Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 16:57

PPS cezar ch,
Degetul ala mic care iti spune ceva, nu-i bun decat de scobit in nas sau in fund. Spor la treaba! :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Mar 2012, 18:05

apsalba scrie:Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursul inaintat de ANPA in dosarul 148/57/2011 prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat si a obtinut desfiintarea Registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi ca fiind intocmit cu incalcarea legii. Nu ar strica sa vedeti solutia, atunci cand va fi postata. Unii ar putea constata ca autorizatiile date de ANPA sunt prea groase pentru a fi folosite ca hartie igienica. Astept cu interes sa vad solutia. CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva. Apropo, maine sunt la MADR pentru a discuta noul proiect de ordin de ministru pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv. Voi, bine, sanatosi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS S-ar putea spune ca unii au facut si fac in continuare spalare de bani. O sa vedem cine! :D :D :D

Acu eu sunt mai Gica Contra, da sper sa nu scapam de Dracu si sa dam de Tac-su !! :mrgreen: :mrgreen:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 13 Mar 2012, 18:11

apsalba scrie:PPS cezar ch,
Degetul ala mic care iti spune ceva, nu-i bun decat de scobit in nas sau in fund. Spor la treaba! :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mersi ! Mai ales ca dupa trebusoara aia cu scobitul, am intentia sa-ţi trec degetul ăla pe sub mustaţă. Ştiu că au mai făcut-o şi alţii, poate te-ai obişnuit, dar...eu tot încerc ! :D :D :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 18:12

vezi ca ai mustata mai mare ca a mea! :lol: :lol: :lol: :lol:

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 13 Mar 2012, 18:14

apsalba scrie:Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursul inaintat de ANPA in dosarul 148/57/2011 prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat si a obtinut desfiintarea Registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi ca fiind intocmit cu incalcarea legii. Nu ar strica sa vedeti solutia, atunci cand va fi postata. Unii ar putea constata ca autorizatiile date de ANPA sunt prea groase pentru a fi folosite ca hartie igienica. Astept cu interes sa vad solutia. CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva. Apropo, maine sunt la MADR pentru a discuta noul proiect de ordin de ministru pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv. Voi, bine, sanatosi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS S-ar putea spune ca unii au facut si fac in continuare spalare de bani. O sa vedem cine! :D :D :D
Noi am fost deja la discuţii, AGVPS-ul la fel...
Poţi merge şi tu, nici o problemă... au nevoie şi cei de la ANPA de nişte momente mai vesele.
:D :D :D

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 13 Mar 2012, 18:15

apsalba scrie:vezi ca ai mustata mai mare ca a mea! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pană şi la mustaţă eşti pe locul 2...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 18:25

Asta e. N Nu poti sa fi tot timpul primul.
cezar.ch scrie:

Noi am fost deja la discuţii, AGVPS-ul la fel...
Poţi merge şi tu, nici o problemă... au nevoie şi cei de la ANPA de nişte momente mai vesele.
:D :D :D
Vezi ca vorbim de lucruri diferite. Claca respectiva e de domeniul trecutului. Si inainte de acea discutie, eu am fost la discutii la MADR, tot pe teme de legislatie.
Dar apropo, ce zici daca recursul ANPA va fi respins? In cat timp iti iei CIS-ul? Iti dau un sfat; renunta la activitatile de arbitraj. Nu esti autorizat pentru asa ceva.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 19:02

apsalba scrie: CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva.
Nu are.
http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... Ardeal.xls
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:12

Tavi,
Cluburile sportive se autorizeaza de ANST. Si se inscriu in registrul sportiv, acolo unde vor trebuie sa se inscrie toate chioscurile astea de vandut permise.
http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv ... -alba.html
Poz. 89. Vezi ca gasesti si nr.de autorizatie! Autorizatiile date de ANPA trece-le capitolul amintiri.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:22

Registrul de evidenta a fost desfiintat, ca urmare numai asociatiile de pescari sportivi autorizate ca structuri sportive pot fi inscrise in Registru si beneficia, de sa zic asa, de zone de pescuit sportiv. Chestia e ca vor beneficia gratis, fara taxe si mai stiu eu ce. Dreptul de a practica pescuitul sportiv este un drept garantat de stat, nu taxat de cotete de vandut permise. Chestia e ca asociatiile ramase vor trebui sa faca ce spune art. 25(1) din OUG 23/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.
PS M-am distrat copios cand presedintele ANPA mi-a spus ca fomistii aia de la Alba m-au reclamat la ministru ca eliberez permise. :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns