Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de Zamfi » 15 Mar 2012, 17:25

Tu care ești un dobitoc (vezi aluzia la nea bolnavule)
Era parca vorba ca nu se vor mai accepta injurii pe acest forum! Acesta se vrea un semnal! Primul si singurul din partea mea.

PS Federația va impune pescuitul C&R la nivel național. Și regula se va respecta. Să vedem cine se opune!
De exemplu eu! Ca simplu pescar ! Nesportiv daca vrei! Eu revendic dreptul la o ciorba de peste facuta seara pe malul Dunarii din pestele prins de mine! Si pentru acest drept sunt dispus sa ma lupt cu oricine!Si nu prea agreez carnea de peste!Dar aici discutam despre o idee... Doar pentru ca ideea de C&R trebuie sa vina din fiecare pescar la un moment dat...Din cultura,din ce vrei tu ,dar NU din obligatie! Deoarece asa ceva nu se va putea impune pe apele nationale mai devreme de anul 2500! Chiar daca o sa reprezinti Federatia Mondiala Internationala (ce joc de cuvinte aici :lol: ) ,adica F.M.I., de pescuit ! :twisted: Parerea mea!

Scuze de off-topic ,dar m-a prins intr-o pasa proasta! :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 15 Mar 2012, 18:06

Am primit raspunsul la o silocitare catre PF. Iaca raspunsul:
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14885
E clar, fara anpa nu e PG! Mai mult, trebe vorbit la toate judetele
RX6 & Daiwa SS owner!

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 15 Mar 2012, 18:09

si daca tot am mai citit in urma...
Cand ziceam sa se rupa pesuitul recreeativ de cel sportiv.... Acu sa vezi balamuc!
RX6 & Daiwa SS owner!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Mar 2012, 18:50

anem scrie:
apsalba scrie:[...................]
PS Federația va impune pescuitul C&R la nivel național. Și regula se va respecta. Să vedem cine se opune!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
Asta sigur se opune.gif
Asta sigur se opune.gif (9.61 KiB) Vizualizat de 1075 ori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2012, 20:52

apsalba scrie:Ai reținut corect, poate. Dar din legea asta trebuie să iei tot.
Ia uite ce scrie mai jos:
Art. 25
(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot stabili ca regulă practicarea pescuitului recreativ/sportiv cu eliberarea capturilor, în zona lor de competenţă.
Vezi că și unii și alții pot. Cine crezi că poate mai mult?

Tu fa c@r pe apele pe care le ai in administrare.Nu-ti mai bate capul pentru ce nu ai si nu vei avea in veci :D :D :D

Mai bine spune-ne in ce stadiu e proiectul Orastie?Aveti pesti in gropile acelea proaspat sapate?Ati facut digul ala,dupa cum zicea proiectul ??

Arata-ne dotarea standard pe care o oferi celor inscrisi in Clubul Cetate,precum si posibilitatile pistei de concurs unde se pot antrena??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 15 Mar 2012, 21:38

apsalba scrie: PS Federația va impune pescuitul C&R la nivel național. Și regula se va respecta. Să vedem cine se opune!
De acord..toti "pescarii sportivi" sa practice C&R, iar pescarii recreativi sa retina 5 kile - dreptul lor + inca 5 kile partea pescarilor sportivi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sa fim seriosi, "pescarii sportivi' stau mai mult pe lacuri amenajate pentru concursuri, nu merg 3-5 km pe garla sa prinda obleti si cate o mreana sau un scobar.
Puteti sa spuneti cand a fost ultimul concurs la oblete, clean .e.t.c, in afara de pastrav, pe o apa curgatoare sau pe o balta neamenajata, plina de stuf in care intrii pana la brau in mocirla ?
Astia sunt adevaratii pescari si nu cred ca vor sa fie considerati "sportivi".

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 15 Mar 2012, 22:22

apsalba scrie:Am depus deja actele pentru permise pentru membri clubului. Trebuie să le primesc. Oricum, mulțumesc pentru intenție.
Primesti pe dracu permise. Toate as. tale au datorii la bugetul de stat si nu au autorizatie depescuit. Esti aerian, si mai si sustii. Ai restante de anul trecut. Ai luat banii si nu ai dat permise. La buget nu ai dat banii , desi i-ai luat de la pescari, pe care i-ai fraierit. Esti ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Mar 2012, 23:31

neica nimeni scrie: Federația va impune pescuitul C&R la nivel național. Și regula se va respecta. Să vedem cine se opune!
:lol: :lol: :lol:

Bai mascariciule , de cand a ajuns federatia fantoma adminstratorul resursei acvatice vii ca sa impuna reguli in pescuitul recreativ ? :lol: :lol:

Creierul tau bolnav nu poate face diferenta intre sport si hobby , si este normal asta ,deoarece nivelul tau intelectual este unul foarte redus . :lol: :lol: :lol:

Mitocania , aroganta si tupeul acestui escroc au intrecut orice limita ,
Acest mascarici flausat ,a ajuns sa isi aroge competente asupra resursei acvatice vii , si mai grav , impune cu de la sine putere . contrar legii ,logicii si bunului-simț , conditiile de pescuit in apele publice ( vezi aberanta idee cu C&R la nivel national )
Toate astea, doar pentru a justifica existeta unei alte aberatii numita frps si pentu a putea escroca "legal" miile de pescari care n-au nici o treaba cu pescuitul competitional .
Platim taxa de permis tocmai pentru a avea acces la resursele acvatice vii , pentru a putea captura si retine cantitatea de 5 kg impusa de lege .
Nicaieri in lume pescuitul nu este considerat sport, tocmai datorita faptului ca este un mijloc de subzistenta care impune sacrificarea animalului capturat . La fel se intampla si cu vanatoarea .
Numai la noi se gaseste un mascarici flausat sa transforme pescuitul din hobby in sport :lol:

Vreau sa vad si eu ,cati pescari va reusi sa convinga sa-i devina membri ,o asociatie care impune pe apele sale pescuitul in sistem C&R :D
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 16 Mar 2012, 06:49

personal sunt de acord cu c&r obligatoriu pe apele publice ca masura temporara de refacere a res acv vii pt 3-5 ani. Asta fara a avea legatura cu trecerea "on the dark side". Mentionez ca oricum sunt pescar recreeativ!
RX6 & Daiwa SS owner!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mar 2012, 07:04

Si eu. Mai ramine,insa sa explicati aceasta masura pescarilot profesionisti,care din asta traiesc.
Poate daca ii amenintam, cu persona non grata ,se vor supune :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns