problema este ca nu vrei sa pricepi ca esti in ilegalitate si asa.dumanelutu scrie:problema e ca pana se intra in posesia anpa mai trece jumatate de an, iar eu merg la dunare de 2-3 ori pe luna
atunci tu cum ai justifica ca esti in legalitate
nu poti fi in legalitate decat respectand legea, iar asta spune ca singurul permis valabil pe teritoriul Romaniei este permisul ANPA.
acesta se obtine mergand le trezoreria locala si platind in contul respectiv (stiu cei de acolo care cont) taxa legala de 30lei.
apoi se merge cu chitanta, o cerere la reprezentatul ANPA local si se elibereaza permisul.
asta e legea si asta este cursul ei.
nu este vina ta ca statul roman si reprezantii sai nu reusesc sa tipareasca acelea permise de pescuit in timp util astfel incat sa le poti avea de la inceputul anului - si aici militam cativa pt introducerea permisului cu valabilitate 1 an de la data achizitionarii sau platii taxei, dar nu suntem sustinuti si nici pescarii nu vor sa priceapa ca este in avantajul lor.
ce recomand eu?? plata taxei la trezorerie si pescuitul cu chitanta pt 2012 si permisul pt 2011 pana la aparitia permiselor ANPA 2012.
nu este 100% legal, dar cu siguranta esti mult mai aproape decat varianta aleasa de tine.
si recunoaste ca nici chiar tu, daca ma gasesti pe balta cu documentele spuse de mine nu ma vei amenda.