Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Mar 2012, 20:31

Stefan Popescu a scris
Intentia noastra este sa introducem C&R pe toate apele publice.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D as vrea sa o vad si pe asta..

Anul trecut,saumai bine, te jurai ca o stirpesti greblarii.Inclusiv p-aia care dau la stilul 'finesse'..Era cu prilejul delimitarii zonelor de pescuit cu nus ce tablite..cautai voluntari sa le planteze..Mai era si proiectul ala cu populari cu lostrite.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Asa de multe am vazut din toate astea,ca ma umfal risul..

A si vezi sa-l anunti si pe Gerula ca iar vrei sa fii chiosc de permise...ar fi prea crud sa lasi in ignoranta biata creatura care te-a gazduit in pestera ei goala si sinistra..Nu ca nu te-ai fi incadarat in peisaj :D :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 20:34

apsalba scrie:Tavi,
Pentru ce imi trebuie autorizatie ANPA?
Ia uite aici:
L.69/2000
Art. 82
Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice au dreptul de folosinta gratuita si prioritara a luciului de apa pentru activitatea de pregatire si competitionala.
Intentia noastra este sa introducem C&R pe toate apele publice. Sa vezi atunci injuraturi de la fomisti!
E unul Titel pe la APS Scobarul, injurat serios pe acest form pentru ca a postat o poza cu un sirag de somni pe sfoara, ca sa dovedeasca ce mare pescar sportiv este el. Ala bun de gura care nu are loc de mine. Nici nu va avea si de acum incolo. :lol: :lol: :lol: :lol:

1. Accesul la luciu de apa nu inseamn accesul la RAV, adica resursa acvatica vie, adica nu-ti da dreptul sa pescuiesti. Dreptul asta ti-l da MADR prin ANPA nu ANST si nici legea sportului...
2. FRPS si cluburile componente nu detin baze sportive NAUTICE.
Dar Nea Fane, nu-ti insulta singur inteligenta...
Io stiu ca matale te adresezi pescarilor neinformati si-i escrochezi de ani de zile luandu-le bani si facandu-i membri si neoferindu-le absolut nimic in schimb. Puteau la fel de bine sa ia permisul direct de la ANPA daca stiau cum, si nu-ti mai dadea matale 10 lei. Dar matale ce mai vindeai daca ei stiau asta?
Dar dupa cum vezi, pe aici pe internet legile sunt la doua clickuri distanta ...
Deci aburelile cu CIS= autorizatie de pescuit, inregistrarea denumirii de federatiei la OSIM si accesul la luciu de apa nautic = pescuit ...poate tin si or fi eficiente pe alt canal de comunicare, nu aici.
Aici pici de fazan cu texte de-astea...Deci ai gresit publicul tinta ca sa zic asa.
Eu zic sa tii discursurile astea pe la balciuri unde nu exita internet sau semnal GSM, mai sunt si localitati neelectrificate...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 20:47

Ideea este sa ia permisul de la peco, posta, etc. Atunci se elimina orice suspiciune. Eu niciodata nu am beneficiat de banii pescarilor, ci altii, care prinsi cu ocaua mica si dati afara de la asociatie, ghici ce au facut? Si-au facut asociatii. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si mai si clameaza ce mult tin ei la pescari. Niste excroci, care cred ca daca dau cu cacao in unul care le-a platit salarii si acum se dau mari aparatori ai pescarilor sportivi, cred in prostia lor ca o sa li se faca statuie. :lol: :lol: :lol: Pe criza asta vor fi dati direct cu var. :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 20:57

Ideea este ca organizatiile create de tine nu au facut altceva decat sa ia banii pescarilor degeaba si sa dea in judecata pe toata lumea. Alte "realizari" nu ai...a pardon, o plasa cu cis-uri, statute si regulamente.
Mai nou vinzi permise cu incalcarea legii. Ai festelit-o de data asta....
Si faptul ca incerci sa ne aburesti ca CIS-ul iti dadea dreptul sa vinzi permise cu adaos de 10 lei ne arata ca nu esti tocmai strain de banii aia...
Ia spune, anul asta cu cat zici ca le dai? Cu 1 leu?
Adica faci escrocheria mai usor de inghitit?
Slab negociator, tocmai ti-ai scazut pretul cu 90% din prima...ti-e cam frica asa-i? :headbash:
Desi acum ca s-a cam dat in vileag escrocheria de anul trecut ma cam indoiesc ca iti va mai da ANPA permise. :twisted:
Banuiesc ca urmeaza o reducere seriosa de pret si la cursurile de arbitrii, ca si alea sunt facute cand nu aveai CIS, alta manareala... :D
Noroc cu sponsorul generos. :lol:
Eu zic sa tii cu dintii de banutii pe care-i mai ai, imi e teama ca s-ar putea de data asta chiar sa ai nevoie de avocat, unu bun si scump.
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Mar 2012, 20:58

apsalba scrie:Ideea este sa ia permisul de la peco, posta, etc. Atunci se elimina orice suspiciune. Eu niciodata nu am beneficiat de banii pescarilor, ci altii, care prinsi cu ocaua mica si dati afara de la asociatie, ghici ce au facut? Si-au facut asociatii. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si mai si clameaza ce mult tin ei la pescari. Niste excroci, care cred ca daca dau cu cacao in unul care le-a platit salarii si acum se dau mari aparatori ai pescarilor sportivi, cred in prostia lor ca o sa li se faca statuie. :lol: :lol: :lol: Pe criza asta vor fi dati direct cu var. :lol: :lol: :lol:
:lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol: :lol: ....daaa "si-au facut asociatii"!!!....ce asociatii :o ...APS-Alba,FNSPR,C.S.Cetate....FRPS :wallbash: :wallbash: :wallbash:

p.s. Fanee,esti de coma :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Mar 2012, 21:06

Ditamai presedintele sa nu faca diferenta dintre resursa acvatica vie,si luciul de apa..Poi nu ma mir ca interpreteaza legile cum le interpreteaza..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Mar 2012, 21:09

Tavi a scris
Banuiesc ca urmeaza o reducere seriosa de pret si la cursurile de arbitrii, ca si alea sunt facute cand nu aveai CIS, alta manareala...

Iote,cind nu ne contram,sintem pe aceeasi lungime de unda :D

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 21:20

Datorita lui nea Fane, mai face chiar si el fapte bune :D
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Mar 2012, 21:49

:D :D :D :D

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Mar 2012, 21:51

apsalba scrie: Intentia noastra este sa introducem C&R pe toate apele publice. Sa vezi atunci injuraturi de la fomisti!
Nici chiar asa, parca as mai manca din cand in cand cate un scobarel sau o mrenuta, 5 kg e de ajuns, cine se respecta stie limita.

Dar puteti sa incepeti prin a desfiinta asociatiile astea meseriase care vor sa monopolizeze distributia de permise doar pentru a jumulii de bani pe toti care vor sa se simta bine cateva zile la pescuit.
Si cum ziceati ca vreti ca sa fie distribuite permisele, pe piata libera ?

Scrie răspuns