Zamfi scrie: O seara minunata va doresc la toti!
Ps: cu ce ma incurajez? Cu faptul ca maine voi prinde primul peste dupa dezghet!Pa cuvant da forumist!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Zamfi scrie: O seara minunata va doresc la toti!
Ps: cu ce ma incurajez? Cu faptul ca maine voi prinde primul peste dupa dezghet!Pa cuvant da forumist!
apsalba scrie:Joi, după Miercurea Ciuc.![]()
![]()
![]()
![]()
Când vă pun pe toți cu botul pe labe.![]()
![]()
![]()
Aveți dreptate! De 6 ani mă lupt de unul singur cu un sistem, care este reprezentat de AGVPSR și de acești slugoi care se produc pe forum. AGVPSR își va da obștescul sfârșit, sper, în acest an, întrucât am dovedit că reprezintă ilegal pescuitul sportiv din România. Organizarea pescuitului sportiv din România, nu se face aici, ci la masa de discuții. Dar asta însemnă muncă, bani, pricepere, etc. Și nu știu câți sunt dispuși să o facă. Eu am început. Îți garantez și că voi termina ce am început. Cât despre acești trubaduri, nu merită băgați în seamă. Eu îi folosesc așa, pentru relaxare. E distractiv șă vezi cum unii încearcă să strice ceva împroșcând cu zoaie. Când toate treburile vor fi puse în ordine, vor fi primii care vor ridica osanale. Să vezi atunci distracție.rcorbu scrie:Din reactiile pe care le vad referitor la FANE vad ca sunteti foarte agitati, va e frica ca o sa reuseasca cumva ?
Nici mie nu-mi plac unele din ideile dansului, dar se poate discuta pe baza de argumente, civilizat.
Dar voi sunteti tari in vorbe doar cand va luati de neasociati, cand apare unul care are disponibilitatea de a merge pe la ministere, ANPA , etc se vede ca va cam tremura chilotii de frica ca acesta ar putea sa reuseasca.
Acest om incearca sa-si puna ideile in practica, bune , rele, dar incearca.
Pana acum am citit doar injuraturi nici unul din voi nu a venit cu observatii pertinente.
In loc sa bateti tastele degeaba, daca considerati ca aveti dreptate, incepeti si voi sa mergeti la ANPA, e.t.c.
Incep sa cred ca FANE va cam strica ploile cu asociatiile voastre si va lasa fara paralele, caci daca nu l-ati considera un pericol nu s-ar umple atatea pagini cu injuraturi.