Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
Domnule Cezar, eu zic sa fim deschisi oricaror posibilitati.
Ca atare propun sa existe si varianta permisului cu ibovnica (ibovnic pentru baitcasting).
E posibil ca oricat am incerca noi sa incurajam noi relatia titular-insotitor sa nu se finalizeze cu o casatorie.
Ca atare propun sa existe si varianta permisului cu ibovnica (ibovnic pentru baitcasting).
E posibil ca oricat am incerca noi sa incurajam noi relatia titular-insotitor sa nu se finalizeze cu o casatorie.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
... Si eu care credeam ca mergi la pescuitjhonny scrie:Nici mie nu imi convine chestia cu" apropierea", nu suna bine si din punctul meu de vedere eu inca mai merg la femei.![]()
![]()

Asta asa... ca sa va mai descretiti fruntile ca parca prea inversunati sunteti

Sper sa-mi acceptati off-topicul

Daca tot am ajuns pana aici io zic sa propunem si infiintarea unui
PERMIS DE "PESCUIT IN GRUP"
macar sa fie acoperite toate situatiile !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
In sfarsit, un mesaj scurt si o propunere concreta.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Numai să nu le vină ăstora ideea să ne oblige la faza cu "apropierea".steff scrie:... Si eu care credeam ca mergi la pescuitjhonny scrie:Nici mie nu imi convine chestia cu" apropierea", nu suna bine si din punctul meu de vedere eu inca mai merg la femei.![]()
![]()
![]()
Asta asa... ca sa va mai descretiti fruntile ca parca prea inversunati sunteti.
Sper sa-mi acceptati off-topicul.

Ăştia sunt în stare ! Au şi explicaţie: la cererea unor pescari recreativi forumisti ...

Adică să trăiască aşa, în concubinaj?Tavi scrie:Domnule Cezar, eu zic sa fim deschisi oricaror posibilitati.

Cica la sexul in grup marele avantaj este ca poti sa tragi chiululmiky scrie:Daca tot am ajuns pana aici io zic sa propunem si infiintarea unui
![]()
![]()

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
[quote="steff"][quote="jhonny"]Nici mie nu imi convine chestia cu" apropierea", nu suna bine si din punctul meu de vedere [b]eu inca mai merg la femei[/b].
[/quote]
... Si eu care credeam ca mergi la pescuit
Ce sa faci
daca la barbati a fost ocupat

... Si eu care credeam ca mergi la pescuit

Ce sa faci

Si,... ?
Allte propuneri, alte sugestii ?
Dupa linistea de pe aici, as putea crede ca v-ati inteles toti, sa iesiti azi la un pescuit... in grup !
Alo, baieti,... io zic sa nu va grabiti,...
Legea inca n-a aparut ! Deocamdata, era doar o propunere !

Allte propuneri, alte sugestii ?
Dupa linistea de pe aici, as putea crede ca v-ati inteles toti, sa iesiti azi la un pescuit... in grup !

Alo, baieti,... io zic sa nu va grabiti,...
Legea inca n-a aparut ! Deocamdata, era doar o propunere !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
Comentati si asta:
ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;
si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,
ART. 8
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
- sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;
si nu se specifica in ordonanta daca pescarii sunt sau nu membrii,