Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permis pescuit 2012!
Mai sunt mai putin de 45 de zile pana la sfarsitul anului si deja pregatesc iesirile de la anul.
Ce lipseste, deocamdata, este informatia despre permisul de pescuit pentru anul 2012.
Din cate stiu:
- apele sunt date in administrare pentru inca 4 ani,
- ordinul 991/2011 se refera NUMAI la 2011 si pana apare cel pe 2012 nu am nici o problema in a pescui apropo de prohibitie,
Am de gand sa vars in contul anpa suma corespunzatoare similar cu 2011 si sa pescuiesc pe baza chitantei pana la primirea permisului sau sfarsitul anului 2012, oricare survine mai intai.
Anul asta am avut de toate, anpa, arbdd (acces si pescuit) si inca nu m-a intrebat nimeni de ele.
Aveti alta varianta pentru achizitionarea permisului ANPA cat mai repede?
Ce lipseste, deocamdata, este informatia despre permisul de pescuit pentru anul 2012.
Din cate stiu:
- apele sunt date in administrare pentru inca 4 ani,
- ordinul 991/2011 se refera NUMAI la 2011 si pana apare cel pe 2012 nu am nici o problema in a pescui apropo de prohibitie,
Am de gand sa vars in contul anpa suma corespunzatoare similar cu 2011 si sa pescuiesc pe baza chitantei pana la primirea permisului sau sfarsitul anului 2012, oricare survine mai intai.
Anul asta am avut de toate, anpa, arbdd (acces si pescuit) si inca nu m-a intrebat nimeni de ele.
Aveti alta varianta pentru achizitionarea permisului ANPA cat mai repede?
RX6 & Daiwa SS owner!
cred ca eram cei mai dubiosi de acoloZamfi scrie:Bun subiect de iarna!![]()
Mah eu nu am avut PG in clisura si m-a controlat...Anul asta am avut de toate, anpa, arbdd (acces si pescuit) si inca nu m-a intrebat nimeni de ele.
sau cei mai simpatici?!

oricum o aberatie acel PG, atata timp cat te plimbi pe acolo cu tot felul de aparate de fotografiat, video sau alte bazdaganii nu te intreaba nimeni de nimic, dar cum apari cu o undita in mana............hopa si cavaleria peste tine.
imi este sila de legile din Romania si de legiuitorii ei

...si ce ?APSHD scrie:Saptamina trecuta am avut o discutie cu conducerea ANPA pe aceasta tema iar raspunsul lor a fost naucitor:
Ce te grabasti asa de repede de parca nu este timp pina in aprilie sa apara Permisele
...nu au dreptate ?
...in ultimi ani asta a fost regula , chiar vreti s-o schimbati acum ?
...rog un moderator sa "inghete" subiectul pana la sfarsitul lunii martie 2012