dar pe carnetul tau de mebru ajvps pune??dumanelutu scrie:eu nu dau amenzi, am alt obiect de activitate
iar in cazul prezentat de tine nici un ijpf nu iti pune viza p.g. pe chitanta de trezorerie
daca raspunsul tau este da, atuncea acei reprezentati comit o ilegalitate si o infractiune si sunt pasibili de pedeapsa cu atat mai mult cu cat ar trebui sa cunoasca foarte bine legile nu sa le interpreteze dupa bunul lor plac.
iar in acceptiunea mea personala, acest PG, ar trebui desfintat fiindca nu este nimic altceva decat un abuz.
de ce spun asta??
asta vara am fost in cazanele Dunarii la Dubova si am fost interpelat de Politai de Frontiera daca am viza PG pentru ca eram cu undita in mana. Shocked Shocked Shocked
nu mi-a venit sa cred deoarece in jurul meu erau sute de turisti cu aparate de fotografiat si filmat performante, vajaiau pe Dunare salupe care mai decare mai fitoase si cu multi CP , iar ei ma intebau pe mine de PG ??
hai sa fim seriosi, era cat se poate de clar un abuz, dar se prevalau de legea care le dadea dreptul acesta - o aberatie.
deci, PG-ul.................un instrument de batjocura la adresa pescarilor romani