Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:28

Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 19:31

Nea Fane, nu tine, de data asta ai dat-o de gard rau de tot.
In tabel este trecut nr. CIS-ul. CIS = certificat de identitate sportiva, nu este totuna cu autorizatie de pescuit. CIS au si cluburile de popice, dupa logica ta ar avea dreptul sa elibereze permise de pescuit? Sau permise de jucat popice? La pachet cu cotizatia?
Permisele de pescuit sportiv sunt emise de ANPA, aflata in subordinea MADR, nu de ANST.
Ca sa distribui permise pe pescuit prin CS Cetate aveai nevoie conform legislatiei in vigoare de autorizatie de pescuit emisa de ANPA nu de CIS. Si nu ai asemenea autorizatie. Vad ca nu negi ca ai distribuit permise si ai incasat cotizatii...in acest caz este clar ca buna ziua ca ai incalcat legea. Si ca te-ai folosit de influenta pe care o aveai la ANPA si ai obtinut permise deci si ANPA a incalcat legea.
Asta chiar e caz de anchetat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Mar 2012, 19:46

Si las-o balta cu Registrul...daca de-abia azi s-a dat nush ce sentinta pe tema asta rezulta ca acum un an cand matale vindeai de zor permise cu adaos de 10 lei Registrul ala era bine-mersi.
Si oricum nu are legatura, sunt destule asociatii in registrul de la ANPA care nu au voie sa elibereze permise pentru ca nu au primit de la ANPA autorizatie de pescuit...
Iar CS Cetate nu avea atunci si nu are nici acum autorizatie de pescuit si nici zona de pescuit.
Mai e cineva (ma rog in afara de...) care nu s-a convins ca unicul tau scop este monopolul pe jumulirea pescarilor de bani?
FNPSR, FRPS, apsalba, cetate alba...same shit, doua lucruri in comun: Popescu si cotizatia membrilor atrasi cu permise.
Si ne mai tii predici despre chioscurile de permise...sunt creatia ta si scopul tau in viata. Si singura realizare! In rest promisiuni...neonorate. :?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Mar 2012, 19:49

apsalba scrie:Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce-ai fost si ce-ai ajuns :( :( ...din ditamai presedintele de federatie!!! ai ajuns casier, la un club oarecare(la care nici nu poti fi membru, conform propriului statut federal) :oops: :oops:
serios acum nea Fane...chitantierul la C.S Cetate, cine-l tine ...."atarnache"(gen Vali) de presedinte,casieru sau tu :?: Nu de alta dar vreau sa vin sa-mi fac permis :wink: si nu vreau sa dau cu ochii de tine :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:51

Tavi,
Odata cu CIS-ul se elibereaza avizul de constituire si autorizatia de functionare. Este pe coloana din dreapta denumirii. Chestia aia cu AB..... Acolo e cuprinsa o cifra (282 parca) ce reprezinta nr. de autorizatie. Cei care au constituit cluburi sportive stiu la ce ma refer. Autorizatiile ANPA sun fix pix. De ce nu s-au dat din 2008 si sau dat din 2011? Este o ultima zvacnire a celor care credeau ca se vor capatui in continuare din taxarea pescarilor. sa-si puna pofta-n cui.
PS Cu privire la eliberarea permiselor, este tot o manarie prost facuta. Citeste cu atentie art. 2 pct. 27.1 din OUG 23/2008 si te convingi.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:56

ticairlandezu scrie:
apsalba scrie:Chiar ma gandesc sa reduc cotizatia la 1 leu. Clubul are deja un sponsor generos! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce-ai fost si ce-ai ajuns :( :( ...din ditamai presedintele de federatie!!! ai ajuns casier, la un club oarecare(la care nici nu poti fi membru, conform propriului statut federal) :oops: :oops:
serios acum nea Fane...chitantierul la C.S Cetate, cine-l tine ...."atarnache"(gen Vali) de presedinte,casieru sau tu :?: Nu de alta dar vreau sa vin sa-mi fac permis :wink: si nu vreau sa dau cu ochii de tine :wink:
Bai nea Caisa,
Vezi ca am aflat cine esti. Esti un neica nimeni caruia ii place sa se auda vorbind. Cand vei cobora sub locul 40 la o competitie serioasa la care participi, o sa poti sa scoti 2 vocale. Pana atunci, mucles. Cara bagaje pe acolo prin Irlanda si lasa pescuitul in pace. Esti un nimeni laudaros si nesimtit.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 19:59

Tavi,
Pentru ce imi trebuie autorizatie ANPA?
Ia uite aici:
L.69/2000
Art. 82
Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice au dreptul de folosinta gratuita si prioritara a luciului de apa pentru activitatea de pregatire si competitionala.
Intentia noastra este sa introducem C&R pe toate apele publice. Sa vezi atunci injuraturi de la fomisti!
E unul Titel pe la APS Scobarul, injurat serios pe acest form pentru ca a postat o poza cu un sirag de somni pe sfoara, ca sa dovedeasca ce mare pescar sportiv este el. Ala bun de gura care nu are loc de mine. Nici nu va avea si de acum incolo. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 13 Mar 2012, 20:01 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Mar 2012, 20:00

[quote="Tavi"]
Mai e cineva (ma rog in afara de...

:oops: :oops: :oops: :oops:
Am crezut ca numai io-s defect si vad anumite aspecte....pfff, mi-ai luat o piatra de pe inima :respekt: :respekt:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2012, 20:04

In sfarsit, ti-ai dat seama ca esti defect. Iremediabil. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 13 Mar 2012, 20:16

apsalba scrie:
ticairlandezu scrie:
Bai nea Caisa,
Vezi ca am aflat cine esti. Esti un neica nimeni caruia ii place sa se auda vorbind. Cand vei cobora sub locul 40 la o competitie serioasa la care participi, o sa poti sa scoti 2 vocale. Pana atunci, mucles. Cara bagaje pe acolo prin Irlanda si lasa pescuitul in pace. Esti un nimeni laudaros si nesimtit.
E clar, nu ma mai lingi la "c" ca pana acum...ca sa ajung in federatie!!! ai schimbat foaia(zici tu), treci la atac :wink:
Din nou si iarasi ai primit informatii false....tot de la sursa care-ti povestea de succesele familiei Cliuc :wink:

Scrie răspuns