Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 17:19

O să dispar. Nu vrei să vii cu mine? Javră!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Mar 2012, 17:21

apsalba scrie:O să dispar. Nu vrei să vii cu mine? Javră!
nici de-ar fi ultimul loc in care as putea sa ma duc si tot nu m-as apropia de tine ... pute prea tare zona ...

cand dispari?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 17:26

Joi, după Miercurea Ciuc. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când vă pun pe toți cu botul pe labe. :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Mar 2012, 17:30

apsalba scrie:Joi, după Miercurea Ciuc. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când vă pun pe toți cu botul pe labe. :lol: :lol: :lol: :lol:
cu botul pe labe ai pus cativa naivi care dupa ce s-au dumirit de cat te duce capul te-au lasat in pacea ta ... au mai ramas cu tine o mana de berbecei ...

hai ca te las cu nebuniile tale ca e vineri seara si urmeaza weekend-ul ... vezi ce minciuni mai caci pana luni :lol1:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Mar 2012, 18:04

de anem » Vin Mar 16, 2012 5:30 pm

apsalba scrie:
Joi, după Miercurea Ciuc.
Când vă pun pe toți cu botul pe labe.

cu botul pe labe ai pus cativa naivi care dupa ce s-au dumirit de cat te duce capul te-au lasat in pacea ta ... au mai ramas cu tine o mana de berbecei ...

La care "berbecei" te referi.... la domnul Stratonov,cumva :shock: :shock:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Mar 2012, 18:10

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi că ăia la care te gândești tu, au dungile pe verticală. :lol: :lol: :lol: :lol:
Păi, ăia care mă acuză că luăm bani de la fraieri, iau mai mult decât noi. Nu vezi că ceva nu se leagă? Să nu mai dăm noi ieftin ca să dea ei mai scump! Pațachinele astea sunt niște cameleoni, care, după ce au văzut că ce se construise la noi era ceva sănătos, au făcut totul pentru a distruge un lucru bine făcut. Le promit eu că vor vedea ce înseamnă să faci performanță. Într-un an nu o să mai aibă un singur membru, în afara membrilor de familie. Să vezi cum dau în gută când voi scoate pe piață pista de competiție (și agrement) a clubului. Numai pentru membri clubului. La zece lei cotizație. Și 100 lei/zi pentru nemembri. :lol: :lol: :lol: :lol:

asta e problema ta principala, ca de ceva timp tot promiti marea cu sarea. foarte multa vreme ai incasat bani de la fraieri prin CHIOSCURI iar acum vrei dintr-o data sa le tai lumina....dar cu gandul la o schimbare, adica sa faci un singur CHIOSC.
de mintit....ai fost prins cu mata in sac de atatea ori(subiectele sunt inca pe forum, scrise, deci nu poti nega).

eu am mai spus-o si o mai spun, imi asum totul: altcineva e in spatele tau. tu esti doar papusa la inaintare. gandeste-te ca intr-o buna zi vei plati absolut tot, cu dobanda.
tot vorbesti de inegalitati si ameninti ca faci si dregi, cand tocmai tu esti plin de bube in cap.

asta esti tu....

In alta ordine de idei. Daca faceai macar 10% din ce ai promis, poate ca mai exista vreo minima sansa sa castigi. Prin inselaciune, minciuna, amenintari, furt, etc. , n-ai sa rezolvi absolut nimic, din contra...o sa porti dungile pe verticala. :wink:
Mai gandeste-te la "prietenii" pe care ti i-ai facut in ultima vreme. Iti recomand sa-ti faci abonament la un ortoped bun si de ce nu, chiar la un dentist.
Gropile alea excavate pentru nisip si pietris, nu reprezinta absolut nimic, decat poate foamea de care dai dovada si lipsa banilor pentru procese si avocati.
De sustinatori vad ca duci lipsa. N-am vazut pe nimeni sa te aprobe sau sa te laude pentru ce faci sau ai facut. Nici macar cateii de langa tine, care asteapta sa le cada frimituri de la masa. Stii tu, aia care nu doresc decat "pescuit sportiv", atat.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Mar 2012, 18:12

ticairlandezu scrie:de anem » Vin Mar 16, 2012 5:30 pm

apsalba scrie:
Joi, după Miercurea Ciuc.
Când vă pun pe toți cu botul pe labe.

La care "berbecei" te referi.... la domnul Stratonov,cumva :shock: :shock:
se stiu ei prea bine care sunt ... nu are rost sa dau nume, primesc suficiente pe privat din partea lor ... :lol1:

ps : iconita asta :lol1: e criminala ... :lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mar 2012, 20:44

anem scrie:avand in vedere ceea ce s-a scris aici:

http://www.rapitori.ro/forum/atentie-t18644.html

ar fi bine ca moderatorii sau administratorul site-ului sa ia atitudine ... pentru ca in cazul in care toata lumea si-ar slobozi gura asemeni personajului intitulat apsalba forumul ar deveni unul de injuraturi !

daca nu se ia atitudine atunci rog sa nu se mai atraga atentia altor utilizatori (printre care si eu) atunci cand folosesc anumite cuvinte sau expresii ... multumesc

ps : si aici nu exista nici o regula care sa impiedice (sau sa tina in frau) mincinosii ... adica pana cand trebuie acceptate debitarile lui apsalba? ... sau da bine la trafic?

Hai sa va zic ceva...Lui Popescu i se vor permite in continuare ,multe.De ce??
Din acelasi motiv,pentru care lui Razvan i s-a sters un topic in care aratase adresa lui Gerula.
Sa nu credeti ca geto-dracul s-a potolit.Nu.Lucreaza "pe la spate".Astfel ,eu am fost nevoit sa imi sterg adresa lui Gerula de la semnatura,lui Razvan i-au ras un topic,precum si postarea lui CezarCh,in care acesta spunea cum a obtinut Popescu avizul de constituire.
Duo-ul Popescu -Gerula,lucreaza in tandem,si multe pastile aruncate pe aici,cu popularile,cu c@R si altele sint 'glumite'marca Popescu.,care pe el probabil il amuza la culme..
Debitarile lui apsalba ,vor continua,pentru ca are spate.
Si acu ,hai sa incercam marea cu degetul
Adresa lui Adrian Niculae,gazetarul piftie,este strada Lotrului,pe linga Piata Chibrit.
Bun, acuma e timpul sa-mi fac si io o clona.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Mar 2012, 20:59

inca una?
conspiracy theories. like :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Mar 2012, 21:47

semlecangheorghe scrie:
anem scrie:avand in vedere ceea ce s-a scris aici:

http://www.rapitori.ro/forum/atentie-t18644.html

ar fi bine ca moderatorii sau administratorul site-ului sa ia atitudine ... pentru ca in cazul in care toata lumea si-ar slobozi gura asemeni personajului intitulat apsalba forumul ar deveni unul de injuraturi !

daca nu se ia atitudine atunci rog sa nu se mai atraga atentia altor utilizatori (printre care si eu) atunci cand folosesc anumite cuvinte sau expresii ... multumesc

ps : si aici nu exista nici o regula care sa impiedice (sau sa tina in frau) mincinosii ... adica pana cand trebuie acceptate debitarile lui apsalba? ... sau da bine la trafic?

Hai sa va zic ceva...Lui Popescu i se vor permite in continuare ,multe.De ce??
Din acelasi motiv,pentru care lui Razvan i s-a sters un topic in care aratase adresa lui Gerula.
Sa nu credeti ca geto-dracul s-a potolit.Nu.Lucreaza "pe la spate".Astfel ,eu am fost nevoit sa imi sterg adresa lui Gerula de la semnatura,lui Razvan i-au ras un topic,precum si postarea lui CezarCh,in care acesta spunea cum a obtinut Popescu avizul de constituire.
Duo-ul Popescu -Gerula,lucreaza in tandem,si multe pastile aruncate pe aici,cu popularile,cu c@R si altele sint 'glumite'marca Popescu.,care pe el probabil il amuza la culme..
Debitarile lui apsalba ,vor continua,pentru ca are spate.
Da, din pacate de data asta trebuie sa fiu de acord cu Gigi! :lol:
Si eu am senzatia ca ideea de moderare si de incadrare a forumului in niste limite a fost doar "apa de ploaie"! :evil:
Sau ma rog ,poate nu si ma trezesc cu oaresce mustrari :lol:

Oricum e jenant limbajul care se foloseste pe aici si indiferent de trafic sau de alte chestii eu zic ca e pacat! Dar ,pana la urma nu ne obliga nimeni nu-i asa sa intram pe aici! Forumul este o chestie privata si noi suntem doar acceptati ,ca sa nu zic tolerati...Totusi , e greu sa duci inainte un forum fara forumisti...

O seara minunata va doresc la toti!

Ps: cu ce ma incurajez? Cu faptul ca maine voi prinde primul peste dupa dezghet! :lol: Pa cuvant da forumist! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns