Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de dan bobei » 15 Mar 2012, 00:08

Ok, astept, multumesc pentru raspunsul prompt. Carnetul actual este emis de Ajps Brasov, pe langa vizele lor mai am pe el vize la de Ajps Fagaras si Ajps Covasna, la ei nu a fost cazul sa schimbe permisul pentru a pune o stampila. La asta ma refeream.
PS: ar fi bine daca s-ar simplifica cumva, suntem 3 pana acum care vrem sa platim la Sibiu anul asta.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 15 Mar 2012, 00:53

dan bobei scrie: Carnetul actual este emis de Ajps Brasov, pe langa vizele lor mai am pe el vize la de Ajps Fagaras si Ajps Covasna, la ei nu a fost cazul sa schimbe permisul pentru a pune o stampila.
De fapt poate e posibil si asa si nu stiu eu, ... o sa vorbesc cu Alex ! Intre timp sfatul meu ramane acelasi, in cateva zile o sa fim in masura sa spunem mai multe daca reusim o varianta mai simpla !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Mar 2012, 05:48

dan bobei scrie:e nevoie de schimbarea carnetului de membru sau se poate viza carnetul actual? Tkx
Majoritatea carnetelor au o pagina care se cheama "Mutatii" sau asa ceva. iar cand am schimbat asociatia doar mi-au completat o rubrica din respectiva pagina! :)

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Mar 2012, 07:45

Bună dimineața fiilor. Luați un supliment lângă cafea:
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=
Să vă traduc. Registrul de evidență al asociațiilor de pescari sportivi nu mai există. Se face alt registru în care se inscriu doar asociațiile de pescari sportivi care au calitatea de structură sportivă. Poftă bună. Conform OM 15/2011, doar asociațiile înscrise în registrul sportiv beneficiază de dreptul de a elibera permise de pescuit recreativ sportiv. Deținătorii de autorizații să testeze calitatea hârtiei pe care au fost tipărite. Poate fi folosită la ce am sugerat anterior. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Mar 2012, 07:55

Stai pe aproape ca baga zyprexa la farmacie si o sa ai nevoie :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2012, 08:05

apsalba scrie:Bună dimineața fiilor. Luați un supliment lângă cafea:
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=
Să vă traduc. Registrul de evidență al asociațiilor de pescari sportivi nu mai există. Se face alt registru în care se inscriu doar asociațiile de pescari sportivi care au calitatea de structură sportivă. Poftă bună. Conform OM 15/2011, doar asociațiile înscrise în registrul sportiv beneficiază de dreptul de a elibera permise de pescuit recreativ sportiv. Deținătorii de autorizații să testeze calitatea hârtiei pe care au fost tipărite. Poate fi folosită la ce am sugerat anterior. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poi am vazut ce bine stii domnia ta legile..Luciul de apa e totuna cu resursa acvatica vie,in opinia domniei tale.Nu m-as mira ca si visul asta umed cu registrul sa fie pe acelasi calapod.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Mar 2012, 08:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ghio, Citeste tată art. 24 din OUG 23/2008 și vezi ce scrie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2012, 08:10

Nu pot, ca ma doare splina.. :D :D
Cind e vorba de legi,degeaba scrie una, ca mai sint altele,completari,adaugiri,abrogari,cu conexiuni si efecte atit de incilcite si subtile,incit pentru un om simplu ca mine e descurajant sa le citeasca..Poate domnii avocati..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mar 2012, 08:15

Nah,ca mi-am calcat pe suflet si am gasit asta
e) în apele din zona colinară şi de şes, pe Dunăre, în Delta Dunării şi în apele maritime un pescar sportiv poate reţine din captură maximum 5 kg de peşte/zi sau numai un singur peşte, dacă greutatea lui depăşeşte 5 kg;
Da nu ma pot lua dupa ea ,caci vine unul si ma asigura ca trbuie sa pescuiesc in regim no kill

Ca cica ,daca fac altfel sint fomist.

Da interesant ca legea zicea acolo,ca pescarii sportivi au dreptul sa retina 5kg

Da,no,ei probabil ca ce viseaza noaptea ,scriu ziua..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 15 Mar 2012, 08:16

OUG 23/2008 Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii

Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale
Art. 24

În scopul asigurării protecţiei şi conservării resurselor acvatice vii şi al evitării conflictelor de interese dintre activitatea de pescuit comercial şi cea de pescuit sportiv, se stabilesc condiţiile pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale, astfel:

a) în apele curgătoare şi stătătoare din zona montană, numai cu o singură undiţă cu maximum două cârlige sau cu o lansetă;

b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare;

c) în apele teritoriale ale Mării Negre, cu maximum două undiţe, două lansete sau o ţaparină, cu câte 10 cârlige fiecare;

d) pescuitul salmonidelor în apele de munte este permis numai cu momeli artificiale;

e) în apele din zona colinară şi de şes, pe Dunăre, în Delta Dunării şi în apele maritime un pescar sportiv poate reţine din captură maximum 5 kg de peşte/zi sau numai un singur peşte, dacă greutatea lui depăşeşte 5 kg;

f) în apele de munte cu salmonide se pot reţine de către un pescar maximum 10 bucăţi/exemplare/zi, în total, din speciile: păstrăv indigen, păstrăv curcubeu, fântânel, lipan şi coregon.

Si ce-i cu asta ? :lol: :lol: :lol:
Ti-am spus ca ai nevoie urgenta de zyprexa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns