Degetul ala mic care iti spune ceva, nu-i bun decat de scobit in nas sau in fund. Spor la treaba!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursul inaintat de ANPA in dosarul 148/57/2011 prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat si a obtinut desfiintarea Registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi ca fiind intocmit cu incalcarea legii. Nu ar strica sa vedeti solutia, atunci cand va fi postata. Unii ar putea constata ca autorizatiile date de ANPA sunt prea groase pentru a fi folosite ca hartie igienica. Astept cu interes sa vad solutia. CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva. Apropo, maine sunt la MADR pentru a discuta noul proiect de ordin de ministru pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv. Voi, bine, sanatosi?![]()
![]()
![]()
PS S-ar putea spune ca unii au facut si fac in continuare spalare de bani. O sa vedem cine!![]()
![]()
Mersi ! Mai ales ca dupa trebusoara aia cu scobitul, am intentia sa-ţi trec degetul ăla pe sub mustaţă. Ştiu că au mai făcut-o şi alţii, poate te-ai obişnuit, dar...eu tot încerc !apsalba scrie:PPS cezar ch,
Degetul ala mic care iti spune ceva, nu-i bun decat de scobit in nas sau in fund. Spor la treaba!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Noi am fost deja la discuţii, AGVPS-ul la fel...apsalba scrie:Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursul inaintat de ANPA in dosarul 148/57/2011 prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat si a obtinut desfiintarea Registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi ca fiind intocmit cu incalcarea legii. Nu ar strica sa vedeti solutia, atunci cand va fi postata. Unii ar putea constata ca autorizatiile date de ANPA sunt prea groase pentru a fi folosite ca hartie igienica. Astept cu interes sa vad solutia. CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva. Apropo, maine sunt la MADR pentru a discuta noul proiect de ordin de ministru pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv. Voi, bine, sanatosi?![]()
![]()
![]()
PS S-ar putea spune ca unii au facut si fac in continuare spalare de bani. O sa vedem cine!![]()
![]()
Pană şi la mustaţă eşti pe locul 2...apsalba scrie:vezi ca ai mustata mai mare ca a mea!![]()
![]()
![]()
Vezi ca vorbim de lucruri diferite. Claca respectiva e de domeniul trecutului. Si inainte de acea discutie, eu am fost la discutii la MADR, tot pe teme de legislatie.cezar.ch scrie:Noi am fost deja la discuţii, AGVPS-ul la fel...apsalba scrie:Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat recursul inaintat de ANPA in dosarul 148/57/2011 prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat si a obtinut desfiintarea Registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi ca fiind intocmit cu incalcarea legii. Nu ar strica sa vedeti solutia, atunci cand va fi postata. Unii ar putea constata ca autorizatiile date de ANPA sunt prea groase pentru a fi folosite ca hartie igienica. Astept cu interes sa vad solutia. CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva. Apropo, maine sunt la MADR pentru a discuta noul proiect de ordin de ministru pentru practicarea pescuitului recreativ sportiv. Voi, bine, sanatosi?![]()
![]()
![]()
![]()
Poţi merge şi tu, nici o problemă... au nevoie şi cei de la ANPA de nişte momente mai vesele.
![]()
![]()
Nu are.apsalba scrie: CS Cetate Alba Iulia are autorizatie de pescuit sportiv si este dintre putinele structuri asociative care au asa ceva.