Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 19:10

Pot, pot, nu-ti face griji. Cand vrei sa modifici statutul ca sa iti iei CIS-ul, sa ma cauti inaite de a o face. Are multe lacune. Vezi ca trebuie sa fie si in concordanta cu statutul federatiei, pentru ca sa nu fi obligat sa o mai faci odata cand vei veni sa-l afiliezi. Sa nu cumva sa zici nu, ca am tinere de minte. :lol: :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 22 Mar 2012, 19:50

Si daca asociatiile i-si vor lua CIS-ul, va fi obligatoriu sa faca parte din Federatia existenta ?
Banuiesc ca NU.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2012, 19:51

Dar de ce te grabesti tocmai cu CIS-ul nostru? ca inca nu am primit notificarea de la ANPA :D
Pe langa asta, pana nu-l obtii pe al tau...cred ca vom apela la altcineva pentru ajutor in obtinerea CIS-ului. Si daca-l totusi il obtii, vom prefera pe cineva care rezolva asta in timp mai scurt de un an. :D
Afiliere la federatie sportiva? Neinteresant si inutil pentru noi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 19:57

rcorbu
Bineinteles ca nu. Afilierea la federatie are ca scop participarea la competitiile oficiale interne si internationale. Celelate pot face ce vor, dar trebuie autorizate ca structuri sportive.
Legea 69/2000
Art. 23
Toate structurile sportive, indiferent de scopul lor specific si de forma juridica, se inscriu in Registrul sportiv. Procedurile de inregistrare si de atribuire a Certificatului de identitate sportiva si a numarului de identificare se stabilesc prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Dupa cum vedeti, textul de lege spune "se pot afilia" (atr, 24) pe cand articolul 23 este imperativ; "toate".
Nu stiu ce nu e clar.
Tavi, am retinut. :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 22 Mar 2012, 20:09

Oricum pana se va recunoaste pescuitul ca fiind sport o sa mai treaca cativa ani, iar ANPA-ul vad ca incepe sa sa organizeze ceva mai binisor, nu cred ca va acorda licentele pentru ape precum si posibilitatea eliberarii permiselor, conditionat de CIS.
Si e cam clar: ai permis ANPA + platesti taxa pe care o cere asociatia ( pe malul apei) = direct la pescuit.

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 22 Mar 2012, 20:10

Sper sa nu devin OFF TOPIC...
...................................................
fanelul scrie:@ccclyon: am postat mai in spate raspunsul de la politia de frontiera apropo de PG si permisul ANPA
1. care este noima pt care mai exista acest PG? Adica pot sta cu cortul pe malul apei de frontiera, pot merge cu barca pe apa de frontiera dar daca am scos un bat de pescuit, hat cu amenda??? Macar daca incasati bani pt asta dar se mai si irosesc resurse aiurea....
2. de ce nu emiteti pg pt frontiera avand in vedere ca anpa a prelungit valabilitatea permiselor 2011 pana la emiterea permiselor 2012? Ca sa va ajut, dupa momentul emiterii permiselor 2012 puteti folosi o comunicare oficiala din partea anpa cum ca acest lucru s-a facut.
Multumesc
Am intrebat la Pol de frt Mehedinti despre viza: cica daca ai chitanta de plata a permisului pe 2012 si cu permisul vechi vizat de pol. este in regula.
E un zvon ca pentru frontiera cu Bulgaria se scoate obligativitatea vizei pfr deoarece este frontiera interna UE.
Eu personal cred ca aceasta viza necesara pe permisul de pescuit este o tampenie si sper sa dispara cat mai curand... cred ca este o interpretare a legii facuta prea exigent(mie imi place cum suna "pompieristic").
Daca pescuiesti din barca e nevoie de aviz pentru agrement...atunci chiar ca avizul de pe permis in plus.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 20:45

rcorbu scrie:Oricum pana se va recunoaste pescuitul ca fiind sport o sa mai treaca cativa ani, iar ANPA-ul vad ca incepe sa sa organizeze ceva mai binisor, nu cred ca va acorda licentele pentru ape precum si posibilitatea eliberarii permiselor, conditionat de CIS.
Si e cam clar: ai permis ANPA + platesti taxa pe care o cere asociatia ( pe malul apei) = direct la pescuit.
Pescuitul este recunoscut ca sport. Nu sunteti informat corect.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 20:56

Normal,nici o alta tara nu-l are pe unul ca Popescu Stefan..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:10

PopescuStefan a scris
Apropo, lucrezi mobila sau debitezi cherestea?

Lucrez mobila,si daca as debita cherestea tot nu mi-ar fi rusine decit sa debitez minciuni,si enormitati ca tine. :D :D :D :D :D :D
Am auzit ca ti-ai taiat un deget la circular

As vrea sa ti-l arat care anume,dar nu am voie..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:14

Vaz , ca ai chef de caterinca :D :D :D

.

Scrie răspuns