Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce-ai fost si ce-ai ajunsapsalba scrie:Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos!![]()
![]()
![]()
Bai nea Caisa,ticairlandezu scrie:Ce-ai fost si ce-ai ajunsapsalba scrie:Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos!![]()
![]()
![]()
![]()
...din ditamai presedintele de federatie!!! ai ajuns casier, la un club oarecare(la care nici nu poti fi membru, conform propriului statut federal)
![]()
![]()
serios acum nea Fane...chitantierul la C.S Cetate, cine-l tine ...."atarnache"(gen Vali) de presedinte,casieru sau tuNu de alta dar vreau sa vin sa-mi fac permis
si nu vreau sa dau cu ochii de tine
E clar, nu ma mai lingi la "c" ca pana acum...ca sa ajung in federatie!!! ai schimbat foaia(zici tu), treci la atacapsalba scrie:Bai nea Caisa,ticairlandezu scrie:Ce-ai fost si ce-ai ajunsapsalba scrie:Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos!![]()
![]()
![]()
![]()
...din ditamai presedintele de federatie!!! ai ajuns casier, la un club oarecare(la care nici nu poti fi membru, conform propriului statut federal)
![]()
![]()
serios acum nea Fane...chitantierul la C.S Cetate, cine-l tine ...."atarnache"(gen Vali) de presedinte,casieru sau tuNu de alta dar vreau sa vin sa-mi fac permis
si nu vreau sa dau cu ochii de tine
Vezi ca am aflat cine esti. Esti un neica nimeni caruia ii place sa se auda vorbind. Cand vei cobora sub locul 40 la o competitie serioasa la care participi, o sa poti sa scoti 2 vocale. Pana atunci, mucles. Cara bagaje pe acolo prin Irlanda si lasa pescuitul in pace. Esti un nimeni laudaros si nesimtit.