attilaf, textul citat de tine este dintr-un anunt al ANPA
in Ordinul 15/2011 scrie ca asociatiile au obligatia sa initieze lunar actiuni de control...
Legea (facuta de ei) zice lunar. Asta stiau asociatiile ca sunt obligate sa faca atunci cand au cerut autorizatii. Dupa un an vine tot ANPA si da anut si zic ca zilnic..
Intr-adevar ANPA face niste legi si reglementari de te umfla rasul.. sau plansul.
E ideal zilnic, e frumos, dar a face din asta o obligatie.. e prea mult. In momentul de fata pot sa afirm fara teama de a gresi ca nicio asociatie din tara nu are bani si personal ca sa faca controale zilnice pe toate apele pentru care au primit aurtorizatii! ! Si nici nu e posibil in viitor in actualele conditii.
Si nici nu cred ca are sens...nu pe toate apele oricum!
Zilnic inseamna si sambata si duminica si de sarbatori...sa fim seriosi. Aia inseamna sa ai paznici suficienti casa lucreze 12 cu 24 sau ceva de genu asta, sa-i poti avea la dispozitie 7 zile din 7. Si sa-i platesti corespunzator...din ce? Din tarife de 5 lei?
Vezi cazul lui apsscobarul care nu a incasat niciun tarif ca e reciprocitate
Sau voluntari? Se baga cineva voluntar sa fie oricand pe apa?
Si mai vrem in continuare reciprocitate?

Eu cred ca e nevoie de Chuck Norris aici, cred ca numai el poate face ce doresc unii