Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2012, 21:15

apsalba scrie:
Pescuitul este recunoscut ca sport. Nu sunteti informat corect.
HG 884/2001 (aia scrisa incorect in statutul nostru) :D
"Art. 27
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului si Sportului recunoaste oficial, prin ordin
al ministrului
, practicarea ramurii de sport respective în România."

Matale cu gurita ta ai spus de nenumarate ori ca:
apsalba scrie: .
In primul rand vreau sa fac precizarea ca pescuitul a fost recunoscut ca sport in anul 2002 .
Asadar, imi poti spune numarul OM din 2002 prin care pescuitul a fost recunoscut oficial ca ramura sportiva?
Ai mai fost intrebat si ai raspuns altceva
Deci un numar vreau, atat, nu alt raspuns.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 21:16

Tot timpul, cand gaseti asemenea specimene.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:17

Stai ca imediat debiteaza el ceva...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:19

apsalba scrie:Tot timpul, cand gaseti asemenea specimene.

Stiu ca iti vine gindul asta in cap ,cind te uiti in oglinda... :D :D :D
Tu si cu specimenu ala de gazetar piftie..cascadorii plinsului :D :D

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:22

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bidon cu aracet. Nu incerci sa faci voblere? Sa-i dai lui Adelin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ca mihuta s-a lasat, de cand a devenit avocat.
Nah,ce-i,asa spiritual esti ca simti nevoia sa schimbi ce ai scris tot la doua minute???

Unicat pe plan mondial-Presedintele F.R.P.S.C.urmarit penal :D :D :D :D

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 21:26

Tavi scrie:
apsalba scrie:
Pescuitul este recunoscut ca sport. Nu sunteti informat corect.
HG 884/2001 (aia scrisa incorect in statutul nostru) :D
"Art. 27
(5) În baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului si Sportului recunoaste oficial, prin ordin
al ministrului
, practicarea ramurii de sport respective în România."

Matale cu gurita ta ai spus de nenumarate ori ca:
apsalba scrie: .
In primul rand vreau sa fac precizarea ca pescuitul a fost recunoscut ca sport in anul 2002 .
Asadar, imi poti spune numarul OM din 2002 prin care pescuitul a fost recunoscut oficial ca ramura sportiva?
Ai mai fost intrebat si ai raspuns altceva
Deci un numar vreau, atat, nu alt raspuns.
Tavi, nu te baga unde nu te pricepi. Pescuitul sportiv se practica in Romania inainte de aparitia Legii 69/2000. Chiar azi am avut o discutie pe aceasta tema la ANTS. Referirea pe care o faci tu, se refera la sporturi noi, ce trebuiesc recunoscute ca atare, nu la sporturi care se practicau deja. Pescuitul este atestat in Romania de prin anii 1930, inainte de aparitia AGVPSR. Dovada ca atunci cand a fost data HCM 3216/1953, textul era "se desfiinteaza toate asociatiile de pescari sportivi". Poti sa spui tu de exemplu care este ordinul prin care a fost recunoscut fotbalul? Daca as fi la birou, ti-as putea spune actul normativ prin care a fost atestat. Lucrez la un istoric al pescuitului sportiv din Romania si, in faza de documentare, am descoperit niste chestii foarte interesante. Chiar niste carti pe tema de fly fishing, care se pare ca este mai vechi decat cred unii. O sa ai ocazia s-l citesti pe http://www.frpsc.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2012, 21:28

Ooooo,presidentul are veleitati de bard...
Chiar daca e cam din ...barda.. :lol1:
Nu m-as mira sa ajunga la concluzia ca el a inventat pescuitul ...

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Mar 2012, 21:31

Nea Fane, pescuitul se practica din comuna primitiva.
HG e in vigoare din 2001. Tu, nu eu ai spus ca a fost recunoscut ca sportiv in 2002. Asadar nu putea fi recunoscut decat prin ordin de ministru.
Asadar, nr ordinului te rog, nu istoria pescuitului.
Mersi
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Mar 2012, 21:32

Poanta cea mai tare este ca se pare ca AGVPSR a facut documentatia de inscriere a ramurii sportive si a fost gratulata cu aceeasi recomandare: separati vanatoarea de pescuit sportiv si va inregistram. Oricum a fost retinut ca pescuitul este sport. Cum spuneau unii: nu-i pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 22 Mar 2012, 21:33

moneytehnik scrie:Sper sa nu devin OFF TOPIC...
...................................................
fanelul scrie:@ccclyon: am postat mai in spate raspunsul de la politia de frontiera apropo de PG si permisul ANPA
1. care este noima pt care mai exista acest PG? Adica pot sta cu cortul pe malul apei de frontiera, pot merge cu barca pe apa de frontiera dar daca am scos un bat de pescuit, hat cu amenda??? Macar daca incasati bani pt asta dar se mai si irosesc resurse aiurea....
2. de ce nu emiteti pg pt frontiera avand in vedere ca anpa a prelungit valabilitatea permiselor 2011 pana la emiterea permiselor 2012? Ca sa va ajut, dupa momentul emiterii permiselor 2012 puteti folosi o comunicare oficiala din partea anpa cum ca acest lucru s-a facut.
Multumesc
Am intrebat la Pol de frt Mehedinti despre viza: cica daca ai chitanta de plata a permisului pe 2012 si cu permisul vechi vizat de pol. este in regula.
E un zvon ca pentru frontiera cu Bulgaria se scoate obligativitatea vizei pfr deoarece este frontiera interna UE.
Eu personal cred ca aceasta viza necesara pe permisul de pescuit este o tampenie si sper sa dispara cat mai curand... cred ca este o interpretare a legii facuta prea exigent(mie imi place cum suna "pompieristic").
Daca pescuiesti din barca e nevoie de aviz pentru agrement...atunci chiar ca avizul de pe permis in plus.
...fiindca imi pare ca suntem singurii ontopic:
Nu am apucat sa sun la toate judetenele PF dar am publicat rapsunsul de la IGPF cateva pagimni mai inapoi. Poate cei de la Mh sunt mai "cititi" spre bucuria ta!
Cei de pe Chilia au alta cutuma: trebe' musai sa scrii pe cerere "cunosc si ma oblig sa respect regimul frontierei, bla,bla" cu toate ca exista o norma juridica potrivit careia "necunoasterea legii nu te absolva de respectarea ei". Dar, in sfarsit.....

Mai sun saptamana asta la "ilegalii" ANPA sa intreb de permisul lor de pescuit recreeativ /sportiv chiar daca ar trebui emis de "luceafarul" de la Balgrad :wallbash: :censored: si ne mai auzim
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns