Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Fane a scris
vor fi primii care vor ridica osanale.
Io o sa fiu primul.
De fapt sint primul care ti-a scris o epopee ,in doua parti.
Din pacate a fost stearsa'din greseala'o parte,si ce sa salvat e incuiata.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Tavi
- veteran

rcorbu scrie:Din reactiile pe care le vad referitor la FANE vad ca sunteti foarte agitati, va e frica ca o sa reuseasca cumva ?
Nici mie nu-mi plac unele din ideile dansului, dar se poate discuta pe baza de argumente, civilizat.
Dar voi sunteti tari in vorbe doar cand va luati de neasociati, cand apare unul care are disponibilitatea de a merge pe la ministere, ANPA , etc se vede ca va cam tremura chilotii de frica ca acesta ar putea sa reuseasca.
Acest om incearca sa-si puna ideile in practica, bune , rele, dar incearca.
Pana acum am citit doar injuraturi nici unul din voi nu a venit cu observatii pertinente.
In loc sa bateti tastele degeaba, daca considerati ca aveti dreptate, incepeti si voi sa mergeti la ANPA, e.t.c.
Incep sa cred ca FANE va cam strica ploile cu asociatiile voastre si va lasa fara paralele, caci daca nu l-ati considera un pericol nu s-ar umple atatea pagini cu injuraturi.
Eu declar acest mesaj postarea anului.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
apsalba
- veteran

-
Tavi
- veteran

Nea Fane, e cafeaua prea concentrata in dimineata asta? Ca te vad cam emotionat. Sau e din cauza ca a aparut in sfarsit cineva care te apreciaza?
Musca 13
-
MuskMd
- veteran

emotionant la lacrimi.
apsalba scrie:Pe lângă tâmpeniile voastre, a apărut și părerea uni om lucid.
Acum sunteti 2 . Propun sa va mutati impreuna si sa legiferati chestia asta .
mult succes!
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Tavi
- veteran

Sau s-o declare sport si sa faca o federatie?
Musca 13
-
rcorbu
- veteran

Este greu sa schimbi mentalitatea de "sa moara capra vecinului", a multora dintre noi.
Mai schimabati site-ul si veti vedea ca sunt multi, in alte domenii, care cauta sa imbunatateasca ceea ce au si nu sa regreseze.
Oamenii se contrazic dar cu motive cel putin explicate.
De mistocareli e plina lumea, si cel mai bun lucru ca sa distrugi un lucru este sa faci misto.
Oricum toti cei cu un vocabular colorat s-au dovedit pana la urma a fi in staful unei asociatii pe care ii deranjeaza faptul ca cineva ar putea sa pescuiasca fara sa le plateasca lor sau cat ar dorii ei.
Iar cine chiar este pescar si doreste sa pescuiasca, s-a vazut clar ca vrea un sistem cat mai facil cu putinta, pentru a se bucura de o iesire in natura.
-
Tavi
- veteran

Nene rcorbu, matale esti bine intentionat dar cred ca iti lipsesc oaresce informatii
Cine vrea sa distruga? Cine vrea sa moara capra vecinului? Cine a dat in judecata si caprele si vecinii? Cine trimite notificari i stanga si-n dreapta si a dorit dizolve LRS, o entitate care se ocupa strict cu organizarea de concursuri de pescuit , n-are nicio treaba cu permisele? Cine a creat FNPSR - federatia nationala a chioscurilor de vandut permise? Cine a beneficiat de banii stransi atunci de la pescarii din toata tara? Cine abureste lumea de ani de zile cu promisiuni si nu face nimic altceva decat sa incerce in continuare sa vanda permise la suprapret si sa elimine orice concurenta in pescuit pentru a ramane singurul care organizeaza concursuri si vinde permise? Sunt multe intrebari dar e un singur raspuns. Ghici ghicitoarea mea...
Musca 13
-
Michael
- Moderator

din repect pentru cei cu adevarat interesati de subiect, va rog sa mentineti discutia on-topic, in limitele decentei...altfel voi considera subiectul epuizat si-l voi inchide.
multumesc.
-
apsalba
- veteran

Tavi,
editat de moderator Am postat de nenumărate ori următorul text din Legea sportului:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii,
o singura federatie sportiva nationala.
Deci de unde vine monopolul? Dacă voi care aveți pretenții de pescari sportivi, timp de 22 de ani v-ați dovedit impotența de a organiza singurul for legal de reprezentare al pescuitului sportiv,
editat de moderator. Cum dracu nu v-a venit ideea? Sau mai simplu,
editat de moderator, dușmanul pescuitului sportiv din România. Vezi că pe
http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... 225#p52225 Petru Diaconița a postat un document zdrobitor.
Moderare --> domnule apsalba, va rog sa va abtineti in a provoca la scandal, multumesc.