Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
dumanelutu scrie: azi am vizat permisul la ajvps timisoara
100 lei rauri

io anul asta cred ca mi-l vizez numa' pe "parauri" !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
cu parere de rau trebuie sa iti spun si nu ma pot abtine, ca astazi ai mai luat o m.uie.dumanelutu scrie:azi am vizat permisul la ajvps timisoara
100 lei rauri
am vrut sa-l dau la vizat pe frontiera timis, caras, mehedinti, dar surpriza nimeni nu vizeaza intrucat sa desfintat inspectoratele caras si mehedinti si a ramas la timisoara inspectorat teritorial
pe langa multe altele pe care le luam cu toti ca buni cetateni ce suntem ai acestei tari, tu ai optat pt inca una.
alegerea a fost a ta

- dumanelutu
- senior
poti fi mai explicitadiwolf scrie:cu parere de rau trebuie sa iti spun si nu ma pot abtine, ca astazi ai mai luat o m.uie.dumanelutu scrie:azi am vizat permisul la ajvps timisoara
100 lei rauri
am vrut sa-l dau la vizat pe frontiera timis, caras, mehedinti, dar surpriza nimeni nu vizeaza intrucat sa desfintat inspectoratele caras si mehedinti si a ramas la timisoara inspectorat teritorial
pe langa multe altele pe care le luam cu toti ca buni cetateni ce suntem ai acestei tari, tu ai optat pt inca una.
alegerea a fost a ta
- dumanelutu
- senior
prietene tin sa te informez ca profitand de statutul de politist as putea profita sa pescuiesc si fara permis si fara viza de frontiera cu o simpla fluturare de legitimatie, dar gandul meu departe de asta, fapt pentru care in fiecare an imi platesc taxa pentru pescuit ca doar sunt pescar cand merg la pescuit. daca toata lumea ar avea principii si si-ar asuma responsabilitatile poate ca am trai cu totii intr-o lume mai buna.
asa ca parerea mea e ca nu ar trebui sa jignesti un pescar deoarece si-a platit taxa de pescuit
asa ca parerea mea e ca nu ar trebui sa jignesti un pescar deoarece si-a platit taxa de pescuit