Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2012, 16:17

@old radu,
cum ce sa vizeze? permisul de pescuit pe 2011!
Acesta se vizeaza pe 2012 si pescuiesti linistit oriunde.
Ce inseamna viza?...taxa 2012,.... 30 lei la buget, prin trezorerie.
Scapi de orice proces, contesti orice PV de contraventie, ba mai rau, orice "ORGAN" nu indrazneste sa te amendeze, iti spun eu si garantez !!!!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 05 Ian 2012, 16:20

jhonny scrie:@old radu,
cum ce sa vizeze? permisul de pescuit pe 2011!
Acesta se vizeaza pe 2012 si pescuiesti linistit oriunde.
Ce inseamna viza?...taxa 2012,.... 30 lei la buget, prin trezorerie.
Scapi de orice proces, contesti orice PV de contraventie, ba mai rau, orice "ORGAN" nu indrazneste sa te amendeze, iti spun eu si garantez !!!!
Si cine pune stampila si de care, pe permisul ANPA din 2011 ?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2012, 16:23

dumanelutu scrie:azi am vizat permisul la ajvps timisoara
100 lei rauri
...
+
dumanelutu scrie:prietene tin sa te informez ca profitand de statutul de politist as putea profita sa pescuiesc si fara permis si fara viza de frontiera cu o simpla fluturare de legitimatie
...acestea fiind zise , da-mi voie sa incerc sa te lamuresc eu
1)ceea ce ai achitat tu la AJVPS-TM este cotizatia de membru al acestei asociatii , cotizatie ce iti da dreptul sa pescuiesti in apele administrate de asociatia respectiva , practic ai vizat CARNETUL DE MEMBRU AL ASOCIATIEI AJVPS-TM... , dar...
2) fara a avea permisul de pescuit (este acel cartonas eliberat de ANPA, acela este PERMISUL DE PESCUIT) nu ai voie sa pescuiesti si nici nu poti obtine PG

...cu alte cuvinte ai incurcat (confundat) permisul de conducere auto , cu certificatul de inmatriculare auto
...si legal , poti sa fluturi si fluturii ca nu poti pescui fara aceste documente
...repet , legal...sau mai sti ? :oops:
...crede-ma , am incercat cat am putut mai bine , sa lamurim problema

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Ian 2012, 16:24

dumanelutu scrie:prietene tin sa te informez ca profitand de statutul de politist as putea profita sa pescuiesc si fara permis si fara viza de frontiera cu o simpla fluturare de legitimatie, dar gandul meu departe de asta, fapt pentru care in fiecare an imi platesc taxa pentru pescuit ca doar sunt pescar cand merg la pescuit. daca toata lumea ar avea principii si si-ar asuma responsabilitatile poate ca am trai cu totii intr-o lume mai buna.

asa ca parerea mea e ca nu ar trebui sa jignesti un pescar deoarece si-a platit taxa de pescuit

din punctul meu de vedere poti sa fi si Papa ca tot aia este.
dupa atatia ani de zile tu nu ai inteles ca nu se "vizeaza permise" ??
acest concept a disparut odata cu desfintarea monopolului agvps.
singurul permis valabil conform legislatie romane este permisul de pescuit emis de ANPA (Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura) care costa 30lei/an
ceea ce ai facut tu, este o mare prostie fiindca ai ales sa le dai niste bani unor SRL-isti
tu nu ai un permis de pescuit, ai vizat un carnet de membru ajvps, carnet care nu iti confera dreptul de a pescui pe apele publice din romania.
acuma intelegi de ce am spus ca ai luat o m.uie cat se poate de mare??
de 5 (cinci) ani de zile ne batem gura de pomana explicand "pescarilor" cum stau lucruruile si mereu apar indivizi ca tine care din indolenta sau din nestiinta procedeaza ca si tine.
dupa cum vezi, nu era vorba de a nu plati taxele care se cuvin, era vorba de a nu plati ceea ce nu se cuvine si este ilegal.
tu ai ales altceva.
scuze daca te-am jignit, dar nu am mai putut rabda cand vad ca an de an sunt mereu aceleasi probleme si apar mereu oameni ca tine
intelegeam daca venea un nenea caisa din varful dealului care nu stie carte sau care nu are acces la informatie, dar tu.........

p.s. fiind politist ar fi trebuit sa cunosti mult mai bine legile.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2012, 16:26

@ johny

...nu exista nici un cadru legal pentru cele afirmate de tine
...poate nu am eu cunostinta despre asa ceva , dare daca tu sti concret , te rog sa postezi aici
Multam fain !

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2012, 16:29

Va rog sa nu va face-ti ca nu intelege-ti.
Permisul pe 2011 nu poate fi "stampilat" pt. 2012.
Platesti taxa pe 2012 , care a ramas acceasi , 30 lei, si eventual cotizatia la vreo asociatie si pescuiesti linistit, ce nu e clar?
Cind se reglementeaza pe 2012 RECTIFICAM, ca la impozitul pe profit, etc., etc.,!!!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2012, 16:32

...OK !

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2012, 16:40

Juridic se poate contesta orice PV intocmit de organele in drept, cu cistig de cauza.
Si vinatorii , vineaza in ianuarie , februarie, pina prin iunie, fara sa fi platit permisul integral. De fapt ei pălatesc legal in doua transe.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 05 Ian 2012, 16:44

"Organu" se uita la tine, daca esti om serios, cu permis de ani buni, te crede pe cuvint. Totul este sa nu spui ca faci parte din Federatia lui FFFF ca ai ....pus-o.

Oare unde o fi.... PROSTANACUL ....

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 05 Ian 2012, 16:50

problema e ca pana se intra in posesia anpa mai trece jumatate de an, iar eu merg la dunare de 2-3 ori pe luna
atunci tu cum ai justifica ca esti in legalitate

Scrie răspuns