Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de fanelul » 11 Mar 2012, 11:38

Comentariu:
Ha, ha, ha
RX6 & Daiwa SS owner!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Mar 2012, 12:59

:lol: :lol: :lol:

Eu as comenta, dar mi-e ca o sa-i piara rasul lu' domnu' Fanelu' !

Baieti, ...sunteti faini ! Voi nu prea intelegeti mare lucru din lege, dar stiti clar una si buna, si sunteti siguri pe ea:

Ca voi vreti sa pescuiti cu 30 lei, peste tot, si-n jurul vostru sa zbarnaie lucrurile, facute profi', astfel incat sa prindeti mult, sa va merite banii !
Fain !
:lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Mar 2012, 13:36

Ati spus mai devreme:
rcorbu scrie:Dupa cateva momente de reflectie observ ca de fapt voi va duceti la ANPA nu pentru interesele pescarului, indiferent de unde e acesta...
Considerand ca dvs. ati identificat aceste interese, am si eu o intrebare:

Care sunt interesele pescarului, indiferent de unde e acesta ?

Intreb pentru ca, eu am ramas un pic nelamurit in aceasta privinta !

Fiti amabil si lamuriti-ma dvs., va rog !

Multumesc !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 11 Mar 2012, 13:43

miky scrie::lol: :lol: :lol:

Eu as comenta, dar mi-e ca o sa-i piara rasul lu' domnu' Fanelu' !

Baieti, ...sunteti faini ! Voi nu prea intelegeti mare lucru din lege, dar stiti clar una si buna, si sunteti siguri pe ea:

Ca voi vreti sa pescuiti cu 30 lei, peste tot, si-n jurul vostru sa zbarnaie lucrurile, facute profi', astfel incat sa prindeti mult, sa va merite banii !
Fain !
:lol:
Interesul pescarului este sa pescuiasa legal si cat mai facil cu putinta fara ca alti "pescari" sa-i puna bete in roate.

Vad ca ai ceva impotriva celor care vor sa pescuiasca cu 30 lei, este un drept oferit de lege, dar vad ca si tu stii ce scrie pe o chitanta de la trezorerie, deci ori practici aceeasi metoda dar te faci ca nu-ti convine si o tot dai cu braconajul, ori esti de la vreo asociatie care incearca sa taie orice modalitate de a putea achizitiona permisele doar cu suma legala, ia zi ce-ti iese ..cateva procente din incasari sau te baga gratis la o partida ???? de esti asa de vehement

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 11 Mar 2012, 13:52

rcorbu scrie:Comentati si asta:
ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;
asta a fost la temelie! :wallbash: :lol:

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 11 Mar 2012, 13:56

Si daca ar fi ANPA-ul la 300 de km de mine , tot nu le-as da nimic alora cu asociatiile lor de pescari si vanatori care nu fac nimic !

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 11 Mar 2012, 14:24

jackspinner scrie:Si daca ar fi ANPA-ul la 300 de km de mine , tot nu le-as da nimic alora cu asociatiile lor de pescari si vanatori care nu fac nimic !
...vezi sa nu iti piara si tie rasul....
RX6 & Daiwa SS owner!

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 11 Mar 2012, 14:35

ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;

si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,
Dar nu se specifică nici cand trebuie să vă elibereze asociaţiile permisele ! Dacă asociaţia alocă acestei activităţi ziua de 17 decembrie, între orele 22,30 şi 23,25, e bine ?
Dom'le, cel mai bine este sa intelegeti ca nici o asociatie sau institutie nu va poate obliga sa va asociati cu forta, dar nici nu poate fi obligata vreo asociatie sa va faca servicii "pe de-a moaca".
Daca vreti sa va procurati permise individual, e dreptul dvs., faceti-o linistit ! E dreptul dvs. prin lege !
Dar nu mai incepeti cu citate din legi (pe care le luati pe fragmente, dupa cum va convine) ca incepeti sa semanati cu unul, popescu ! :D :D :D

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Mar 2012, 14:43

rcorbu scrie: Interesul pescarului este sa pescuiasa legal si cat mai facil cu putinta fara ca alti "pescari" sa-i puna bete in roate.
Pai cum ? parca era vorba de interesul pescarului indiferent de unde e acesta ! Adica de pretutindeni !
Eu credeam ca asta cuprinde cam toti pescarii din Romania, asaaa... la general !
Acum vreti sa-mi spuneti ca mai exista si alti pescari in Romania, care au alt interes, (de pilda acela de a baga bete in roate primilor :mrgreen: ) ?
Asta ar insemna ca "interesul pescarului",invocat de dvs., nu e acelasi pentru toti pescarii indiferent de unde sunt acestia !
Va rog sa fiti mai explicit !

Pe de alta parte, daca numa asta e interesul pescarului, sa pescuiasca legal si cat mai facil,... astea is conditii deja indeplinite pe la noi !
Peste tot in jurul nostru, este mult mai..."complicat", in sensul mentionat de dvs:

In Slovacia se pescuieste cu 50 Euro/saptamana,
In Slovenia, cu 35 pana la 85 Euro/zi,
In Croatia cu 20 euro/zi,
In Polonia cu 20 euro/zi,
In Italia cu 16-20 euro/zi
In Austria cu 55-85 Euro/zi
In Cehia, cu vreo 20 euro/zi,
In Bosnia, in Muntenegru,..cam la fel, ...si etc !

Deci mai facil decat cum e acum, la noi, NU SE POATE ! Fac insa mentiunea ca macar la raportul CALITATE PESCUIT / PRET PERMIS, putem spune ca semanam cu vecinii nostri :lol: !

In privinta aspectului legal,...nici acolo nu se pune problema, se respecta :mrgreen: , si inca cum !

Deci nu va inteleg nemultumirea ! Aaa,... sau poate numa' lipsa Permisului cu Insotitor, va revolta asa tare ! Atunci cred ca pot sa va inteleg ! :lol:

Pana imi explicati dvs. eu o sa-mi inventariez ce-mi iese, ce sume, ce procente, ce avantaje, etc... ma gandesc ca doriti un raspuns complet ! :lol:

PS : Da ! M-ati ghicit, fac parte nu dintr-o asociatie ,ci din doua (cred ca lacomia e de vina :lol: ), insa ambele sustin deschis eliberarea permiselor ANPA si prin alte surse decat prin intermediul asociatiilor !

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 11 Mar 2012, 14:43

cezar.ch scrie:

ART. 8

si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,
Dar nu se specifică nici cand trebuie să vă elibereze asociaţiile permisele ! Dacă asociaţia alocă acestei activităţi ziua de 17 decembrie, între orele 22,30 şi 23,25, e bine ?
Dom'le, cel mai bine este sa intelegeti ca nici o asociatie sau institutie nu va poate obliga sa va asociati cu forta, dar nici nu poate fi obligata vreo asociatie sa va faca servicii "pe de-a moaca".
Daca vreti sa va procurati permise individual, e dreptul dvs., faceti-o linistit ! E dreptul dvs. prin lege !
Dar nu mai incepeti cu citate din legi (pe care le luati pe fragmente, dupa cum va convine) ca incepeti sa semanati cu unul, popescu ! :D :D :D
Cica pe de-a moaca . Asa se spune acum la dublu ? Si nu faceti nimic de banii aia !!!

Scrie răspuns