dosarelor ,atunci nu mai exista nicio problema cu asociatile care au depus bilant pe 2009.
Din punctul meu de vedere este moral sa fie pus bilantul contabil pe anul precedent adica,2010.Sunt asociati care au datorii sau nu pot justifica anumite cheltuieli.
Vedem cxe va fi,presimnt o gramada de procese....trebuie sa aiba de lucru cineva :lol:

Ati pus degetul pe rana ! Asta este !
Plus ca sunt vreo trei cazuri "agevepesiste" unde din certificatele fiscale rezulta ca au "diverse datorii".
In alta ordine de idei, noi am depus bilantul pe 2010, dar s-au acceptat si bilanturi 2009, pe motiv ca inca nu s-au scurs termenele legale pentru depunerea bilantului 2010.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Mar 2011, 12:41

apsalba scrie:Primesc rapoartele de verificare, intrucat ajvps-urile s-a constatat ca nu au acte constitutive si au fost inscrise ilegal.
Mai nea Fane, ma disperi cu prostiile astea!! Vino d-le cu chestiuni serioase!!

As putea sa cred ca este ceva legat de bilanturi dar daca este asa chestiunea asta trebuia rezolvata de comisiile teritoriale inca din start.

Se zice ca alta este cauza intarzierii. Sunt AJVPS-uri care au depus cereri pentru toate zonele de pescuit dintr-un judet, au obtinut cel mai mare punctaj si totusi, in mod arbitrar, ANPA a dat cateceva si la alte asociatii, cu precadere din familia FNPSR. Asta pentru a imbuna FNPSR-ul sa se potoleasca cu procesele. Cei de la AJVPS-uri sunt foarte suparati pe aceasta chestiune si pe buna drepatate, depunand foarte multe contestatii si nedorind sa renunte la zone pe care considera ca le merita in virtutea procedurilor ANPA.

Asa ca situatia este departe de a se rezolva. Eu chiar nu inteleg de ce era nevoie ca ANPA sa-si calce in picioare propriile proceduri?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Mar 2011, 12:45

...Ei de ce??Se poate pune cineva contra trendului la moda de a fi contra A.J.V.P.S.???Neeee ,imediat ii linsat in public de cavalerii luminii...Si pina se termina lupta asta intre" bine" si" rau",pe ape se intimpla ce se intimpla.........
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 01 Mar 2011, 14:36

Apropo de autorizarea asociatiilor pentru eliberarea permiselor de pescuit, am vazut listele. Ma intreb AP Banatul , ce va face cu cele 3000 de permise de pescuit castigate prin instanta, pentru ca nu am vazut-o in lista.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 01 Mar 2011, 14:51

Si uite asa am ajuns sa avem cele mai scumpe permise de pescuit din Europa. Daca schimb locatiile de pescuit saptamanal va trebui sa platesc taxa suplimentara cel putin pe o saptamana si ajung astfel sa platesc sute de euro pe an. Si ce satisfactie poate sa-mi aduca un pescuit pe ape braconate , fara peste si poluate cu deseuri menajere. Solutia este sa pescuiesc de la Bors incolo.

Scrie răspuns