Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsscobarul » 16 Mar 2012, 15:37

Si ca sa vedeti ca domn profesor Popescu are elevi sarguinciosi in jud. Alba, un fost angajat al APSAlba si apoi as. Apulum d-ul Lungu si-a tras si el o asociatie de pescari ASOCIATIA PESCARILOR ALBA fiindca a vazut ca se pot face bani frumosi cu vanzarea de permise prin CHIOSCURI, iar anul trecut a vandut pemise prin CHISCURILE din Sebes, Abrud si Campeni, la pret de 10 lei plus pret ANPA.
Ca sa va dovedesc ca nu mint astazi m-am dus la un CHIOSC al discipolului lu Popescu si mi-am facut permis de pescuit pe 2012, cu toate ca nu am fost pus sa semnez nici o adeziune la APAlba. d-na de la CHIOSC mi-a incasat si eliberat o chitanta APAlba in valoare de 10 lei c/v cotizatie membru+tx.permis pescuit (fiind pensionar) fara sa primesc nici o legitimatie de membru. (chitanta are nr. 10 dar mi-a confirmat ca a facut cam 50 de chitante anul acesta pt APAlba)
La aceasta chitanta iam facut poza si am puso in Album foto (d-le Mister Fisherman te rog sa o pui aici pe acest topic MULTAM).
In jud. Alba suntem doua asociatii care am primit in administrare zone de pescuit si care avem cotizatii anuale rezonabile (Scobarul 35,25.20 lei/an) suntem concurati de CHIOSCURILE lui Popescu si a discipolilor lui exemplu Lungu care nu au cotizatie de membru ci numai taxa eliberare, donatie sau cotizatie membru fara carnet de membru si doriti sa devenim performanti, sa populam apele cu peste, sa eradicam braconajul, sa punem panouri pe ape, sa igienizam dupa pescari iar pescarii incurajeaza aceste CHIOSCURI si merg dupa permise la ei ca dehh nu dau 20 lei/an, numai 10 lei/an pensionarii sau 65 lei/an inloc de 40lei/an pentru angajati, sau mai aveti alternativa direct ANPA care sigur va indeplineste TOATE DORINTELE populari excesive, eradicarea braconajului, igienizarea dupa ce voi plecati de la pescuit, va tine berea la rece si va baga si momeala in carlig la care va e scarba de rame, viermi sau coropisnite, mai mult va baga si pestele in juvelnic sa nu va miroase mana a peste :D :D :P :P :respekt: :censored:
Scuzeeee dar ma-am cam infierbantat :D
CU STIMA :!: FIR INTINS :!:
TRANSPARENTA

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mar 2012, 15:56

ticairlandezu scrie:Fane scrie:
Asta înseamnă un sistem corect de selecție, finanțarea activităților sportive de către cluburile sportive, nu din banii pescarilor, ș.a.m.d.

Fraza asta pentru mine e "dementiala" :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :lol1:

:headbash: :headbash: :headbash:
Taicule,nu ca-i simpatic??
Si ia vezi ,de acu incolo ,sa eliberezi tot ce prinzi in concurs,ca asa interpreta Fanel legea.Daca nu,persona non grata-linga Vladeanu cu tine... :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 16:28

apsscobarul scrie:Si ca sa vedeti ca domn profesor Popescu are elevi sarguinciosi in jud. Alba, un fost angajat al APSAlba si apoi as. Apulum d-ul Lungu si-a tras si el o asociatie de pescari ASOCIATIA PESCARILOR ALBA fiindca a vazut ca se pot face bani frumosi cu vanzarea de permise prin CHIOSCURI, iar anul trecut a vandut pemise prin CHISCURILE din Sebes, Abrud si Campeni, la pret de 10 lei plus pret ANPA.
Ca sa va dovedesc ca nu mint astazi m-am dus la un CHIOSC al discipolului lu Popescu si mi-am facut permis de pescuit pe 2012, cu toate ca nu am fost pus sa semnez nici o adeziune la APAlba. d-na de la CHIOSC mi-a incasat si eliberat o chitanta APAlba in valoare de 10 lei c/v cotizatie membru+tx.permis pescuit (fiind pensionar) fara sa primesc nici o legitimatie de membru. (chitanta are nr. 10 dar mi-a confirmat ca a facut cam 50 de chitante anul acesta pt APAlba)
La aceasta chitanta iam facut poza si am puso in Album foto (d-le Mister Fisherman te rog sa o pui aici pe acest topic MULTAM).
In jud. Alba suntem doua asociatii care am primit in administrare zone de pescuit si care avem cotizatii anuale rezonabile (Scobarul 35,25.20 lei/an) suntem concurati de CHIOSCURILE lui Popescu si a discipolilor lui exemplu Lungu care nu au cotizatie de membru ci numai taxa eliberare, donatie sau cotizatie membru fara carnet de membru si doriti sa devenim performanti, sa populam apele cu peste, sa eradicam braconajul, sa punem panouri pe ape, sa igienizam dupa pescari iar pescarii incurajeaza aceste CHIOSCURI si merg dupa permise la ei ca dehh nu dau 20 lei/an, numai 10 lei/an pensionarii sau 65 lei/an inloc de 40lei/an pentru angajati, sau mai aveti alternativa direct ANPA care sigur va indeplineste TOATE DORINTELE populari excesive, eradicarea braconajului, igienizarea dupa ce voi plecati de la pescuit, va tine berea la rece si va baga si momeala in carlig la care va e scarba de rame, viermi sau coropisnite, mai mult va baga si pestele in juvelnic sa nu va miroase mana a peste :D :D :P :P :respekt: :censored:
Scuzeeee dar ma-am cam infierbantat :D
CU STIMA :!: FIR INTINS :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zece lei contra 30 lei. Al dracului capitalismul ăsata. :D :D :D :D Ce ați făcut cu ăia 30 de lei care i-ați încasat anul trecut? I-ați băgat în populări sau în jeb?
Băi, gură spartă. Nu te mai aprinde că s-ar putea să crape ceva în tine. Vezi că o să primești o notificare să intri în legalitate, așa cum a primit și AJVPS Alba sau o să te trezești amintire. Nu ți-e așa un pic rușine să clamezi binele pescarilor fără să faci nimic? Măcar ți-au ajuns de țigări banii de anul trecut pe care i-ai încasat de la pescari? Ăia 30 de lei luați, unde au ajuns? Hai sictir!.
Dă un telefon la ANPA și întreabă dacă te poți șterge la buci cu autorizația aia.
PS Pentru cei care au lipsit de la claca organizată de ANPA pentru vizarea autorizațiilor care acum trebuie aruncate, au pierdut un spectacol grozav. Toți fomiștii din pescuitul sportiv țipau la președintele ANPA să nu mai dea inspectorii permise ci doar ei. M-am distrat pe cinste. Bineînțeles când le-am spus că rămân cu degetul în gură, au crezut că glumesc.

PPS cezar ch, ce mai faci? Bine, sănătos? :lol: :lol: :lol: :lol: Hai, arată-ți talentul de doctor în drept și explică-le la fomiștii ăștia cum e cu deciziile Înaltei Curți de Casație și Justiție. Și ce pot face cu cartoanele ANPA pe care probabil le-au înrămat. :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 16:38

Chestia aia cu igienizarea după pescari este totală. Vă scoate în evidență calitățile de vidanjori. Apropo, braconierii cum îi prindeți? Cu arcanul sau cu arbaleta? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS După ce asociația voastră de trei (zeci) lei își va da obștescul sfârșit, îți sugerez să deschizi o expoziție foto cu chitanțele pe care le imortalizezi. Ca să fie o expoziție comică să-ți pozezi și mecla și să o pui alături. O să fie poza anului. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Mar 2012, 16:41

apsalba scrie:Chestia aia cu igienizarea după pescari este totală. Vă scoate în evidență calitățile de vidanjori. Apropo, braconierii cum îi prindeți? Cu arcanul sau cu arbaleta? :lol: :lol: :lol: :lol:
PS După ce asociația voastră de trei (zeci) lei își va da obștescul sfârșit, îți sugerez să deschizi o expoziție foto cu chitanțele pe care le imortalizezi. Ca să fie o expoziție comică să-ți pozezi și mecla și să o pui alături. O să fie poza anului. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar tu ce faci cu braconierii ? Cum ii prinzi? Le pui capcane cu cascaval sau nuci? :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 16:44

Nu mi-am propus să mă lupt cu ei. Eu am alte metode de a scăpa de ei. Le las plăcerea AJVPS-eilor și fomiștilor să se ocupe de asta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Mar 2012, 16:52

avand in vedere ceea ce s-a scris aici:

http://www.rapitori.ro/forum/atentie-t18644.html

ar fi bine ca moderatorii sau administratorul site-ului sa ia atitudine ... pentru ca in cazul in care toata lumea si-ar slobozi gura asemeni personajului intitulat apsalba forumul ar deveni unul de injuraturi !

daca nu se ia atitudine atunci rog sa nu se mai atraga atentia altor utilizatori (printre care si eu) atunci cand folosesc anumite cuvinte sau expresii ... multumesc

ps : si aici nu exista nici o regula care sa impiedice (sau sa tina in frau) mincinosii ... adica pana cand trebuie acceptate debitarile lui apsalba? ... sau da bine la trafic?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 16 Mar 2012, 16:56

apsalba scrie:Nu mi-am propus să mă lupt cu ei. Eu am alte metode de a scăpa de ei. Le las plăcerea AJVPS-eilor și fomiștilor să se ocupe de asta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai pescarilor vrei sa le impui C&R si pe braconieri ii lasi altora? :roll:

ps: cine sunt fomistii astia de care tot pomenesti? e vorba de cei care te acuza ca incasezi bani de la fraieri? :lol:

oricum, tineam de mult sa'ti spun ca-ti sta bine in dungi. :lol:
Imagine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mar 2012, 17:07

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi că ăia la care te gândești tu, au dungile pe verticală. :lol: :lol: :lol: :lol:
Păi, ăia care mă acuză că luăm bani de la fraieri, iau mai mult decât noi. Nu vezi că ceva nu se leagă? Să nu mai dăm noi ieftin ca să dea ei mai scump! Pațachinele astea sunt niște cameleoni, care, după ce au văzut că ce se construise la noi era ceva sănătos, au făcut totul pentru a distruge un lucru bine făcut. Le promit eu că vor vedea ce înseamnă să faci performanță. Într-un an nu o să mai aibă un singur membru, în afara membrilor de familie. Să vezi cum dau în gută când voi scoate pe piață pista de competiție (și agrement) a clubului. Numai pentru membri clubului. La zece lei cotizație. Și 100 lei/zi pentru nemembri. :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Mar 2012, 17:18

In voclabularul tau exista trecut sau prezent … pentru ca de cate ori vorbesti ne spui doar ce vei face TU si cum vei realiza TU nu stiu ce minuni si gargauni iti trec prin cap …

Esti doar un rahat de 2 bani care minte de rupe, un hot care nu stie cum sa insele lumea si din ce am vazut tot mai multa lume intelege chestia asta si isi baga picioarele in toate planurile tale marete ...

Vei mai continua mult timp sa ne minti? Daca pentru federatie (adica pentru tine) nu prezinta nici o importanta fraierii ca noi atunci ce naiba intri aici sa bruiezi intr-una peisajul ... dispari pe forumul ala de pe site-ul tau de 2 bani si acolo macar nu e nimeni care sa te contrazica!!!
:censored:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns