Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am intrebat la Pol de frt Mehedinti despre viza: cica daca ai chitanta de plata a permisului pe 2012 si cu permisul vechi vizat de pol. este in regula.fanelul scrie:@ccclyon: am postat mai in spate raspunsul de la politia de frontiera apropo de PG si permisul ANPA
1. care este noima pt care mai exista acest PG? Adica pot sta cu cortul pe malul apei de frontiera, pot merge cu barca pe apa de frontiera dar daca am scos un bat de pescuit, hat cu amenda??? Macar daca incasati bani pt asta dar se mai si irosesc resurse aiurea....
2. de ce nu emiteti pg pt frontiera avand in vedere ca anpa a prelungit valabilitatea permiselor 2011 pana la emiterea permiselor 2012? Ca sa va ajut, dupa momentul emiterii permiselor 2012 puteti folosi o comunicare oficiala din partea anpa cum ca acest lucru s-a facut.
Multumesc
Pescuitul este recunoscut ca sport. Nu sunteti informat corect.rcorbu scrie:Oricum pana se va recunoaste pescuitul ca fiind sport o sa mai treaca cativa ani, iar ANPA-ul vad ca incepe sa sa organizeze ceva mai binisor, nu cred ca va acorda licentele pentru ape precum si posibilitatea eliberarii permiselor, conditionat de CIS.
Si e cam clar: ai permis ANPA + platesti taxa pe care o cere asociatia ( pe malul apei) = direct la pescuit.
Apropo, lucrezi mobila sau debitezi cherestea?
Am auzit ca ti-ai taiat un deget la circular