Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de Mister Fisherman » 22 Mar 2012, 18:08

Bine ca acum ti-ai pus toate asociatiile de pescari in cap , din ras ai sa ajungi la plans :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 18:11

Vezi ca habar nu ai? Baietii astia si-au copiat statutele unul dupa altul si la Scopul si obiectivele asociatiei, au scris practicarea pescuitului sportiv, organizarea de competitii, etc. Pot sa-si modifice statutele si sa scoata pescuitul sportiv din statut si atunci o sa poata ala de la Scobarul sa faca curatenie dupa pescari, intrucat are vocatie de vidanjor. Treaba este ca termina si cu eliberarea de permise de pescuit, care era adevaratul lor scop. Dar niciodata nu vor mai fi luati in evidenta de ANPA si aceasta minima sursa de venit va deveni amintire. Atunci isi vor dovedi lor insasi daca articolul 4 din OG 26/2000 este respectat:

Constituirea si inscrierea asociatiei
Art. 4.
Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, comunitar sau, dupa caz, in interesul lor, personal nepatrimonial.
Precum zice legea, la asociatii se da, nu se ia.
Ce dracu faceti pe sfintii, cand toti stiti ca 95% din asociatii sunt SRL-uri mascate si le doare in cot de pescuitul sportiv. Daca le vedeai fetele la adunarea de vizare a autorizatiilor (acum aflate in aer) iti dadeai seama de ce calitate de oameni sunt. Era o atmosfera de ziceai ca esti la cantina saracilor. :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Ma doare in cot de asociatiile de tip butic. Oricum dispareau de la sine. Camd osul este mic, cainii se mananca intre ei. :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Mar 2012, 18:16

Tu ce fata ai??????? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 18:18

jhonny scrie:Tu ce fata ai??????? :lol: :lol: :lol:
Poza mea a aparut public. Pune si tu una sa ne comparam. Cu fata aia de bidon a ta, o sa fie hai 2 luni de acum incolo. :lol: :lol: :lol: :lol: Nu te sperii dimineata cand te barbieresti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Mar 2012, 18:21

Macar eu nu am "folosit" banii altora chipurile pe proiecte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2012, 18:22

apsalba scrie:Tavi, tu ai citit art. 1 din propriul vostru statut? Club musca 13 cica s-a infiintat in baza prevederilor Legii 69/2000. Ati luat CIS-ul?

Nu, pentru ca nu l-am cerut. Tu l-ai luat? Ca am auzit ca il tot ceri... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 22 Mar 2012, 18:32

La cate proceses o sa aiba parte ANST si ANPA , pescuitul sportiv in forma pe care o doresti tu o sa ramana in aer . Astia sigur vor modifica legislatia si tu ramai suspendat si fara CIS
Incearca sa nu mai interpretezi legea dupa cum iti convine tie ,ca iti iei mare teapa , o sa vanda PERMISE DE PESCUIT toate asociatiile de pescari , fie ca vrei , fie ca nu vrei :lol: :lol: :lol:
Ar ar fi bine sa-ti vezi de treaba ta , ca parca te vad cu mandat in scurt timp :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 18:33

Tavi scrie:
apsalba scrie:Tavi, tu ai citit art. 1 din propriul vostru statut? Club musca 13 cica s-a infiintat in baza prevederilor Legii 69/2000. Ati luat CIS-ul?
http://www.totalfishing.ro/

La Club da, la federatie urmeaza. Nu ma grabesc. :lol: :lol: :lol:
Eu vreau sa fac totul dupa lege, nu dupa ureche.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 18:40

Mister Fisherman scrie:La cate proceses o sa aiba parte ANST si ANPA , pescuitul sportiv in forma pe care o doresti tu o sa ramana in aer . Astia sigur vor modifica legislatia si tu ramai suspendat si fara CIS
Incearca sa nu mai interpretezi legea dupa cum iti convine tie ,ca iti iei mare teapa , o sa vanda PERMISE DE PESCUIT toate asociatiile de pescari , fie ca vrei , fie ca nu vrei :lol: :lol: :lol:
Ar ar fi bine sa-ti vezi de treaba ta , ca parca te vad cu mandat in scurt timp :lol: :lol: :lol:
Legislatia asta nu este o pereche de ciorapi sa fie schimbata asa cand vrea orice persoana, indiferent pe ce pozitie sta.
De unde ai tras concluzia ca nu-mi vad de treaba?
ANPA poate avea cate procese doreste sau cate i se intenteaza. Ce fac eu este o chestiune de drept privat si chioscurile astea nu intra in schema. Ia uite ce frumos scrie la lege:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.

De unde ai tras concluzia ca federatia este suspendata? Toate cluburile sunt inscrise in Registru. De fapt sunt singurele inscrise legal.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2012, 19:03

apsalba scrie:
Tavi scrie:
http://www.totalfishing.ro/

La Club da, la federatie urmeaza. Nu ma grabesc. :lol: :lol: :lol:
Eu vreau sa fac totul dupa lege, nu dupa ureche.
Nu te grabesti sau nu poti? :D
Pai tocmai de-aia nu ne grabim nici noi cu CIS-ul, ca facem dupa lege, nu dupa ureche sau dupa ce zice unul si altul pe forum. Asteptam notificarea. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns