Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!

Eu as comenta, dar mi-e ca o sa-i piara rasul lu' domnu' Fanelu' !

Baieti, ...sunteti faini ! Voi nu prea intelegeti mare lucru din lege, dar stiti clar una si buna, si sunteti siguri pe ea:
Ca voi vreti sa pescuiti cu 30 lei, peste tot, si-n jurul vostru sa zbarnaie lucrurile, facute profi', astfel incat sa prindeti mult, sa va merite banii !
Fain !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
Ati spus mai devreme:
Care sunt interesele pescarului, indiferent de unde e acesta ?
Intreb pentru ca, eu am ramas un pic nelamurit in aceasta privinta !
Fiti amabil si lamuriti-ma dvs., va rog !
Multumesc !
Considerand ca dvs. ati identificat aceste interese, am si eu o intrebare:rcorbu scrie:Dupa cateva momente de reflectie observ ca de fapt voi va duceti la ANPA nu pentru interesele pescarului, indiferent de unde e acesta...
Care sunt interesele pescarului, indiferent de unde e acesta ?
Intreb pentru ca, eu am ramas un pic nelamurit in aceasta privinta !
Fiti amabil si lamuriti-ma dvs., va rog !
Multumesc !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
Interesul pescarului este sa pescuiasa legal si cat mai facil cu putinta fara ca alti "pescari" sa-i puna bete in roate.miky scrie:![]()
![]()
![]()
Eu as comenta, dar mi-e ca o sa-i piara rasul lu' domnu' Fanelu' !
![]()
![]()
![]()
Baieti, ...sunteti faini ! Voi nu prea intelegeti mare lucru din lege, dar stiti clar una si buna, si sunteti siguri pe ea:
Ca voi vreti sa pescuiti cu 30 lei, peste tot, si-n jurul vostru sa zbarnaie lucrurile, facute profi', astfel incat sa prindeti mult, sa va merite banii !
Fain !
Vad ca ai ceva impotriva celor care vor sa pescuiasca cu 30 lei, este un drept oferit de lege, dar vad ca si tu stii ce scrie pe o chitanta de la trezorerie, deci ori practici aceeasi metoda dar te faci ca nu-ti convine si o tot dai cu braconajul, ori esti de la vreo asociatie care incearca sa taie orice modalitate de a putea achizitiona permisele doar cu suma legala, ia zi ce-ti iese ..cateva procente din incasari sau te baga gratis la o partida ???? de esti asa de vehement
asta a fost la temelie!rcorbu scrie:Comentati si asta:
ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;

-
- veteran
Si daca ar fi ANPA-ul la 300 de km de mine , tot nu le-as da nimic alora cu asociatiile lor de pescari si vanatori care nu fac nimic !
...vezi sa nu iti piara si tie rasul....jackspinner scrie:Si daca ar fi ANPA-ul la 300 de km de mine , tot nu le-as da nimic alora cu asociatiile lor de pescari si vanatori care nu fac nimic !
RX6 & Daiwa SS owner!
Dar nu se specifică nici cand trebuie să vă elibereze asociaţiile permisele ! Dacă asociaţia alocă acestei activităţi ziua de 17 decembrie, între orele 22,30 şi 23,25, e bine ?rcorbu scrie:Comentati si asta:
ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;
si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,
Dom'le, cel mai bine este sa intelegeti ca nici o asociatie sau institutie nu va poate obliga sa va asociati cu forta, dar nici nu poate fi obligata vreo asociatie sa va faca servicii "pe de-a moaca".
Daca vreti sa va procurati permise individual, e dreptul dvs., faceti-o linistit ! E dreptul dvs. prin lege !
Dar nu mai incepeti cu citate din legi (pe care le luati pe fragmente, dupa cum va convine) ca incepeti sa semanati cu unul, popescu !

Pai cum ? parca era vorba de interesul pescarului indiferent de unde e acesta ! Adica de pretutindeni !rcorbu scrie: Interesul pescarului este sa pescuiasa legal si cat mai facil cu putinta fara ca alti "pescari" sa-i puna bete in roate.
Eu credeam ca asta cuprinde cam toti pescarii din Romania, asaaa... la general !
Acum vreti sa-mi spuneti ca mai exista si alti pescari in Romania, care au alt interes, (de pilda acela de a baga bete in roate primilor

Asta ar insemna ca "interesul pescarului",invocat de dvs., nu e acelasi pentru toti pescarii indiferent de unde sunt acestia !
Va rog sa fiti mai explicit !
Pe de alta parte, daca numa asta e interesul pescarului, sa pescuiasca legal si cat mai facil,... astea is conditii deja indeplinite pe la noi !
Peste tot in jurul nostru, este mult mai..."complicat", in sensul mentionat de dvs:
In Slovacia se pescuieste cu 50 Euro/saptamana,
In Slovenia, cu 35 pana la 85 Euro/zi,
In Croatia cu 20 euro/zi,
In Polonia cu 20 euro/zi,
In Italia cu 16-20 euro/zi
In Austria cu 55-85 Euro/zi
In Cehia, cu vreo 20 euro/zi,
In Bosnia, in Muntenegru,..cam la fel, ...si etc !
Deci mai facil decat cum e acum, la noi, NU SE POATE ! Fac insa mentiunea ca macar la raportul CALITATE PESCUIT / PRET PERMIS, putem spune ca semanam cu vecinii nostri

In privinta aspectului legal,...nici acolo nu se pune problema, se respecta

Deci nu va inteleg nemultumirea ! Aaa,... sau poate numa' lipsa Permisului cu Insotitor, va revolta asa tare ! Atunci cred ca pot sa va inteleg !

Pana imi explicati dvs. eu o sa-mi inventariez ce-mi iese, ce sume, ce procente, ce avantaje, etc... ma gandesc ca doriti un raspuns complet !

PS : Da ! M-ati ghicit, fac parte nu dintr-o asociatie ,ci din doua (cred ca lacomia e de vina

-
- veteran
Cica pe de-a moaca . Asa se spune acum la dublu ? Si nu faceti nimic de banii aia !!!cezar.ch scrie:Dar nu se specifică nici cand trebuie să vă elibereze asociaţiile permisele ! Dacă asociaţia alocă acestei activităţi ziua de 17 decembrie, între orele 22,30 şi 23,25, e bine ?rcorbu scrie:Comentati si asta:
ART. 8
si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,
Dom'le, cel mai bine este sa intelegeti ca nici o asociatie sau institutie nu va poate obliga sa va asociati cu forta, dar nici nu poate fi obligata vreo asociatie sa va faca servicii "pe de-a moaca".
Daca vreti sa va procurati permise individual, e dreptul dvs., faceti-o linistit ! E dreptul dvs. prin lege !
Dar nu mai incepeti cu citate din legi (pe care le luati pe fragmente, dupa cum va convine) ca incepeti sa semanati cu unul, popescu !![]()
![]()