PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 02 Mar 2011, 15:45

Pai si cu taxa aia de acces cum e? parca pentru aia era taxa, daca nu vrei sa fii membru dar vrei sa pescuiesti pe apele lor... :roll:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mar 2011, 15:48

Varianta aia nici nu a pomenit-o macar...nu exista,ai doar doua optiuni in viziunea lor: obligatoriu membru daca vrei Olt,daca nu pe Visa.Scurt.

cata_asp
veteran
veteran

Permise

Mesaj de cata_asp » 02 Mar 2011, 15:55

Da, mah, ca e baraju' lu' masa AJPS-ului....
Si ce-o sa-mi faca de ma "prind" pescuind pe Olt, nefiind membru ina "asociatia" lor? Ma arunca in apa?.... De fapt ar putea sa-mi faca ceva, da' nu pot da detalii aici! :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mar 2011, 16:01

Deci...am vorbit acum cu Alex(pescuitorul)la telefon.Individul de acolo(nu-i stiu functia),se pare ca vorbeste prostii.CHIAR NU VAD DE CE,atata timp cat a fost informat de Alex cu ce trebuie explicat oamenilor.
In concluzie ai voie si daca nu esti membru,platind acea taxa ptr.zona de acces.In sfarsit ne-am lamurit si sa speram ca e ok.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Mar 2011, 16:13

cititi ordinul si vedeti ce au voie si ce nu au voie sa faca...
odata cu documentatia asociatiile au depus un regulament in care sunt prevazute tarifele de acces.
orice pescar posesor de permis anpa are posibilitatea sa plateasca tariful de acces stabilit si sa pescuiasca pe apele oricarei asociatii fara a fi membru.
nu au voie sa te oblige sa te faci membru atata timp cat tu esti dispus sa platesti tariful de acces stabilit de ei.
eventual iesi mai ieftin daca te faci membru, asta e altceva si depinde de politica fiecarei asociatii
cititi legea ca sa stiti ce drepturi aveti nu mai trageti concluzii dupa ce zice unul si altul
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Mar 2011, 16:31

"Unu si altul"la urma urmei e angajatul AJVPS...Nu te gandi ca nu stiam dupa toate discutiile de aici cum sta treaba,altceva vroiam sa subliniez.De ce" a ales" sa comita greseala asta,nu stiu, pot doar banuiesc.Ceva legat de nr. de membrii?Oricum raspunsul lui ulterior, la telefonul lui Alex ,cum ca nu a priceput ce l-am intrebat e cel putin jenant:
-Am crezut ca intrebi unde poti pescui fara permis? :lol: :lol: cand eu am intrebat clar:
E obligatoriu sa fiu membru?Ce naiba mahh Tavi....

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 02 Mar 2011, 16:32

Tavi scrie:cititi ordinul si vedeti ce au voie si ce nu au voie sa faca...
odata cu documentatia asociatiile au depus un regulament in care sunt prevazute tarifele de acces.
orice pescar posesor de permis anpa are posibilitatea sa plateasca tariful de acces stabilit si sa pescuiasca pe apele oricarei asociatii fara a fi membru.
nu au voie sa te oblige sa te faci membru atata timp cat tu esti dispus sa platesti tariful de acces stabilit de ei.
eventual iesi mai ieftin daca te faci membru, asta e altceva si depinde de politica fiecarei asociatii
cititi legea ca sa stiti ce drepturi aveti nu mai trageti concluzii dupa ce zice unul si altul
Tariful nu e stabilit de ei ci e cel declarat la dosar pentru obtinerea autorizatiei si din cate spune ANPA-ul aceste tarife vor fi publicate pe siteul lor.
www.pentrupescuit.ro

filip58
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de filip58 » 02 Mar 2011, 16:48

Au inceput sa apara si si autorizatiile de pescuit recreativ-sportiv!Baietii de la APC 21 au si pus-o pe forumul lor!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Mar 2011, 16:52

Ilie: habar n-am de ce ti-a spus ala asa si nici nu-mi bat capul cu asta atata timp cat vorbea pe langa subiect.
Ilarion: e stabilit de ei si declarat la dosar
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Mar 2011, 16:54

Tavi scrie:cititi ordinul si vedeti ce au voie si ce nu au voie sa faca...
Si daca in regulament au pus tarif de acces = zero ? :shock:
Asta ar putea insemna ca poti pescui acolo numai cu permis ANPA ... dar nu uitati ca traim in romania si daca nu poti sa-i platesti nimic vor putea interpreta ca nu pot fi obligati sa te primeasca acolo. :shock:

Daca tot citim Regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv (anexa 3 din ord 15 din 20.01.2011), acolo se vorbeste ca fiecare asociatie recunoaste reciprocitatea (art 9 din regulamentele depuse de asociatii) ... cita vreme pe autorizatia de pescuit recreativ/sportiv (anexa 6 - verso) scrie ca asociatia va organiza pescuitul pentru membrii sai si ai asociatiilor cu care are reciprocitate. Cum ramine cu reciprocitatea ... e pentru toate asociatiile care au autorizatie sau doar pentru cele care semneaza acorduri de reciprocitate ?
Ceata deasa mon cher :roll: ... ceata care face ca aici, pe acest topic, lumea sa vorbeasca de semnarea unor acorduri de reciprocitate .

Intrebare : :shock:
Legislatia aceasta va genera abuzuri ?

Scrie răspuns