Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
flydb
- veteran

rcorbu scrie:flydb scrie:Pai este simplu. AJVPS Salaj are in portofoliu 13 zone de pescuit. Daca nu esti membru si vrei sa-ti asiguri accesul pe tot anul in toate cele 13 zone de pescuit trebuie sa platesti: 20 RON x 13 = 260 RON. Aceasta suma poate fi multiplicata cu numarul de judete unde se doreste a se pescui.
In realitate, treaba este mult mai ieftina pentru ca nimeni nu este interesat de toate zonele de pescuit ale unei asociatii.
Nu cred ca este asa odata ce ai platit taza de 20RON la Salaj ai dreptul pe toate apele luate in administrare de ei
Si posibil daca ai permis la un alt AJVPS sau o asociatie "prietena" sa pescuiesti fara sa te inscrii in AJVPS Salaj
Daca nu este cum am zis eu ar rezulta ca este mai rentabil sa nu te faci membru ,ceea ce nu cred. Pentru fiecare zona a fost depusa cate o cerere de catre fiecare asociatie interesata. In cerere au fost trecute si tarifele de acces. Analiza a fost facuta pe fiecare zona in parte.
Dar poate este cineva din partea asociatiilor care stie mai precis acest lucru. In tot cazul, se pare ca ANPA s-a incurcat rau de tot in propriile proceduri de nu reuseste sa ajunga la rezultatele finale.
-
danone
- veteran

Deasemenea nu stim care sunt apele pe care se pescuieste numai cu permisul ANPA fara taxe suplimentare. Si asta pentru ca scazand din totalul de ape pe cele date in administrare asociatiilor, nu stim care sunt cele date RNPului. Ecuatia este nerezolvabila pentru ca nu cunoastem necunoscuta RNP.
-
rcorbu
- veteran

danone scrie:Deasemenea nu stim care sunt apele pe care se pescuieste numai cu permisul ANPA fara taxe suplimentare. Si asta pentru ca scazand din totalul de ape pe cele date in administrare asociatiilor, nu stim care sunt cele date RNPului. Ecuatia este nerezolvabila pentru ca nu cunoastem necunoscuta RNP.
Asta chiar este interesant de aflat
Poate cineva sa ne ajute cu lista apelor aflate in administrarea RNP ?
-
fanelul
- veteran

Am deja 3 mail-uri trimise la anpa pt tarife si asociatii. Cred ca de acum a trecut si termenul de judecare contestatii, ce or mai astepta?
RX6 & Daiwa SS owner!
-
boistean
- veteran

-
ultimele telefoane cu fir rosu, ultimele valize cu fosnitori sau cine naiba mai stie.
plus ca nu trebuie sa iasa din tiparul obisnuit in Romania. trebuie sa lase fraierii sa astepte.
p.s. fara legatura cu subiectul (sau, mai stii?) - mi-a placut cum au respins senatorii legea care-i obliga sa fie sanatosi la cap pentru a ajunge in parlament

-
Fario_nebunu
- veteran

Oare conducerea ANPA in frunte cu sclavul de Manaila ar lua testul psihologic sau ar pica cu brio? Ca nu par sanatosi nixci la cap nici fizic...
-
SVF
- veteran

Am auzit ca la Sibiu( de la un tip ce a fost ieri la sediu Ajvps) se incaseaza pe anul in curs 70 ron.cu specificatia ca nu mai ai nevoie de "cartonul ala de anu trecut"daca ai carnetul de membru....

-
boistean
- veteran

-
elias scrie:Am auzit ca la Sibiu( de la un tip ce a fost ieri la sediu Ajvps) se incaseaza pe anul in curs 70 ron.cu specificatia ca nu mai ai nevoie de "cartonul ala de anu trecut"daca ai carnetul de membru....

asa s-a incasat (si se incaseaza inca) in multe judete.
-
SVF
- veteran

Ca sa fiu sigur,am fost pana acolo si m-am interesat:
-cotizatie membru 70ron-se incaseaza
-permis 30ron(doar cand apar)
-
nu ai voie sa pescuiesti in judetul Sibiu(Olt,baraje,Hartibaci,etc decat doar daca esti membru Ajvps Sibiu-obligatoriu!!( daca optezi sa nu intri in" clubul" lor,ramane Secas si Visa,niste paraiase de 1-2m latime,fara peste...penibil)
Ehee,cum e dl."jurist"cu ciolanul?!E asa cum am zis eu.