Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Permis pescuit 2012!
'tentiuneee,'tentiuneeee......
Din ordinul Inaltului Presedinte al Tuturor Pescarilor din Romania,se dispune,cu executare imediata si obligatorie,urmatoarele
-desfiintarea A.N.P.A.
-trecerea pescuitului de toate felurile,de sub tutela M,A.D.R.,sub tutela A.N.S.T.
-desfiintarea oricarei asociatii,club sau liga care nu saruta inelul Inaltului Presedinte,si nu se inscrie in Federatie..
Orice persoana sau institutie care se opune acestei stari de fapt va fi automat numaita,prin ordin prezidential,..persona non grata
P.S.1Federatia organizeaza curs de antrenori specializati pentru pescarii profesionisti la disciplinele,'electricieni','intins setca"si 'prostovol'Mai multe amanunte pe sit-ul Federatiei.Pentru comentarii inscrieti-va cu cel putin 3 zile inainte,serverul este supraincarcat.
P.S.2Deasemenea,Federatia organizeaza licitatie pblica in scopul achizitionarii unei masini de pompieri,precum si a unui spital de campanie mobil,cu tot cu personalul aferent.Si asta urgent ,deoarece Campionatul National.este pe punctul sa inceapa,si nimeni si nimic nu il mai poate opri..
Sincere regrete domnului Andrei Vladeanu.Nu a supravietuit anatemizarii cu persona non grata.Aviz ereticilor...
Din ordinul Inaltului Presedinte al Tuturor Pescarilor din Romania,se dispune,cu executare imediata si obligatorie,urmatoarele
-desfiintarea A.N.P.A.
-trecerea pescuitului de toate felurile,de sub tutela M,A.D.R.,sub tutela A.N.S.T.
-desfiintarea oricarei asociatii,club sau liga care nu saruta inelul Inaltului Presedinte,si nu se inscrie in Federatie..
Orice persoana sau institutie care se opune acestei stari de fapt va fi automat numaita,prin ordin prezidential,..persona non grata
P.S.1Federatia organizeaza curs de antrenori specializati pentru pescarii profesionisti la disciplinele,'electricieni','intins setca"si 'prostovol'Mai multe amanunte pe sit-ul Federatiei.Pentru comentarii inscrieti-va cu cel putin 3 zile inainte,serverul este supraincarcat.
P.S.2Deasemenea,Federatia organizeaza licitatie pblica in scopul achizitionarii unei masini de pompieri,precum si a unui spital de campanie mobil,cu tot cu personalul aferent.Si asta urgent ,deoarece Campionatul National.este pe punctul sa inceapa,si nimeni si nimic nu il mai poate opri..
Sincere regrete domnului Andrei Vladeanu.Nu a supravietuit anatemizarii cu persona non grata.Aviz ereticilor...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Vezi sa ceri langa taxa de permise si taxa de CIS si aia de CIPS FIPS si taxa de mediu si ecologizare plus eventuale donatii

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Nu esti de acord cu C&R?semlecangheorghe scrie:Federatia va introduce sistemul c&r,pe toate apele din Romania.
Care va pune naiba sa duce-ti o coada de peste acasa,va paste persona non grata![]()
![]()
![]()
Depinde ce intelegi prin asta.C@R,presupune eliberarea capturilor,dar nu in totalitate.Pot retine pentru consum propriu 5kg de partida.Dar eu fiind mai gingas,retin cam odata la 4-5partide.Asta daca nu vine soacra-mea in vizita.Daca e asa,nu am nimic impotriva.
Daca prin c@r,intelegi eliberarea tuturor capturilor,nu sint de acord,pentru ca imi place pestele.Si ca stii,retin numai salau si somn,in rest nu ma intereseaza.Si nu toata lumea poate impartasii nobilele idealuri'no kill',care devin grotesti in contextul in care alte cauze decimeaza pestii in ritm exponential..
.
.
Cainele moare de drumul lung si prostul de grija altuia!Mister Fisherman scrie:Vezi sa ceri langa taxa de permise si taxa de CIS si aia de CIPS FIPS si taxa de mediu si ecologizare plus eventuale donatii![]()
![]()
Proverb romanesc

- semlecangheorghe
- veteran
Du brae patefonul ala la reparat, ca s-a blocat acul pe aceeasi replica rasuflata..
.
.
Te inseli. Nu o sa retii nimic. daca soacra vrea papa, mergi la Kaufland. Ia citeste ce scrie aici:semlecangheorghe scrie:apsalba scrie:Nu esti de acord cu C&R?semlecangheorghe scrie:Federatia va introduce sistemul c&r,pe toate apele din Romania.
Care va pune naiba sa duce-ti o coada de peste acasa,va paste persona non grata![]()
![]()
![]()
Depinde ce intelegi prin asta.C@R,presupune eliberarea capturilor,dar nu in totalitate.Pot retine pentru consum propriu 5kg de partida.Dar eu fiind mai gingas,retin cam odata la 4-5partide.Asta daca nu vine soacra-mea in vizita.Daca e asa,nu am nimic impotriva.
Daca prin c@r,intelegi eliberarea tuturor capturilor,nu sint de acord,pentru ca imi place pestele.Si ca stii,retin numai salau si somn,in rest nu ma intereseaza.Si nu toata lumea poate impartasii nobilele idealuri'no kill',care devin grotesti in contextul in care alte cauze decimeaza pestii in ritm exponential..
Art. 23
...................................................................
(5) Activitatea de pescuit recreativ/sportiv se practică în cadrul fiecărei asociaţii în baza regulamentului propriu stabilit în acest sens.
Avand in vedere ca numai asociatiile sportive sunt luate in evidenta, vor trebui ca in regulamente sa aiba cuprins fatul ca pescuitul se practica C&R. Doar suntem pescari sportivi, nu fomisti!

gheorghe, tot esti tu tamplar. Ai ocazia sa te policalifici. Vezi ca se dau permise de pescuit somercial. Poti sa-ti satisfaci si soacra si faci si tu un ban cinstit.

Acum se vor vedea adevaratii tarabagii.
- semlecangheorghe
- veteran
fanele draga,inteleg ca sederea in pestera de sihastru a lui Gerula,ti-a afectat simturile.Caci altfel nu imi explic cum poti sa imi spui,ca regulamentul propriu al unei asociatii,pe ape publice,poate anula un drept pe care legea mi-l ofera...cele 5kg.Din care nu iau nici atit..
Daca asociatia are apa ei proprie,atunci,da,poate face ce regulament vrea..
Dar hai sa zicem,ca se aplica legea cum zici tu..Inseamna ca toti recreativii elibereaza tot ce prind,iar profesionistii baga la sac.Bun.Atunci o gramada vor trece pe sistemul'profesional".Stim din experienta celor din Vilcea ce inseamna acest lucru...
Crezi ca afci un bine,pescuitului si pestilor daca sustii enormitatea de mai sus??
Chiar si un tupeist ca si tine nu ar avea tupeul sa zica ca da.
Daca asociatia are apa ei proprie,atunci,da,poate face ce regulament vrea..
Dar hai sa zicem,ca se aplica legea cum zici tu..Inseamna ca toti recreativii elibereaza tot ce prind,iar profesionistii baga la sac.Bun.Atunci o gramada vor trece pe sistemul'profesional".Stim din experienta celor din Vilcea ce inseamna acest lucru...
Crezi ca afci un bine,pescuitului si pestilor daca sustii enormitatea de mai sus??
Chiar si un tupeist ca si tine nu ar avea tupeul sa zica ca da.
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Si,genialule,daca maninc peste prins de mine nu sint fomist.Fomist esti tu ca bagi in buzunar si 10 lei dupa permise eliberate fraudulos
.
.
Mai, FFFF. Pai daca contractul de comodat este un fals, deci nesemnat de proprietar, adica soacra-ta, (care este proprietara pe Octavian Goga Nr. 7) se chiama ca tu ai facut un fals, iar tot ce ai infiintat (as., club, federatie) pe un comodat semnat in fals, se chiama ca sunt....spre desfintare, CUI fals, statut fals, sediu in ...aer, uz de fals, forma continuata etc., " ca nu ma pricep, eu de la tine am invatat."
S-a dus dracului sandramaua, te desfinteaza astia daca fac sesizare. Parca te-au chemat cu actele cei de la CRAP, te sfatuiesc sa nu te duci cu cele false.
Hai fugi repedeeeeee la SOACRAAAAAAAA, sa semnezeeeeeeee. Si daca nu vrea, ca sti ca stiu, ca nu avrut nici data trecuta.

S-a dus dracului sandramaua, te desfinteaza astia daca fac sesizare. Parca te-au chemat cu actele cei de la CRAP, te sfatuiesc sa nu te duci cu cele false.
Hai fugi repedeeeeee la SOACRAAAAAAAA, sa semnezeeeeeeee. Si daca nu vrea, ca sti ca stiu, ca nu avrut nici data trecuta.

- semlecangheorghe
- veteran
fanele ,daca nu semneaza soacra du-i un salau.Repede pina nu se instituie c@r.
.
.