Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
Cu permis vizat la AJVPS Prahova se poate pescuii in apele atribuite AJVPS Dambovita si AJVPS Buzau pe baza de reciprocitate, informatie primita la telefon, alte judete nu m-au interesat dar cred ca se aplica, deci se poate da un telefon si intreba, ..nu doare.
Adi,... sper ca da, si sper sa apreciezi asta ! Pentru ca m-am straduit sa fiu elegant !adiwolf scrie: pe mine "m-ai umplut" de respect pe forumul vostru apssibiu
Si mai sper ca da, si pentru faptul ca... n-am zis nimic nou, sau ceva la care sa nu te astepti !
Bineinteles, cu conditia ca, prin respect sa nu intelegem ca neaparat trebe sa te aprob !
Nu cred ca ai motiv sa te surprinda ceva, sau sa te simti lezat pentru ceva anume ! Nu mai mult decat altii !
Iar daca totusi te simti lezat... asta e !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
mda,
ce sa zic foarte elegant si extrem de respectuos
multumesc pt atata respect, ce sa zic?!
daca asta este respectul despre care vorbesti si pe care il oferi, nu multumesc.
recunosc ca m-ai surprins, oarecum, insa tu ai ales, asa ca..................................
asta este!
ce sa zic foarte elegant si extrem de respectuos
si asta in conditiile in care nu am scos nici o vorba la adresa ta, nicaieri si niciodata.Adiwolf, este o fire negativista, prapastioasa, si parca se ambitioneaza sa fie un veritabil "Gica contra !"............
multumesc pt atata respect, ce sa zic?!
daca asta este respectul despre care vorbesti si pe care il oferi, nu multumesc.
recunosc ca m-ai surprins, oarecum, insa tu ai ales, asa ca..................................
asta este!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
@adiwolf : cand te amesteci cu taratele, te haleste porcii.
mi-a placut asta si am retinut-o. adevarul e ca cam asa e..

Uite ce e Adi !
Eu n-am ales ! Eu nu-mi doresc sa ma cert cu tine, dar nici nu as face orice, numai ca sa nu ma cert cu tine !
N-ai decat sa te superi daca asta vrei, insa prin asta nu faci decat sa-mi dai inca o data dreptate la ce am afirmat acolo !
Poate mai bine te-ai uita un pic in urma, si te-ai gandi daca oare am sau nu dreptate, macar un pic in ce spun, nu ca ar conta pentru mine, insa felul asta de a fi, in primul rand iti dauneaza tie !
Imi spui ca tu nu ai scos niciodata nici o vorba, nicaieri la adresa mea ! Da poate nu mi-ai rostit explicit numele, dar uiti de cate ori ai fost in dialoguri directe cu mine sau cu Tavi, sau imediat dupa vreo postare de-a mea, ai facut afirmatii cu farisei si cu ipocriti si alte alea, incluzandu-ne cu subinteles, in aceeasi oala cu ... "o gramada" , desi stiai cu cine vorbesti si cu te adresezi in momentul ala ! Nu ca ar mai conta, dar scuza ca "nu m-am referit la tine, ci la ceilalti" ... e subtire ! De aia nici nu ti-a cerut-o nimeni !
Ai observat desigur ca evit demult sa mai postez in urma ta, sau sa-ti raspund cand poate ca era cazul, ca erai pe aratura !
Faptul ca nu ti-am raspuns in acele momente, nu constituie o dovada ca nu te-ai exprimat neelegant ...la adresa unei "oale in care ma includeai si pe mine" ! Deci lasa !
Cum am zis, eu nu am ales, nu-mi doresc sa ma cert cu tine, dar nici n-o sa ma dau peste cap sa nu ne suparam, daca tu gandesti altfel ! D.p.m.d.v eu am fost de buna intentie in afirmatiile mele ! Tu, ia-le cum vrei !
Iar faptul ca ai tinut sa lamuresti problema asa, aici, pe rapitori, off topic,... e ok, daca tu te simti implinit prin asta !
Oricum ramai aici cu destui prieteni care sa te sustina ! Eu si asa, nu mai reuseam demult sa fiu in acord cu opiniile tale !
In ce ma priveste, consider ca explicatiile care ni le-am dat acum sunt arhisificiente pentru locul unde am facut-o !
Motiv pentru care eu inchei aici subiectul, indiferent de intentiile tale viitoare !
Eu n-am ales ! Eu nu-mi doresc sa ma cert cu tine, dar nici nu as face orice, numai ca sa nu ma cert cu tine !
N-ai decat sa te superi daca asta vrei, insa prin asta nu faci decat sa-mi dai inca o data dreptate la ce am afirmat acolo !
Poate mai bine te-ai uita un pic in urma, si te-ai gandi daca oare am sau nu dreptate, macar un pic in ce spun, nu ca ar conta pentru mine, insa felul asta de a fi, in primul rand iti dauneaza tie !
Imi spui ca tu nu ai scos niciodata nici o vorba, nicaieri la adresa mea ! Da poate nu mi-ai rostit explicit numele, dar uiti de cate ori ai fost in dialoguri directe cu mine sau cu Tavi, sau imediat dupa vreo postare de-a mea, ai facut afirmatii cu farisei si cu ipocriti si alte alea, incluzandu-ne cu subinteles, in aceeasi oala cu ... "o gramada" , desi stiai cu cine vorbesti si cu te adresezi in momentul ala ! Nu ca ar mai conta, dar scuza ca "nu m-am referit la tine, ci la ceilalti" ... e subtire ! De aia nici nu ti-a cerut-o nimeni !
Ai observat desigur ca evit demult sa mai postez in urma ta, sau sa-ti raspund cand poate ca era cazul, ca erai pe aratura !
Faptul ca nu ti-am raspuns in acele momente, nu constituie o dovada ca nu te-ai exprimat neelegant ...la adresa unei "oale in care ma includeai si pe mine" ! Deci lasa !
Cum am zis, eu nu am ales, nu-mi doresc sa ma cert cu tine, dar nici n-o sa ma dau peste cap sa nu ne suparam, daca tu gandesti altfel ! D.p.m.d.v eu am fost de buna intentie in afirmatiile mele ! Tu, ia-le cum vrei !
Iar faptul ca ai tinut sa lamuresti problema asa, aici, pe rapitori, off topic,... e ok, daca tu te simti implinit prin asta !
Oricum ramai aici cu destui prieteni care sa te sustina ! Eu si asa, nu mai reuseam demult sa fiu in acord cu opiniile tale !
In ce ma priveste, consider ca explicatiile care ni le-am dat acum sunt arhisificiente pentru locul unde am facut-o !
Motiv pentru care eu inchei aici subiectul, indiferent de intentiile tale viitoare !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
ba da miky
cand am spus ca ai ales, ma refeream si la faptul ca ai ales sa ma denigrezi pe un site public (la vremea respectiva, acuma este deschis doar membrilor)
repet, in conditiile in care nu am deschis o vorba la adresa ta, iar insinuarile de care vorbesti, imi pare rau, dar au fost doar in imaginatia ta
din respect pentru tine si eu la randul meu te-am evitat pe topicuri si am evitat sa postez in urma ta, nu cred ca poti gasi ceva de genul acesta in ultimele luni
ce treaba are Tavi in povestea asta?? la ce il amesteci? e treaba voastra in definitiv.
habar nu ai miky, cat de tare au durut acele catalogari mai ales ca au venit de la o persoana cunoscuta, care mi-a calcat pragul casei, dar mai ales modalitatea prin care ai ales sa faci cunoscute opiniile tale la adresa mea
aveai si nr meu de telefon si adresa de email si adresa de mess, dar ai ales altfel
dar, am tacut si am inghitit, am zis, asta este si gata.
si tu vi acuma si vorbesti de respect?!,
imi pare rau dar nu am putut sa mai tac, am si eu limitele mele.
este cat se poate de clar ca avem perceptii diferite atat asupra pescuitului dar mai ales al respectului reciproc si al moralei.
da, acuma consider si eu ca ne-am spalat rufele in public, dar..........................."asta e".
the end.
imi cer scuze celorlati useri pt aceste ultime postari ......................
cand am spus ca ai ales, ma refeream si la faptul ca ai ales sa ma denigrezi pe un site public (la vremea respectiva, acuma este deschis doar membrilor)
repet, in conditiile in care nu am deschis o vorba la adresa ta, iar insinuarile de care vorbesti, imi pare rau, dar au fost doar in imaginatia ta
din respect pentru tine si eu la randul meu te-am evitat pe topicuri si am evitat sa postez in urma ta, nu cred ca poti gasi ceva de genul acesta in ultimele luni
ce treaba are Tavi in povestea asta?? la ce il amesteci? e treaba voastra in definitiv.
habar nu ai miky, cat de tare au durut acele catalogari mai ales ca au venit de la o persoana cunoscuta, care mi-a calcat pragul casei, dar mai ales modalitatea prin care ai ales sa faci cunoscute opiniile tale la adresa mea
aveai si nr meu de telefon si adresa de email si adresa de mess, dar ai ales altfel
dar, am tacut si am inghitit, am zis, asta este si gata.
si tu vi acuma si vorbesti de respect?!,
imi pare rau dar nu am putut sa mai tac, am si eu limitele mele.
este cat se poate de clar ca avem perceptii diferite atat asupra pescuitului dar mai ales al respectului reciproc si al moralei.
da, acuma consider si eu ca ne-am spalat rufele in public, dar..........................."asta e".
the end.
imi cer scuze celorlati useri pt aceste ultime postari ......................

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf scrie: ... iar insinuarile de care vorbesti, imi pare rau, dar au fost doar in imaginatia ta
din respect pentru tine si eu la randul meu te-am evitat pe topicuri si am evitat sa postez in urma ta...:

Desigur Adi ! Cum zici tu, asa e !...

-
- utilizator constant
Vad ca incepi sa ma umplii si pe mine de RESPECTmiky scrie:Si ca sa-i readuc linistea in suflet dlui de la apsscobarul, care se tot plange pe aici ca e singur si neajutorat, si care inca se mai lupta cu balauri pseudocomunisti:
AGVPS ... NU POATE, sa hotarasca printr-o sedinta reciprocitatea Ajvpsurilor din tara ! Cel mult , ar putea sa "RECOMANDE", .... dar ma indoiesc ca o va face vreodata ! Iar aceasta recomandare nu ar valora mai mult decat orice parere de aici de pe forum !
In mometul de fata sunt destule Ajvpsuri in tara care se tanguie ca si domnia sa, de aceleasi neajunsuri ! Deh... au vrut sa ramana "atractive" cu tarife de 5 lei pe an ! ... Se pare ca au reusit !

1-Faci afirmatii gratuite si mincinoase la adresa noastra citez : "in 2011 nu ati efectuat nici un control,......Ca daca ati fi facut macar unul, intr-o zi,...si tot dadeati de unul care sa va dea "penibila" suma de 5 lei !.....prin nici un control, inseama ca nu ati deranjat pe nimeni pe apa.....Daca tot nu ati efecuat in 2011 nici un control, ce ati facut in 2011 pentru pescuit......Poate ca pana la urma, nici nu sunteti o alternativa asa de buna la Ajvps Alba, sau la Aps Alba a lui Popescu, sau la Apullum, Club Cetate, federatie si cati va mai inghesuiti pe acolo prin zona !....."
Va pot pune la dispozitie tote procesele verbale de control pe care le-am facut in 2011 impreuna cu Politia, Jandarmeria sau inspetorul Balas de la ANPA, dar nu am gasit nici un pescar care sa nu fie legitimat la vreo as de pescari, asa ca recunoscand reciprocitatea nu am incasat nici un leu.
Va pot pune la dispozitie si sesizarile cu raspunsurile Oficiale facute catre Garda de Mediu si Apele Romane cu poluarea apelor pe care le avem in administrare.
Eu nu am facut pe APSSIBIU puiut al AJVPSSIBIU fiindca nu ati primit nici o apa in administrare dar va laudati ca pastoriti apele jud. Sibiu
Eu nu va-am comparat cu Popescu ca numai el si d-voastra aveti dreptate si detineti adevarul absolut
2-Te-ai luat de greselile gramaticale pe care le-am facut dar nu vezi ce greseli de ortografie faci
3- AJVPSSibiu este singura as. din Ardeal care tarife de acces 10. 51,5. 92,5. lei toate celelalte as. au 5. 10. 20. sau mai mici de aceea nu vreti sa recunoasteti dreptul de reciprocitate
4-Daca merg la pescuit in jud. Sibiu si vine in control AJVPSSibiu impreuna cu Politia ma obliga sa platesc tariful de acces de 92,5 sau sa ma fac membru la ei cu o cotizatie de 70 lei si atunci o sa fiu membru la APSScobarul si la AJVPSSibiu dar atunci DACA NU VA SUPARATI ? unde este reciprocitatea conf. art. 9 din OM 15/2011 ?

5-As avea o itrebare ? Daca ma fac membru la APSSibiu adica tot AJVPSSibiu am acces in zonele administrate de aceasta as., sau nu conform spuselor tale citez : "Eroarea ta consta in faptul ca plata cotizatiei la o asociatie iti asigura calitatea de mandru membru al unei asociatii, ceea ce n-are nici o legatura cu "accesul" ! Cotizatia nu poate fi interpretata ca si tarif de acces ! "
6-Se pare ca nu cunosti nici legea care spune foarte clar ca permisele de pescuit se pot elibera numai de asociatiile de pescari care au primit in administrare zone de pescuit si inspectorii de la ANPA te citez : Ca dovada ca exista membri ai unor asociatii de pescari care nu detin autorizatii pe nici o apa si ca atare, nu au asigurat nici un acces, nicaieri ! "
7-Eu consider ca nu m-am luptat cu nimeni de pe acest forum doar mi-am spus o parere despre aceste tarife pe care am fost obligati sa le introducem in regulamentul propriu si datorita carora unii se cramponeaza si nu recunosc dreptul de reciprocitate voind sa mai mulga niste bani de la pescari cu toate ca nu am vazut nici un panou cu cine administreaza apa si regulamentul propriu pus de AJVPS in Alba sau Sibiu care au cam toate apele din judet
8-Ce sa inteleg

Scuze de off topic si neobrazarea mea de a avea o parere pe acest forum

Cu STIMA

TRANSPARENTA
-
- utilizator constant
Tavi scrie:cititi pana la capat, fix la permis se refera:
" îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membrii lor, în vederea practicării pescuitului recreativ/sportiv, conform prevederilor art. 23 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, cu modificările şi completările ulterioare”
art. 23 alin (4)
"(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atât pentru zonele concesionate de asociaţia al cărui membru este, cât şi pentru zonele concesionate de alte asociaţii, pe bază de reciprocitate."
Asta spune legea ca inseamna reciprocitatea: valabilitatea permisului peste tot, indiferent ce asociatie l-a eliberat. Atat si nimic mai mult
Nu scrie nicaieri ca reciprocitatea = ma fac membru in orice asociatie si pescuiesc in toata tara gratis!
Dar nici nu scrie in lege nicaeri ca asociatiile sunt obligate sa intocmeasca acte de reciprocitate ci doar ca isi recunosc dreptul de reciprocitate (expres in lege art.9 OM 15/2011), iar daca citesti cu atentie art.23 alin (4) se refera la zonele CONCESIONATE nu date in administrare care este cu totul alceva
"cititi pana la capat, fix la permis se refera:
" îşi recunosc dreptul de reciprocitate pentru membrii lor, în vederea practicării pescuitului recreativ/sportiv, conform prevederilor art. 23 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, cu modificările şi completările ulterioare”
art. 23 alin (4)
"(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atât pentru zonele CONCESIONATE de asociaţia al cărui membru este, cât şi pentru zonele CONCESIONATE de alte asociaţii, pe bază de reciprocitate."
Cu STIMA

TRANSPARENTA
Prieteni pescari, vazand discutiile pe acest topic, mi-am propus sa pescuiesc anul acesta pe barajele Oltului, pe baza de RECIPROCITATE.