Ca sa va dovedesc ca nu mint astazi m-am dus la un CHIOSC al discipolului lu Popescu si mi-am facut permis de pescuit pe 2012, cu toate ca nu am fost pus sa semnez nici o adeziune la APAlba. d-na de la CHIOSC mi-a incasat si eliberat o chitanta APAlba in valoare de 10 lei c/v cotizatie membru+tx.permis pescuit (fiind pensionar) fara sa primesc nici o legitimatie de membru. (chitanta are nr. 10 dar mi-a confirmat ca a facut cam 50 de chitante anul acesta pt APAlba)
La aceasta chitanta iam facut poza si am puso in Album foto (d-le Mister Fisherman te rog sa o pui aici pe acest topic MULTAM).
In jud. Alba suntem doua asociatii care am primit in administrare zone de pescuit si care avem cotizatii anuale rezonabile (Scobarul 35,25.20 lei/an) suntem concurati de CHIOSCURILE lui Popescu si a discipolilor lui exemplu Lungu care nu au cotizatie de membru ci numai taxa eliberare, donatie sau cotizatie membru fara carnet de membru si doriti sa devenim performanti, sa populam apele cu peste, sa eradicam braconajul, sa punem panouri pe ape, sa igienizam dupa pescari iar pescarii incurajeaza aceste CHIOSCURI si merg dupa permise la ei ca dehh nu dau 20 lei/an, numai 10 lei/an pensionarii sau 65 lei/an inloc de 40lei/an pentru angajati, sau mai aveti alternativa direct ANPA care sigur va indeplineste TOATE DORINTELE populari excesive, eradicarea braconajului, igienizarea dupa ce voi plecati de la pescuit, va tine berea la rece si va baga si momeala in carlig la care va e scarba de rame, viermi sau coropisnite, mai mult va baga si pestele in juvelnic sa nu va miroase mana a peste

Scuzeeee dar ma-am cam infierbantat

CU STIMA